Salut, am si eu o intrebare.Am facut o soba cu serpentina si am atasat pompa de recirculare, merge ok, dar as vrea sa- i pun un invertor si o baterie auto dar nu stiu cum va trece pe baterie. Aveti ...? (mai mult)
Ce materiale recomandați pentru construirea pereților unei case? Parchet de lemn sau de plastic și care sunt avantajele fiecăruia?
Ce parere aveti despre panourile voltaice la casa la tara,ma refer ca investitie, as plati mai putin la enel
mi s-a ars filtru de deparazitare la masina de spalat si l-am anulat de tot, are ceva?
Salutare la toti! Am si eu o intrebare. Recent am vazut ca tinerii pot beneficia de anumite terenuri date de catre primarie pentru construirea unei locuinte. Am citit si indeplinesc toate cerintele. ...? (mai mult)
cum pot face lipiciul pentru păsări? Am niște probleme cu niște gugustiuci și niște vrăbii care îmi tot vin la cușca papagalului când îl scot afara și îl cam stresează. Am înțeles...? (mai mult)
Cam cat m- ar costa sa angajez o echipa de muncitori pentru a construi o casa? Tin sa mentionez ca am deja materialele, terenul, si fundatia este deja construita. Multumesc Anticipat!...? (mai mult)
Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Nu am fost 2 saptamani pe acasa iar cand am venit am vazut ca sa sapa jos la conductele de la apa.Cand am venit sus si am dat drumul la robinet a inceput...? (mai mult)
are ceva daca am scos de la o masina de spalat filtru de deparazitare ca mi s-a ars si am pus-o pe direct?
Buna TPU. Va rog, are cineva instructiunile cu codurile la piese si schema electrica la o masina de spalat rufe :Indesit Win 600(EU)? Multumesc mult.Rosioru
Salut,vreau sa stiu cam cat se plateste la stat daca vrei sa demolezi o casa Strict bani, fara alte explicatii
Salutare. La o casa nou făcută pot tencui după ce pun geamurile și ușile sau ma poate deranja?
Salut, îmi puteți da niste preturi pentru căminele private din Cluj?
Ce parere aveti de casele modulare din containere? Sunt rezistente in timp? Isi merita banii?
Cum pot sa improspatez mirosul din camera pe cale naturala? Exista ceva odorizante in comert care nu sunt facute pe cale chimica?
De unde pot cumpara seminte de zorele albastre din Salaj?
Salut. Acum construiesc o casa și vreau sa va întreb. Aș putea sa tencuiesc înainte sa pun geamurile și ușile? Sau ma poate deranja
revin si eu cu o intrebare. De curând mi- am montat în casă centrala pe gaze de la gazevest. Am 10 calorifere si 2 prosoapare. Consum pe luna in jur de 350 400 metricubi. Adică am factura...? (mai mult)
aveti idee cat ar costa o casa nu la rosu cum s- ar spune, implicandu- ma si eu in lucrare si luand mesteri pentru ridicare nu echipa sau firma, terenul il am, fara etaj ceva mai modern,...? (mai mult)
Unde as putea găsi gaz lampant in Iasi. La Carrefour nu am gasit, nici la Praktiker, Dedeman, Peco. Nimic
Salutare. Vreau sa pun parchet intr- o camera dar nu as vrea sa mai torn sapa. A fost parchet vechi prin in cuisoare cum era odata pe vremuri. As vrea sa stiu ce fel de polistiren as putea sa pun in locul...? (mai mult)
Am gasit astea prin casa: https://imgur.com/a/rqagE9X si habar nu am ce sunt sau daca is bune la ceva ori le pot tot arunca?
Vreau si eu link-uri de la site-uri unde gasesc mobila de dormitor. In afara de ikea, jisk, dedeman, le stiu pe acestea.
Salut,as vrea sa stiu un magazin,dar nu online, de unde pot cumpara un difuzor pentru ulei esential,dar nu electric, ceva de genul asta: https://goo.gl/images/pz77NP
Vreau sa izolez tavanul beciului pentru ca e multa umezeala acolo, cred ca e ceva teava sparta sau ceva de genul asta, ca uneori vad apa pe jos. Stau la parter, banuiesc ca am multa umezeala ...? (mai mult)
M- a poate ajuta cineva cu un sfat? Un calorifer de la centrală pe lemne imi borboroseste, și nu știm care este cauza pentru ca atunci când i- a dat drumul au fost aerisite toate caloriferele...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi un site, unde pot gasi un demaror pentru o drujba? Model STIGA SP 386, care arata fix asa : https://imgur.com/EcyN8cF
Cum as putea sa ard un neon fara sa ma electrocutez? Stiu, suna aiurea dar vreau sa-l ard neaparat.
Ceva recomandari ca scaun de birou cu roti? Bugetul meu este de 350 lei.
Am rugamintea la cine se pricepe sa ma ajute cu un sfat sau o recomandare in legatura cu achizitia unui boiler termoelectric. Acest boiler doresc sa- l montez in circuitul unei centrale Viadrus...? (mai mult)
Unde pot găsi un birou simplu, negru, de peste 110 cm? Vreau sa il am pentru gaming.
Vreau și eu niste păreri. Cum e mai bine, să locuiești la casă la țară sau la bloc în oraș? Eu in prezent locuiesc la casă cu părinții, in mediul rural, și vreau să mă mut ...? (mai mult)
Sal tpu.trebuie sa schimb un întrerupător simplu la o camera.intrerupatorul are doua fire negre in el fiind de la un led.la priza am doua fire.faza si nul. cele doua fire negre de la led cum vin legate?...? (mai mult)
Cat traieste o muscata (Pelargonium zonale) si cat de mare poate sa creasca daca nu este tunsa? Vreau informatii din propia experienta.
Am turnat beton afara, au fost 8 grade pe ziua, daca ingheata noaptea se poate strica?
Buna seara! Ce parere aveti despre Adeziv spray poliuretanic pentru polistiren Ceresit CT 84 850ml. Ma intereseaza : 1. daca lipirea este rezistenta, 2. cantitatea dintr- un tub iti ajunge...? (mai mult)
Stau la bloc, la parter si vreau sa izolez la vara fatada cu vata bazaltica. Pe care mi-o recamandati, ca am vazut ca sunt destul de multe tipuri? Vreau si un link de la podusul respectiv.
am cumparat un neon cu doua tuburi și două ștartere, atunci când scot unul dintre ștartere se sting ambele tuburi, ce trebuie să fac să nu se mai stingă amândouă odată?
Stau la bloc, la parter si vreau sa izolez tavanul. Cu ce trebuie izolat sa fie bine? Din cate am inteles, cea mai mare parte de caldura se pierde prin tavan.
Va salut. Mi- am achizitionat un intrerupator cu WIFI (vedeți in video din link). Am in sufragerie o lampa cu doua neoane de tip LED și când am montat acest intrerupator am observat ca rămâne aprins...? (mai mult)
Salutare, vreau sa instalez singur instalația de încălzire a casei, mai exact sa montez țevile de cupru si caloriferele până unde o sa vin centrala dar nu stiu ce dimensiuni sa folosesc la conducte....? (mai mult)
As vrea sa ridic 1 dormitor 4x4 si o bucatarie la fel 4x4, de ce materiale am nevoie si cat costa, as vrea sa faceti un total, pentru materiale tot, tot. (Mini casa la cheie cum ar veni)
Salut.Cati ani rezista fara vreo reparatie generala un apartament de bloc construit in 2019 sau in alti ani gen 2018, 2017 etc dar cat rezista o vila/casa Penthouse construi/construita in anul 2019 sau...? (mai mult)
Bună, hidroforul meu funcționează încontinuu (zâzâie) și curge puțină apă de deasupra buteliei, apa la chiuvete nu curge deloc. Ce ar putea avea?
Am o problema la masina de tocat, merge un pic apoi se blocheaza. Sa fie din cauza cutitului ca de invartit merge? Masina albatros
Bună, are cineva centrala pe curent? Ce consum are pe lună și ce randament are? Msi
Cum pot obține eficacitate maximă la un termoșemineu Aqua Plus 22 KW? Mulțumesc!
Câți metri steri are un metru cub de lemne?
Buna,am folosit solutie antimucegai pe pereti de la Savo si deja aerisesc de 3 ore si nu iese mirosul de clor, vreo idee cum as putea sa scap rapid de el?
Mi- am cumpărat astăzi un aragaz nou pe butelie. Si am observat ca in cuptor are 4 găuri de o parte si de alta a cuptorului, dar prin care se vede parchetul. Stie cineva pentru ce sunt acele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?