| JCZR a întrebat:

Vreau si eu niste sfaturi sunt in cl a 10 a si trebuie sa ma hotarasc ce fac sa aleg dintre:drept, medicina, psihologie, stiinte politice. eu sunt la filologie bilingv engleza si nu am inclinatii spre real dar biologia mi-a placut intotdeauna si de aceea, cu meditatii la chimie as vrea s merg la MEDICINA, m-ar tenta chirurgia dar sunt prea multi ani si mi-ar placea sa fac medicina in engleza. PSIHOLOGIA se studiaza in cl 10a si sunt indragostita de acest obiect e de suflet, dar nu se castiga prea bine. La DREPT as vrea, desi consider ca e cam plictisitor istorie multa si latina(cosmarul meu) si trebuie sa stii toate legile, dar e frumos. Despre STIINTE POL. nu stiu prea multe stiu doar ca ai putea deveni analist politic.se castiga bine? ce alte meserii ai mai putea face? Care credeti ca ar fi potrivita?

1 răspuns:
| Mikyyela a răspuns:

Depinde de caracterul tau si de studii.Eu as zice sa dai la Academia De Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti etste cel mai bun. daca o sa devii politist o sa ai un salariu minunat.Dar si doctor este bine pentru ca o sa iei plocoane de la oameni. Funda?