Lol, wrestlingul e un sport
Ce vezi e real, nu sunt efecte video
Professional wrestling, often shortened to pro wrestling or simply wrestling, is a form of performance art and entertainment that combines athletics with theatrical performance.
Pai ala e wrestlingul, scrie mai sus, dar e in engleza, baga si tu un google translate.
John Felix Anthony Cena Jr. (/ˈsiːnə/; born April 23, 1977) is an American professional wrestler, actor, rapper, and television presenter. He is currently signed to the WWE on a part-time deal, is the current host of Are You Smarter Than a Fifth Grader? on Nickelodeon and has starred in various films.
Nici Wikipedia nu stie bine se pare si il incadreaza la professional w
Https://www.youtube.com/watch?v=-GrrQQ0ufYQ
Iar asta este tot actorie?
Scuze, ti-am dat din greseala nefolositor si eronat
mii de scuze, ma oftic, cand mi se intampla o greseala asa aiurea
Neah, este ok. Si eu m-am referit la faptul ca exista doua sporturi wrestling total diferite. Nu m-am exprimat corect.
Exact
Iti dai seama daca unul din protagonisti o ia prea in serios si loveste cum nu trebuie? Manevrele acelea sunt repetate de sute de mii de ori pana la perfectiune. Asa s-au nascut legende ca Ric Flair, Undertaker, John Cena, Batista, Randy Orton, Triple H si multi altii!
Nu e nimic adevarat, totul e doar de show, iar toate scenele sunt cascadorii
dar poti sa te ranesti destul de usor, si cineva sa greseasca si sa te loveasca pe bune din cauza ca nu e film unde fiecare scena e pregatita serios inainte si, si acolo se mai greseste, ci live...
dovada e simpla, m-am uitat pe link-ul pus de DaniNovember
cel mai comun efect e simularea furiei
ori de exemplu cand adversarul e la pamant, daca, chiar esti furios te pui pe el cu pumnii pana ii spargi fata, si nu te duci in cealalta parte a ringului sa vii in viteza sa il lovesti cu genunchiul, CARE E EFECTIV DOAR DE SHOW
Se pare ca nu stiam bine
se pare ca in engleza la, luptele greco-romane li se spune tot wrestling, care e un sport olimpic, iar acolo se lupta pe bune dar NU au nici pe departe libertatea de miscare si de lovire pe care o are WWE
deci, cand este vorba de wrestling simplu, care in romana NU se traduce wrestling ci lupte greco-romane, atunci e pe bune
cand e vorba de WWE... atunci e FALS, wwe inseamna: "World Wrestling Entertainment" ori "Entertainment" inseamna practic show biz
Unele sunt reale, altele sunt false pentru a-i impresiona pe copii. Unele sunt 100% reale. Vezi CZW: https://www.youtube.com/watch?v=l2yRlep2_Ks
Este totul regizat, se stie de dinainte cine va castiga si cum o va face, chiar daca unele par foarte reale.