Salut, știe cineva cum se numește pinionul de la graiferul mașinii de cusut? Face doar jumătate de cursă, nu este rotund, vreau să fac comandă dar nu știu cum se numește, mulțumesc.
ceva recomandari in centrale termice? a noastra ne-o lasat dupa 10 ani si trebuie sa o schimbam. ce e mai ok calitate/pret?
Salut, am cumpărat recent un boiler pe lemne de 100 de litri, încălzește apa destul de repede, intrebare ar fi dacă pot conecta la el un port prosop și un calorifer de 1m și cum s.ar face recircularea?...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva? Azi a fost un instalator sa imi monteze termostat la centrala. Dar am ajuns acasa acum si am vazut ca nu merge... degeaba il setam la o anumita temperatura ca nu...? (mai mult)
Știe cineva care dintre găină și rață mănâncă mai mult? Eventual un link către un articol în care se vorbește despre asta. Trebuie sa știu care din ele reprezinta o afacere mai ...? (mai mult)
Salutare TPU, aerisitorul automat se lasa fără acel capacel tot timpul? Cu stima
Ce site-uri folositi pentru a gasi chirie in Bucuresti?
Imi puteti spune,pe unde intra paianjenii in casa? Oricat as incerca sa tin geamul,usa inchise, sunt momente cand tot gasesc cate unul.Si nu ii suport, imi este scarba de ei.Multumesc!
Cineva poate sa imi spuna cum este viata la bloc cu baia la comun? Cat mai detaliat,
Flexele(aparatul de taiere) au aceleasi marimi la capul unde se ataseaza panza sau sunt diferite marimi pentru atasat?
Mai aveti si alte sugestii bune pentru motoarele de desfumare pe langa cei pe care i-am gasit eu, http://motoaredesfumare.ro?
Stie cineva cum se cheama cactusii din parcare de la Plaza Romania? Seamana cu Aloe Vera, dar frunzele sunt mai subtiri si au o textura fibroasa, in timp ce marginile frunzelor sunt drepte. Au o culoare...? (mai mult)
am o intrebare vis- a- vis de centrale/termostate. Locuiesc intr- o casa cu mai multe apartamente, iar centrala este montata pe hol, langa termostat. Din pacate, holul este inconjurat de...? (mai mult)
Unde pot vinde o motocoasă în Dorohoi? Adica direct intr-un magazin second sau ceva
Ce parere aveti despre sigurantele automate Schneider? Dar despre prizele si intrerupatoarele de la aceasta firma? Doresc sa inlocuiesc sigurantele Comtec care sunt cam duse si prizele si intrerupatoarele...? (mai mult)
Va salut, sunt interesat de achizitionarea unui UPS + baterie auto pentru pana curent la o centrala pe lemn. Care credeti ca este mai buna, avand in vedere si bugetul meu de 800 lei alocat pentru ...? (mai mult)
Am gasit această insectă în afara casei mele. Vreo idee despre ce ar putea fi? https://drive.google.com/file/d/1xJxP2rViXX1cezxmHRXDiKjH25DhKHI8/view?usp=drivesdk
Acum vreo luna niște doamne vindeau la metrou la aviatorilor buchete din niște flori mari, roz, care arătau ca niște lalele închise, însă erau mai mari decât lalelele si păreau cumva...? (mai mult)
Ce se baga in rumegus pentru a face brichete?
am cumparat de la cineva un ps3, si problema este ca consola, manetele, si absolut toate cablurile miros extrem de urat... a mucegai parca, stie cineva cum as putea sa scap de acel miros?...? (mai mult)
Buna ziua/seara/dimineata TPU! De la un timp masina mea de spalat a inceput sa faca sunetul asta: https://www.youtube.com/watch?v=vC4dYGBp_V4 Ce poate avea? La stoarcere nu face asa, doar la ...? (mai mult)
Va rog frumos, poate cineva sa imi spuna unde pot gasi o floare ornamentala azemanatoare, http://imgur.com/pQPasWR? Tin sa precizez ca frunzele, bobocii si petalele sunt din piatra naturala,...? (mai mult)
știe cineva cât consuma o pompa de recirculare zilnic? O zi bună sa aveți
Deține cineva de aici un dus electric instant pentru baie? Ce îmi puteți spune despre el pro și contra? As vrea sa cumpăr unul ca acesta https://www.dedeman.ro/vaslui/instant- apa- calda- electric-...? (mai mult)
Salutare, am in camera mea o lustra cu lumina slaba si as dori sa o schimb! Ceva ce sa lumineze camera perfect? Orice sugestii si linkuri!
Pentru o Fundație a unei case cu lungimea de 50m, Lățimea de 30m și înălțimea de 1m, câți metrii cubi de beton intra? Mulțumesc anticipat
Cum pot presa buchetul de trandafiri?
Buna la toata lumea..Am cumparat un aspirator model parkside pnts 1500 b3, ca sa il folosesc impreuna cu o girafa de smirgheluit, ce vreau sa intreb este: ce fel de saci pentru aspirator sa folosesc ...? (mai mult)
cati ani traieste vita de vie? Cum iti dai seama ce varsta are si unde trebuie sa te uiti? La copaci te uiti la inele, la vie cum iti dai seama? Stiu ca un lastar de la vie traieste 2 ani de...? (mai mult)
Stiti cumva vreo firma specializata in fundatii in Bucuresti?
Salut, vreau sa- mi fac un gard din sipca metalica de 10 cm latime, si 1, 8 lungime, gardul in total are 8.5 m latime (scriu doar ca sa va puteti da seama mai bine de situatie), si vreau sa stiu ...? (mai mult)
Daca ma duc la rds-rcs sa deblochez programul hbo, trebuie sa îmi dea vreo cartela pe care sa o bag in tv sau pur si simplu il deblochează de la ei?
Cu familia dorim sa ne mutam la un apartament in chirie dar sa fie in orasul Căuşeni. Va rog daca puteti sa ma ajutati
Cand se legalizeaza iarba?
A venit timpul sa schimb centrala la un apartament cu 2 camere, aprox. 50 m2. Momentan am un Ariston Uno, cred ca primul model de ariston aparut, pus prin '98, '99 de pers. de la care am ...? (mai mult)
Am omorat o musca pe perete si am facut ditamai pata. Cu ce pot s-o inlatur sau sa o fac sa se vada mai putin?
Salutare TPU, am construit un gard din plăci de beton si vreau sa îl dau cu lac. Ce imi recomandați?
as avea nevoie de un răspuns de la cineva in cunostinta de cauza, un răspuns corect si valabil. Multumesc! Locuiesc intr- un complex rezidential(proprietate privată), la etajul 1 al unui...? (mai mult)
Un sfat as vrea, nu stiu care centrala termica sa- mi cumpar, vreau sa pun intru- un ap. cu 3 cam. bloc. Cine are sau cunoaste o marca buna si economa! Am inteles ca de 24kw imi trebuie...? (mai mult)
Cat este bine sa fie căldură în calorifere, la cate grade?
Buna, am ap cu 2"camere, am centrala, am 4calorifere. As vrea sa încălzesc numai în două camere, este bine daca închid cele 2calorifere că sa nu consum atâta gaz?
Am o rugaminte la cei ce se pricep sau au catusi de cat habar despre cultura mare de porumb semanata pe camp, sa imi scrie un plan optim pentru cresterea acesteia, de la semanat pana ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, aceasta intrebare este despre aia care stau in Germania! Mie imi trebuie un apartament in orasul Krefeld cu 4 camere 95 metri patrati si 530-550 euro. Va rog sa ma ajutati
Cei care stati in Bucuresti si sunteti racordati, aveti caldura? Se baga in tot Bucurestiul in acelasi timp? Era un afis jos ca se baga caldura pe 2 oct dar tot reci sunt caloriferele.
Doresc sa plantez in jardiniere iedera impreuna cu caprifoi(mana maicii domnului), as dori sa stiu daca este in regula se le plantez impreuna! Multumesc
Cu ce fel de lipici as purtea sa lipesc un suport de faianta dar fara sa afecteze faianta si sa se stearga lipiciu de pe faianta in caz ca renunt la suport? Multumesc
Brichetele de rumegus sunt mai bune decat lemnele? Am inteles ca ard mai mult. La pret sunt mai avantajoase decat lemnele?
Stau intr- o garsoniera cu chirie de ceva vreme; problema e ca vine iarna si o sa fie cam...frig. Aici am o soba metalica. Am facut ieri primul foc si incalzeste al naibii de bine cam toata garsoniera....? (mai mult)
Stau de 2 ani fără perdele la ferestre, pentru că n- am vrut să- mi pun din alea cum au ai mei acasă... în fine. Ce să- mi cumpăr să pun la geamuri? Ideea e să am lumină maximă pe timp ...? (mai mult)
Ce grosime trebuie să aibă cosoroaba la acoperiş eu a-și pune de 25/40 ar fi ok.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!