Deci...eu daca as fi in locul tau nici nu ar exista genul asta de intrebari in capul meu. Vreau sa spun de la inceput ca sunt o mare fana a acestui sport minunat si o mare fana a lui Federer:X. In primul rand tenisul inseamna arta. Pe langa asta datorita tenisului calatoresti in lumea intreaga(vezi atatea lucruri, atatea locuri), apoi mai e chestia de bani. Tin sa precizez ca din tenis se castiga cel mai bine, apoi din fotbal.
Nu ai voie sa ratezi sansa vietii tale. Nu zic sa ramai repetenta, dar sunt convinsa ca o sa poti sa le tii sub control pe amandoua. Adica gandeste-te la Sorana Carstea, anul asta a dat bacul, si se descurca si cu tenisul(e adevarat nu atat de mult pe cat ne-am dori noi romanii dar... a fost in top 30 candva).
Si in plus... daca iti place tenisul de camp(lucru care ne face cele mai bune prietene), de ce sa renunti? Si pentru ce? Doar pentru idea de a termina o facultate in Romania, iar apoi sa mori de foame cu diploma in mana? Merg aiurea lucrurile in tara asta.
Asadar.mergi in Franta, si gandeste-te doar la racheta ta si a adversarei(daca eu as fi avut ocazia, si m-ar fi dat parintii mei la tenis de mica as fi fost cel mai fericit om de pe pamant, de aceea te invidiez.
Succes la turneu si let's tennis!
Daca tu chiar esti buna la tenis urmeaza-ti visul dar ai grija sa treci clasa. adica concentreaza-te pe tenis, dar si invata
Daca u zici ca esti buna, si crezi ca esti in stare sa te realizezi, at dc sa nu pleci, dar daca ai indoieli, si nu stii daca poti, mai bine ramai in tara si te pui pe carte, acum numai u stii ce-ti doresti ca adevarat.
Eu zic sa inveti cat de cat! uitate la fotbalistii astia ca le baga microfonul in fata si nu stiu sa vorbeasca! si poate cand vei creste nu iti va placea sau o sa vrei sa mergi la facultate. etc.
Din cate am auzit sportivi se straduiesc sa fac si scoala bineinteles ca poate nu la acelasi nivel
am o intrebare cam cat ai cheltuit pana acum cu tenis de performanta si la ce concursuri ai participat (si mie imi place tenisul)