Eu sunt absolventa de filologie si acum sunt studenta la Litere(vreau sa ma fac profesoara). Colegii mei s-au dus la facultati ca psihologie, ase, drept, agronomie, marketing, administratie publica, politie, jurnalism, limbi straine, snspa. Dupa cum vezi poti alege mai multe profiluri in functie de ceea ce iti place.
Salut,
Eu am facut filologia, momentan sunt studenta la management si sunt foarte multumita ca poate multi cred ca in planul meu de invatamant sunt doar materii de management, e total eronat, eu fac si materii de management insa fac si finante publice, stiinte politice, 3-4 tipuri de drept, legislatie, statistica, contabilitate, limbi straine chiar si sport, de asemenea si materii de filologie cat si comunicare interpersonala. Deci, percum observi am materii diversificate de unde si la locul de munca nu o sa am probleme.
@NoBullet: stiu si eu ce pot urma, sunt curioasa doar ce au urmat absolventii acestui profil si ce loc de munca au, in cazul in care si-au gasit. multumesc oricum
Sunt mai multe lucruri care poti sa te faci,nu am absolvit inca,dar profilul filologie nu deschide ramuri noi, taie, cele cu matematica, daca iti place romana si limbile straine acolo e locul tau, daca nu, mate-info sau restul profilelor.
Poti urma facultati precum dreptul(toti se duc aici normal ) jurnalism, psihologie, politie, limbi straine (sunt foarte bine platite, mai ales daca sti 2 limbi straine mai nefolosite nitel,nu numai engleza care o stie oricine,arheologie, ase (mai greu, dar poti ).E un profil bun parerea mea (acolo sunt eu ) dar totusi inchide unele ramuri, nu o sa fiu bancher niciodata sau fizician, si oricum nu imi trebuie matematica in cea ce vreau sa ma fac.
AvalohAlyn întreabă: