Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 23 Februarie 2025 sunt:
Este adevărat ca din cauza ca spal pensulele si buretii de fond de ten la chiuveta iese apa prin acea zona de jos cand dau robinetul la maxim?
Am semănat cactuși și abia pe urmă am citit că nu trebuie acoperite semințele cu pământ. Sub 1-1.5 cm pământ de flori universal, mai sunt ceva șanse să iasă?
Imi poate oferi cineva informatii utile despre ardeiul dracula? Am 5 pliculete, soi romanesc. Informatii gen: la cat timp se uda, unde se tine( la soare, umbra, intre ). Dupa cate luni se schimba cu...? (mai mult)
Buna, as dori sa imi iau o saltea si nu stiu pe care sa o aleg din urmatoarele: Luxury memory form mattress. Spring memory form mattres. 1500 pocket spring mattress. Care e diferenta si care e mai...? (mai mult)
as dori sa stiu daca soiul de vita de vie numita Pinot Noir se face la noi in tara cel putin la mine acasa. Eu sunt din Ileanda Salaj si unde sunt eu pamantul e cam apatos putin. Funda
Pământ negru adus din pădure, folosiți pentru plante? Cum procedați? Mi- am adus și eu 2 pungi într- o zi. Să experimentez. Am presărat peste un strat de spanac. Aștept să văd acum... Sper...? (mai mult)
Am un apartament care de 2 ani nu am mai intrat in el deloc. Facturile sunt la zi, adica cheltuieli 0. Daca ma duc acolo normal ca am sa folosesc apa, lumina etc si dupa plec si nu platesc factura, cand...? (mai mult)
Am un incubator ouă Cleo 5 și m- ar interesa sa stiu pentru ce sunt toate acele găuri în afara de cea de sus care știu că este pentru aerisire. Dar celelalte, pentru ce sunt? Nu sunt pentru întoarcerea...? (mai mult)
Am un geam de termopan care doar se rabateaza, in momentul cand vreau sa il deschid larg e ca si cum ar fi intepenit si nu se poate deschide. Se poate repara cumva?
Tata vrea sa puna niste puieti de kiwi si sunt curios cand se pot pune in gradina?
Care site mai de încredere și calitate: https://www.seminteplante.ro/ sau https://depozituldeseminte.ro/?
Care ar fi cel mai mic pret la care as putea cumpara o garsoniera in Bucuresti.
S- a blocat cheia în ușă și nu mai iese. Nu cred ca s- a rupt nimic înăuntru, ci doar s- a blocat. Am dat cu o soluție, am mișcat cheia, am bătut în ușă și am tot învârtit de cheie și...? (mai mult)
Care este centrala cea mai economică, cea pe gaz, lemne sau curent electric? Doar din punct de vedere al costului încălzirii.
Am primit o orhidee ce imi place foarte mult, doar ca are frunzele lasate in jos, una are o dunga si nu mai are mult si se rupe. Floare este, are si boboci, dar oare moare daca e asa cu frunzele...? (mai mult)
Ratele lesesti clocesc dupa ce termina ciclul de ouat? Mai sunt bune ouale din cuibare?
Cum programez masina de spalat pentru rufe albe?
Cu ce tip de silicon de etanşare pot etanşa niste ferestre din lemn la o casa veche, la ţară? Sunt mai multe feluri de silicon universal de exterior, dar nu stiu de care sa aleg. Sau daca exista ...? (mai mult)
Cat de des infloreste crinul pacii daca e ingrijit corespunzator?
Daca am pus sclipici peste trandafirii criogenati, acestia pot pati ceva?
Am primit o floare crin regal ghiveci care se pune pe pamant. Cum se ingrijeste? Cum se uda floarea si unde ii place ca sta la soare sau umbra? Va rog frumos, un sfat.
doresc si eu o formula de calcul pentru aflarea volumului (VB) la o incinta (boxa), tin sa precizez ca am parametrii difuzorului.Multumesc.
Cam de cât pietriș și ciment as avea nevoie ca să betonez în jur de 0, 4m pătrați? Menționez ca as vrea sa folosesc mai mult ciment și mai puțin balast
Cum se alege un calorifer in functie de dimensiunea incaperii? Vreau un exemplu.
Am altoit cativa ciresi si caisi saptamana trecuta dar dupa data de 12 martie se anunta cateva zile cu - 2, - 3 grade dimineata. Am pus deasupta fiecarui pom cate o punga de 30 de cm ca sa protejeze, ...? (mai mult)
Am rasaduri de ardei gras capia gogosar si iute. Se pot comporta ca plante perene daca le tin in sera incalzita? A incercat cineva?
Am uitat cheia de la apartament in niste pantaloni, cu tot cu cartela pe breloc. Eu acum sunt plecat si nu pot testa: Intrebarea mea este, va mai merge cartela?
Bună. Este cineva din Brasov care imi poate recomanda un magazin unde as putea gasi rame foto de dimensiuni mari? As dori sa fac cadou părinților mei la aniversarea a 25 de ani de căsătorie, preferabil...? (mai mult)
vreau sa stiu... 1. Cand e timpul oportun sa curat zmeura si muri? In ce luni de primavara? 2. Care parte a tulpinii de zmeur se poate folosi la ceai? 3. Unde se gasesc fragii si in ce ...? (mai mult)
Am un cireș de curățat, e foarte bun și nu vreau să- l stric. Are deja ani buni, tulpina fiind cam de grosimea piciorului. A crescut prea tare pe verticală și trebuie să- l scurtez să nu ajungă...? (mai mult)
Ce se seamănă întâi Lucerna sau ovazul?
Glicina se prinde sigura de suport sau trebuie legată? Multumesc
Trandafirii se înmulțesc prin butasi si fara sticla?
Salut, după ce am dat drumul la robinet de la țevile de la hidrofor pentru apa de afară din curte, am observat că țeava care face contact cu chiuveta este spartă, așa ca am defiletat țeava aia...? (mai mult)
Trebuie sa construim o casa de 4/4 metri și 2, 50 înălțime. Întrebarea mea e, ce materiale ieftine pentru pereți am putea folosii daca căsuța este doar de relaxare, nu de locuit? Plăcile care...? (mai mult)
Buna, TPU! Am un gard de lemn la o gradinita de flori in curte, ce- i drept cam vechi si as dori sa il vopsesc cu vopsea.Mentionez ca a fost dat cu ulei ars negru(sau nu stiu cum se numeste sigur)de catre...? (mai mult)
User: #1205 (Extreme_Patriot) Salut, sunt transpirat si nu mai pot de caldura. Oare termometrul meu arata gresit sau chiar sunt 30-31 de grade in casa? Aerul este respirabil in casa.
Am de gand sa imi construiesc o casa la tara cu un buget de 20 000€.Terenul il am mostenit iar utilitatile nu le pun in calcul. Bugetul mentionat il aloc doar pentru constructia casei.Intrebarea...? (mai mult)
Cum e mai ieftin sa fac un gard, cu plasa bordurata sau plasa simpla!?
Ce tip de beton este indicat la fundația pentru gardul cu plasa bordurata!?
Stie cineva cat costa acest produs, nu gasesc pretul nicaieri... FUNDAA. MERSI! https://nordresine.it/prodotto/betonguaina-basement-2/
A comandat cineva mobila de pe Videnov-Bulgaria? Cum este raportul calitate pret?
Salut, știe cineva cât durează până tragi curentul electric ca la mine au trecut 4 luni. S-a efectuat lucrarea, s-a predat recepția dar curent nu Enel!
Fiind plecat mult de acasa m- am gândit sa angajez o firma de curățenie, însă nu stiu de ce, nu am încredere ca alți oameni cumva străini sa între in casa mea și sa iasă când vor eu nefiind...? (mai mult)
Cum alegi, un ciocan demolator? Oare daca are mai PUTINI joule, pe termen lung este mai fiabil? ex: rotopercutor makita 5211c avea 25 J dar versiunile noi au 19 J [[tind sa cred ca de iei unul cu...? (mai mult)
URGENT! Convectorul de gaze are scăpări, stie cineva cum as putea sa-l opresc? Nu ii mai gasesc manualul de utilizare. http://imgur.com/gallery/ettg3Pq
Buna seara. Am plantat 2 butasi lemnificat de paulownia tomentosa, aveau muguri mici cand i- am plantat care ulterior s- au uscat si eu i- am rupt... întrebarea mea este daca voi avea pana la urma 2...? (mai mult)
Va salut! Vin cu o problema, am montat la mansarda dulap de 10/10 din 40 in 40. Intrebarea mea este: e ok sa pun osb de 12, 5 in loc de scandura? Sau exista riscul nu fie suficient de rezistent acel...? (mai mult)
Ati achizitionat aspirator fara sac. La puterea de 750 isi face treaba? La putere mai mare am observat ca este prea voluminos si implicit greoi.
Am o big problem. O ușă cu broasca stricată trebuie deschisa, și nu știu cum. Daca mă ajutați dau 4 funde!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!