Una excelenta.
Sunt o persoana mega organizata si lucrez de acasa mult inainte de pandemie. Imi fac programul cum vreau, mananc ce vreau cand vreau, ma mai intind 5 minute, stau in trening, ascult ce muzica vreau, vine curierul cand vreau, la sfarsitul programului sunt direct acasa fara sa mai am treaba cu traficul oribil, e cald, vara e racoare cat am nevoie
Hai ca da ))
Printule cam comod tu asa de fel a? )
Pragmatic nu comod.
Si cand e vorba de viata mea pot sa fiu cat de pragmatic vrea c.uru meu de print.
Cine poate poate :]
Felicitari, macar esti sincer. Asta conteaza.
Contra: Nu se potriveste oricui, necesita investitii de a avea un calculator sau laptop, microfon, si altele, viata sociala este minima.
Pro: Poti pastra multi bani (din cheltuielile pentru transport, iesiri in oras, mancat fast-food etc, cand lucrezi de la birou), poti sa-ti organizezi timpul aproape cum vrei tu, poti sa organizezi intalniri in oras prin decizie, nu din impuls.
Adica, la viata sociala, cand lucrezi de acasa, se simte altfel cand propui sa faci o iesire in oras, sa te distrezi cu prietenii, si sa organizezi activitatile (din perspectiva mea, e mai bine).
Eu locuiesc intr-un sat la periferia Bucurestiului si aici nu prea ai ce face, te plictisesti, asa cand ma duc la birou, pe langa birou, mai trec si pe la un mall, mai ma duc la un kfc, mai dau mesaj la vreun prieten si ies prin parc sau pur si simplu ma plimb. Acasa, ma plictisesc groaznic.
Pai tocmai ce intentionam sa spun. Poti sa inveti mai bine cum sa-ti gestionezi timpul, banii, energia, abilitatile sociale si/sau alte abilitati. Ce faci tu, esti influentat de altii si de magazine, esti pe mod de autoconsum. Depinde numai de tine ce vrei sa faci mai departe.
Nu are sens ce ai spus tu cum ca as fi influentat de magazine sau de altii. Doar am zis ca prefer mai mult sa ies in oras, la magazine sau cu prietenii, decat sa stau incuiat in casa. Eu sunt de fel o persoana extrovertita, am 21 de ani, nu am copii sau nevasta si nu am alte responsabilitati in afara de studii. Cu timpul "economisit" lucrand de acasa nu fac nimic special. Bine, oricum cand am alte treburi, lucrez de acasa, cand nu am, ma duc la birou.
Eu am 23, la fel ca tine, extrovertit, ieșiri în oraș, etc. Trebuie să-ți dai seama și de aceste lucruri, și te vei bucura de lucrul de acasă, chiar dacă are dezavantajele pe care le-ai spus.