Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 24 Februarie 2025 sunt:
De ce de fiecare data cand trag apa la toaleta, mai ales noaptea, dupa 2 minute incepe sa miroasa a veceu in toata camera? Chestia asta se intampla de 1 luna.
Stie cineva daca se poate aduna piatra de pe cursul unui rau ( adica este la liber sau trebuie cerut acordul de la primarie sau din alta parte). - aproximativ 1 metru cub pentru realizarea...? (mai mult)
Vreau sa cumapr un aparat de spalat cu abur. Unul are 2000 W si 3.5 bar iar celalalt are 1500 W, 5 bar. Eu caut unul cu puterea aburului cat mai mare, dar nu stiu cum influenteaza cei 2000 W, respectiv...? (mai mult)
La o casa din chirpici care are fatada incarcata cu mortar se poate pune polistiren?
Se pot desprinde mici bucati de aluminiu de pe un tuci in timpul fierberii mancarii?
Buna, stie cineva cum sa fac o gaura intr-o scoica astfel incat ea sa nu se sparga pe langa? Sau ce obiect/instrument sa folosesc pentru asta? Merci!
Salut, am un multimetru si vreau sa masor tensiunea dintr- o priza cu protectie copii, 250V, 16A Gewiss GW 20265, nu stiu cum sa bag mufa neagra si aia rosie, la multimetru, am setat la 750V ACV,...? (mai mult)
Cum pot sa tin insectele departe de casa? Vreau sa stau cu usa deschisa si am o plasa care nu se inchide bine mai e si alba si atrage insecte. Vreau ceva care merge.
O dilema... Am o supafata de 2.20 cu 2.80 iar o placa de gresie este de 60cm. De cate placi de gresie am nevoie pentru a acoperi suprafata?
Potențiometrul căștilor s- a defectat și aș dori să- l schimb. Căștile au o impedanță de 32ohm, joase de 20Hz și înalte de 20KHz. Contează potențiometrul pe care- l voi folosi la înlocuire?...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara balamale pentru geam mansardă
Vreau sa vopsesc niste stalpi metalici ai unui gard.Ce vopsea este recomandată? Am găsit o vopsea pe baza de fostat de zinc de la Köber.Mentionez ca stalpi nu au rugina pe ei, sunt proaspăt fixați...? (mai mult)
Cum pot indeperta albinele de pe struguri?
Stie cineva de unde pot cumpara snecuri pentru agricultura?
Cum pot sa reglez un carburator pentru drujba SOLO636, cate ture sa deschid aerul si cate benzina?
La sfarsitul lunii Septembrie se pot planta prunii? Ce soi de pruni recomandati pentru Rachie? De unde pot cumpara?
Cum se aleg roletele pentru geamuri? Se tine cont doar de dimensiunile foii de sticla a geamului (latime si lungime)?
Termopan nou vs second hand pareri. Buna vreau sa imi pun 4 geamuri termopan noi. Costa 900 lei bucata de la firma făcute pe comanda pe montaj.130×170 cat sunt astea vechi. 181×140 second hand costa...? (mai mult)
Ce sa pun pe aparatul de aer conditionat pe care se aseaza frecvent porumbei si lasa mizerie, sa il pot curata mai usor sau (ideal) sa nu se mai aseze porumbeii pe el? Multumesc!
Salutare TPU,aș vrea să îmi cresc un copac de kumquat, aveți idee de unde as putea cumpăra semințe și să-mi dați niște sfaturi? Ms anticipat
În cât timp se încălzeste apa normala setată la 80 grade C dintr-un bolier electric plin de 100 litri care are 1500W?
Buna ziua Daca imi iau un cuptor electric de la eMAG, de 30l pot face in el si cozonac? Pot pune 2 cozonaci odata? Sau trebuie sa pun unul cate unul ca e prea mic? Funda
De ce urasc americanii broccoli-ul?
Am 3 bonsai carora le- am schimbat ghivecele si am observat ca ei se pun in ghivece scunde si lungi in stilul asta https://goo.gl/images/ePFUMK dar eu nu am stiut si i- am pus in ghivece de ...? (mai mult)
astăzi am dat cu un erbicid total pe niște buruieni la cimitir, ce ar urma sa fac? Sa le smulg? Sau ce ar trebui sa fac?
Vreau sa achiziționez o centrala pe lemne.Am gasit un viadrus de 40kw si un ferroli de 41.Sunt din fonta, 8 si 7 elementi.Ce recomandari aveti? Casa are aprox 200mp cu parter si mansarda.
Doresc sa construiesc o rampa la intrarea in bloc, dar nu stiu nici o firma poate ma puteti ajuta. multumesc anticipat.
Am o întrebare, am un ciobănesc de maremma și cred că îl voi da unui cunoscut, iar părinții mei vor să își ia un cățel mic pentru curte. Oare un bichon ar rezista temperaturilor...? (mai mult)
Salut.in urma ploilor, a inceput sa apara igrasia pe pereti.Credeti ca un dezumidificator ar rezolva treaba?
Buna tpu.Am si eu o intrebare.Eu am o catea la tara si a fatat 7 puisori si nu am ce face cu ei. Eu sunt din Baia Mare, dar nu am cum sa am grija de ei. Nu stiti vreun adapost de caini unde as putea sa...? (mai mult)
Crema aceea pentru lipit oglinda pe perete se poate inlatura daca vrei sa o schimbi mai tarziu? Adica, mai pot dezlipi o oglinda lipita cu acest tipde adeziv? Adera si pe faianta sau metal sau doar pe...? (mai mult)
Buna TPU.o mica intrebare: vopseaua cum trebuie diluata daca doresc sa achizitionez un pistol de vopsit
Salut.am o problema la coamele casei.Cand ploua sau ninge cu vant, intra pe sub ele si se scurge pe tavan.nu am pus folie.ce pot sa fac? Cu beton nu le fac ca iasa urat.Multumesc frumos!
Exista vreo solutie in conert cu care pot indeparta siliconul sanitar intarit de pe o baterie pentru chiuveta si de pe o chiuveta din ceramica?
Cum sa faci o piscină mica
Am și eu un frigider cu dozator de apa de câteva luni. Astăzi am observat ca brusc, dozatorul s- a stricat. Atunci când apropi cana sa iau apa, apăs pe maneta, dar apa se prelinge pe peretele...? (mai mult)
Puteti va rog sa imi spuneti care sunt perioadele de ouat la retele mute? Am inteles ca sunt doua perioade toamna din septembrie pana in decembrie si primavara februarie - iunie, asa este? Si inca ...? (mai mult)
Observ cu ingrijorare ca gresia si faianta pura, lucioasa e pe cale de disparitie, ce reprezinta puritatea, curatenia, cinstea, corectitudinea sunt inlocuite de o infinitate de culori si texturi impure,...? (mai mult)
Bună ziua (nu pentru mine). Vă zic pe scurt, bunica mea s- a dus la cineva în casă și a luat purici. I- a dus la ea și de acolo i- a adus și la noi. Suntem disperați. Eu, taicămeu și maicămea,...? (mai mult)
Vreau sa aflu citi m2 are un acoperiș cu 2 laturi 7m.2 laturi 6m.si inaltimea in centru de 1, 60
Sare/kg de apa pentru brinza de iarna?
Stiti unde pot apela la o firma ce monteaza balustrade?
A achizitionat cineva gratar electric George Foreman 2400 W? E bun de ceva?
Cu ce pot curata parchetul vechi din lemn masiv? Nu a fost intretinut, iar placile de lemn sunt acolo de prin '89. Nu- mi permite bugetul sa cumpar solutii profesionale, lacuri, ceara. As dori o solutie...? (mai mult)
In ce treapta de viteza se ara cu un tractor u445 cu doua manete?
Salut, stie cineva flori galbene pe care le pot cumpara de la florarie? O floare mai speciala, o daruiesc cuiva important. :D Multumesc.
Am o găleată de lavabila mov lila si vreau sa o fac albastru, se poate?
Cum pot curata o canapea din catifea?
Ciati metri inseamna un pogon?
vreau sa fac un subsol de 100 mp. Cum ar fi mai avantajos/ieftin, sa cumpar betonul de la statia de betoane(se afla la 20 km de mine) sau sa il prepar singur pe santier? Mentionez ca as avea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?