Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa plachez tavanul cu polistiren, tavanul nu e din placa beton, cum ar trebui sa procedez si ce mi ar trebui?
Cine imi poate spune o soluție impotriva cartițelor... fara capcane...ms
Cum scapi de mirosul din frigider?
Care sunt actele necesare pentru un bransament la reteaua de apa a unui teren pe care nu exista constructii? Este necesara o autorizatie de constructie pentru racordarea la apa?
Am o orhideea căreia i- am schimbat recent ghiveciul. In ghiveci nu i- am pus decât niște scoarță de prun dar acum vad ca frunzele îi devin galbene. Ce ași putea să fac? Pot să- i pun...? (mai mult)
Vreau sa cumpar termopan de la cei de la "Alumin Plast"(din Rm.Valcea),ce parere aveti despre ei? Cum sunt preturile acestora, calitatea produselor?
Caut un birou cu dimensiuni de 60x100, cu minim un sertar si o usita, care ajunge pana in 200 lei. Ce imi recomandati?
Buna, TPU! Cum se numesc acele intrerupatoare la care poti regla cat de luminos sa fie in camera, rotind intrerupatorul pana la 360 grade?
Am o camera 4/4, usa si geamuri termopan, izolata casa in exterior, parchet pe jos. As vrea sa- mi cumpar o mocheta, mai grosuta, de la dedeman( nu fac reclama) pe 80% din camera(evitand soba si ...? (mai mult)
Cati saci de ciment de 40kg imi trebuie la o sapa de 20cm inaltime si 27mp perimetrul?
Vreau sa izolez casa exterior cu poliester de 10. Suprafata 300mp si sa dau cu praf de piatra. Cat ma costa : materialele si cat costa manopera pentru fiecare in parte : izolarea si datul cu praf de piatra....? (mai mult)
De unde pot cumpăra un panou plută (avizier)? Aș vrea să știu un magazin, dar nu online
Vreau sa montez acest kit de supraveghere in curtea casei. Ceva pareri despre el? Cum se descurca pe timp de noapte? Este usor de montat? Aș mai avea nevoie si de alte accesorii? https://altex.ro/kit-...? (mai mult)
as vrea sa stiu cum pot scapa de gandacii de bucatarie, asa negri si scarbasi. In sfarsit.Aseara am vazut ceva negru cum intra sub pat am crezut ca sunt doar paranoic ca se mai intampla sa ...? (mai mult)
Intreb cunoscatorii, nu copiii: Intre saltelele cu spuma (burete) si cele cu arcuri, care sunt cele mai bune? Care sunt mai rezistente, sa nu se lase dupa 2 ani? Multumesc.
Va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat Ce gard de sa aleg la curte? Gard de 55metri Vreau sa fie : frumos, durabil și ieftin
Rozmarinul dupa ce este matur si are frunzele verzi se ia de tot sau se iau doar frunze?
Salut tuturor, Detin un teren in afara orasului dar exact la intrarea pe drumul de acces spre teren, in mijloc, se afla un stalp de beton de la electrica ceea ce face imposibil accesul la terenul...? (mai mult)
Am dat peste lustra și s-a smuls din perete, când aprind becul îmi pâlpâie ceva timp și scoate un sunet ca și când nu ar face contact firele, cum as putea pune lustra la loc?
Cat costa sa mut contorul electric dintr-o casa in alta cu tot cu firul de la stalp?
Stie cineva de ce mi se arde termostatul la boiler din lună in lună? Cum as putea remedia problema?
A construit careva o casa pe structura metalica, lemn sau panouri sanwici? Si daca da cum este? Si daca nu de ce nu.
Salut, am un aparat chinezesc WAXIBA de aproape un an și nu mai tine bateria, ce sa fac, îmi puteți spune cum sa îl fac pe direct, sa fie alimentat direct la 220v, merge doar sa ii scot bateria...? (mai mult)
Salut.Cati ani rezista un scaun de birou folosit zilnic 8-10 ore?
Salut, am si eu o intrebare.La o masina de spalat indesit....inchizatoarea de la hublou nu mai functioneaza si nu stiu unde este faza daca este pe mijloc sau pe laterala deoarece sunt doua fire maro si...? (mai mult)
Ce părere aveți de cei de la rcs RDS, sunt mai buni ca cei de la UPC, oferta de 1gb este chiar 1000 MB sau e doar marketing, adică vitezele sunt chiar reale, netul mai pica sau au rezolvat...? (mai mult)
Salutare lume, azi am fost să dărâmăm o soba la cineva și ghici ce, am găsit în interiorul ei o grămadă de oua de gaina aproximativ 15, oare cum au ajuns acolo? Erau peste tot puse, o fi...? (mai mult)
Buna, vreau sa construiesc o casa de aproximativ 110mp(190 metri construit)cit ma costa fundatie+ rosu+ cheie, manopera + materiale, casa o construiesc in judetul Bistrita- Nasaud.Multumesc.Parter si...? (mai mult)
Buna, doresc sa achizitionez 3 - 4 placi policarbonat transparent de 6 m pe 2, 10 si grosime de 10 mm. Cine imi poate recomanda de unde se poate achizitiona la un pret foarte bun chiar si online cu...? (mai mult)
Casa mea e plina de clandestini. Am vazut un gandac pentru prima data si a fost urmat de 3 paianjeni. Stiu ca paianjenii sunt semn bun dar in ultimele luni nu mai vazusem nimic. Am realizat ca...? (mai mult)
Legarea viței de vie în timpul înfloririi afectează formarea strugurelui?
Aveti idee daca pot sa folosesc Vanish Oxi action lichid diluat cu apa pentru a spala o mocheta( culoare bej). Am incercat cu un detergen de ma Amway si cu Biocarpet dar nu merge efectiv si am...? (mai mult)
Imi explica si mie cum sta treaba cu masinile de taiat gresie, faianta? Am inteles ca sunt rubi, sigma, montolit etc cele mai calumea dar costa unele aproximativ 1000 - 2000 lei dar creionul, ...? (mai mult)
Este bun cazanu de tuica din inox?
Cât costă un kilogram de roșii și un kilogram de castraveți în Sibiu?
Am manuta maicii domnului, de vreo 3- 4 ani am mutat- o in 3 locuri si niciodata nu a inflorit, am taiat- o sa o pot transporta ca se facuse de 2 m inalta, astaiarna am pus ingrasamant pe baza de fier...? (mai mult)
Cum se cubeaza un metru cub de scandura 10 bucati 2, 5 mm grosime, lungime 5 m, latime 2 m?
Cum se cubeaza un metru cub de scandura 10 bucati: 2, 5 mm grosime, lungime 5 m, latime 2 m?
Mai trebuie izolatie la o casa cu zidul de caramida de 60 cm?
Stie careva cum s- ar putea desparti foarfecele care nu au in centru un surub ( https://en.wikipedia.org/wiki/Scissors#/media/File:Pair_of_scissors_with_black_handle, _2015- 06- 07.jpg ) fara sa folosesc...? (mai mult)
Cum pot elimina niste buruieni, plante sau iarba dintr- o zona pe care o vreau sa fie curata? Imi puteti recomanda niste substante sau metode? Fara foc. Exista oare o substanta sa le faca sa se usuce ...? (mai mult)
Va rooog mult sa ma ajutati, acum plang! Am un puisor de gaina care nu mai descide ochii, deschide ciocul si misca! ce as putea face, ce are+ ca are si un picior (nu stiu cum) oare ce are, va rog sa...? (mai mult)
Ce inseamna 1, 2,3...8..la autofiletanta?
am gasit ieri in gradina un obuz de pe si mi- e frica sa- l mut. Daca explodeaza. Unchiul meu care are experienta cu asemenea obiecte a zis ca poate sa fie chiar de pe vremea lui Stefan cel ...? (mai mult)
Salut, caut o incuietoare de genul si nu stiu cum se numeste, am incercat sa o desenez cu talentele mele de Picasso, sper sa intelegeti, sunt maiestru in paint centura neagra 3 culori....? (mai mult)
Cum se poate izola termic un cuptor electric incastrat in dulapul de bucatarie pentru a nu avea surprize?
Ce fel de contracte aveti pentru energie electrica? Eu am "Enel simplu anual" cu pret fix lunar, dar ma gandesc daca ar fi bine sa l schimb. Consumul este de aprox 100kw pe luna.
Am avut în grija pentru o luna o pisicuță, care, nu știu de unde, mi- a adus purici, deși aceasta avea zgarda. Îmi puteți spune, va rog, cum aș putea scăpa de ei? Ps: mușcături...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc un termos cu gura larga care sa fie si etans de maxim 1 litru.
Știți vreo firma de debransari radet (căldură), ieftină, pentru,, proiectul de debransare? Mulțumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!