| andreeaaa1 a întrebat:

Vreau un job pe timp de vara am 12 ani:d ceva usor de facut cam pentru varsta mea:de ex(de distriuit pliante etc)

11 răspunsuri:
| Asdffd a răspuns:

L avarsta asta? o. O

Si timp de vara...big grin

Nashpaa...tongue ...toata vara fara sa ter distrezii!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

La 12 ani nimeni nu riscă. Limita legală e de 15 ani. Cu acordul părinţilor. Deci mai aşteaptă! Baftă!

| SnicK a răspuns:

No sti ce? La 12 ani nu vei gasi nici in ruptu capului.
La 12 ani nimeni nu poate sa te si plateasca si sa fie si atenta pe unde mergi tu cu pliantele, ca te poate lua cineva, viola, etc, iar el e de vina, asa?
La 12 ani nu e de meserie, la 12 ani e de stat linistit.
Nici eu ca am 16 ani nu 12, AM 16 si nu gasesc ceva pe timp de vara.
Ai vazut tu persoane de 16-17 ani care fac asta si te-ai gandit si tu...

| SnicK a răspuns:

Aaa, am uitat, si doar de la 16 ani poti lucra ex(de distriuit pliane etc)winking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La 12 ani nu poţi lucra, fie şi pentru pliante. Legea nu permite şi tu eşti un copil fără discernământ (nu ai simţul responsabilităţii!).
Bucură-te de vacanţă şi de anii copilăriei, munca să fie după 18 ani până la moarte.
Pa, pa.

| Alex_2741 a răspuns:

Multi inainte happy sa fii sanatoasa happy dar nu gasesti job part-time pe timpul verii happy pentru ca ai 12 ani happy si cu pliantele te pacalesti happy am avut un prieten s-a dus la impartit de pliante si si-a luat teapahappy dupa o luna nu a vazut nici un ban. Succes

| Zenithf a răspuns:

Singura posibilitate este sa o rogi pe mama ta sa ia un job part-time, gen distribuit produse Avon. Si sa o ajuti cu acest job. Aceasta este, cred, singura metoda legala. Pentru ca legea nu interzice sa-ti ajuti mama la lucru. Asa cred... thinking

| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ a răspuns:

Eu am 15 ani si m-am angajat de la 12 ani la un resturant! Sunt ospatara ai putea sa incerci si tu asta apropo din ce localitate esti sau in ce localitate vrei sa te angajezi?

| IepurashRocker a răspuns:

La 12 ani, pe timpul verii, eu una mã jucam cu pãpusile Barbie! laughing Si oricum, de la 12 ani nu te poti angaja. A zis bine Legiuitoarea, esti un copil fãrã discernãmânt. Deci. mai cresti, apoi ai toatã viata ìnainte sã tot muncesti. Dar esti tânãrã, 12 ani! Nu-ti irosi copilãria. Joacã-te pe-afarã! tongue Cea mai tare meserie : joaca. day dreaming

| bianca a răspuns:

Reprezentant avon

add bia_coolgirl94

te inscriu eu tongue

| Florin a răspuns:

Daca vrei sa castigii niste bani,stiu eu cum,vindeti niste jucarii de care nu mai ai nevoie, e singurul lucru pe care-l poti face, si daca vezi in filme de ex.standuri de limonada, asta nu inseamna ca poti vinde si tu limonada, cel mai bine ar fi sa-ti vinzi jucariile de are nu mai ai nevoie.