Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Februarie 2025 sunt:
Bună Am cateva orhidee si nu ma prea pricep sa le ingrijesc, cred ca trebuie sa le mut in ceva mai mare si nu stiu ce pamant sa pun
Salutare tuturor. Cat ma costa sa renovez 4 camere de medii dimensiuni + mana de lucru? Rigips, glet, gresie si o camera faianta.
Ce detergent si balsam folositi pentru rufe? A încercat cineva dash?
Ce acte sunt necesare pentru a incepe constructia unei case si costuri
Am cumparat un lămîi de la lidl si scrie (avertismente, necomestibile, )si pe eticheta arata niste lămîi mari deci nu e varianta ornamentală îm puteți spune daca este comestibil, si are florile...? (mai mult)
Doresc sa cumpar acest aparat http://www.ofertesireduceri.com/aparat-usturoi-garlic-master,ce imi puteti spune despre el?
Am pus trandafiri la uscat de aproximativ doua saptamani. Cat timp se pot pastra in acest fel? Fixativul peste flori dupa ce se usuca ajuta sau este mai bine fara? Daca tai capetele si le pun...? (mai mult)
Hesso' :P Vremea se schimba, timpurile idem; din primavara(caracter cald), devin iarna(caracter rece).Cu aceste "schimbari" proscrise :D, nici vremea nu mai tine cu ea :x Dar iacata, aceasta floare...? (mai mult)
Buna ziua tpu.Am nevoie de niste raspunsuri concrete va rog.Am cumparat un hidrofor nou nout de pe eMAG totul bine si frumos l- am instalat in camera lui care este langa fantana.Lam bagat in priza si functioneaza...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu curatatul pomilor fructiferi. Lastarii lacomi se taie de la baza lor sau se lasa cateva noduri? Multumesc anticipat!
Cine ma poate ajuta sa calculez costurile la intretinere. Stau la un bloc care are centrala proprie si fiecarui apartament ii corespunde un gigacalorimetru care este undeva pe scara. Pretul la gigacalorie...? (mai mult)
Problema la centrală termică beretta. Nu știu dacă am pus întrebarea in cea mai buna categorie și pentru asta îmi cer scuze anticipat. Am avut o problema de vreo 3 săptămâni la o teava prin...? (mai mult)
Cat te costa sa stai cu chirie intr-un apartament cu 2 camere in Bucuresti?+intretinere, cablu, net, etc.
Ey TPU! Am o problema cu o balamala de laptopul Lenovo B590. Este cumparat din Mai 2013. Acum 2 zile mi- a iesit balamaua si este sansa sa- mi iasa si cealalta balama! Pur si simplu firul ala care sustine...? (mai mult)
Salut vreau sa imi achizitionez si eu radiator electric pentru a face caldura in baie dar ma intereseaza ceva, care sa nu consume mult curent electric si nici sa coste mai mult de 400 de lei! Ce imi...? (mai mult)
Dintai apar frunzele ghiocelului, apoi si floarea sau apar impreuna?
Salut, am un Indesit Innex XWDE 961480X; imi puteti spune cum scap de mirosul de cauciuc, atunci cand usuca rufele? s-a confruntat careva cu aceasta problema?
In prun, cand sunt verzi prunele unele dintre ele se dezvolta diferit, sunt albe si mai mari, unele persoane mananca asa ceva. Stiti cumva cum se numesc?
Buna, mi- am achizitionat acum o luna 2 capre de la care am 2 iedute, dar laptele cand il pun la fiert se branzeste. Mentionez ca are 2 saptamani si 4 zile de la fatare ultima capra care a fatat. Ugerul...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva ce detergent pentru masina de spalat vase ar fi ok, pentru program scurt de 30 min? Mersi
Sunt din nou cu o intrebare in grupul acesta minunat. M- am hotarat sa imi construiesc o casa. Probmela e ca unde am terenul am drum de servitute cam 50- 70 metri lungime. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Ce sa fac atunci cand pun un incubator la clocit oua si se opreste curentul?
Salutare. As avea si eu o intrebare pentru cei care stiu La o casa noua...ce se pune inainte " usiile" sau "parchetul"? MULTUMESC
Vreau sa trag apa la o casa de la tara la parintii mei in primavara aceasta si nu stiu ce ar fi mai bine sa aleg:sa trag apa de la reteaua publica(avem si apa si canalizare...? (mai mult)
Are cineva soba canadiana? este multumit de ea? si de unde sa o coman?
Cu o ora in urma am inceput sa aud niste zgomote, mi se parea ca vine din perete deoarece suna ca un rontait asa ca m- am ridicat si am batut de cateva ori in perete (pe cealalta parte era o alta camera...? (mai mult)
Bună vreau sa pun și eu o întrebare În ce tara este făcut aparatul de sudura velt? Mulțumesc
Am o mica nelamurire si va rog sa- mi spuneti daca intr- adevar o piesa "niplu" folosit la o instalatie de apa, fabricat din alama, este considerat mai slab decat unul zincat? Asa mi- a ...? (mai mult)
Am o grindă de 600 cm lungime 15 cm lățime și 10 cm înălțime.Cum aflu câți metri cubi are grinda?
Salut, Am bagat cupa de la expressor in masina de vase si s- a innegrit, practic se ia o negreala de pe aceasta, deci nu o pot folosi. Aveti idee cum as putea sa indepartez negreala respectiva? ...? (mai mult)
Va salut pe toti utilizatorii TPU. am o intrebare: cum pot posta pe olx gen 100 de anunturi automat? dau funda mersi
Băi fraților să nu găsești un meseriaș an construcții an tot Sătmarul nostru e grav.Am eu nevoie de unul la construirea unei case.msi
Buna TPU vreau sa stiu cum se numeste procedeul la vita de vie cand introduci o o coarda prin pamant de la vita de vie mama fara ca sa o tai pana prinde radacini?
Unde gasesc un magazin pentru un capac de evacuare de masina de spalat ...sa dus garnitura de plastic si imi iasa apa afara din masina?
Vreau sa- mi fac o casa, una mica, cu maxim 5 camere aproape de oras.Nu am informatii esentiale..sunt la inceput. Vreau sa stiu aproximativ de cati bani am nevoie..pentru teren(tot asa, unul mic),...? (mai mult)
Am un calorifer din otel care curge pe din dopul pus. caloriferul este din otel, garnitura caloriferului din otel este stricata oleaca. dopul pus nu are ganitura. cum as putea sa schimb dopul cu unul ...? (mai mult)
Au cocosii penis?
Buna ziua tuturor. Am in bard de beton la curte lung de 45 ml și lat de 25 cm. Întrebarea mea este câți mp de gresie imi trebuie pe măsură de 33×33 cm sau de 45×45 cm (placa de gresie)? Aștept...? (mai mult)
Buna seara tuturor as dori sa va intreb daca un motocultor de curea ar fi bun? de exemplu eu am o gradina cu pamant moale(pamant de somes). Si la scos de cartofi e ok? Eu tare mi- as lua de la ruris ...? (mai mult)
am un instant de apa calda de la Ariston e pe gaz.imi merge falacara tot se aprinde.dar nu curge apa calda.nici macar potrivita.vine apa rece. oare de ce? multumesc anticipat
Ce planta este asta? Si cum se ingrijeste? http://imgur.com/DyRortg
Pisica mea de 10- 11 luni, iese in fiecare zi afara si nu stiu ce face, e in calduri, azi cand am atins o pe burtica am simtit ceva sub piele nu in burta, era destul de maricel, nu stiu ce era, era...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar o planta carnivora.Din cate am auzit sunt mai multe tipuri deci as vrea sa stiu care e cea mai usor de intretinu si de unde as putea sa iau mancare, pentru ca nu prea o sa...? (mai mult)
Caut un meseriaș an construcția unei case.an Satu Mare.detali an privat cine e interesat 0745510778.
Hei! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema? Am pus in niste alveole, pentru rasaduri, cu castraveti si i- am tiunt primele zile la lumina slaba in casa pana ce au iesit din pamant rasadul. Iar...? (mai mult)
Am o centrala termica Ariston Cares Premium si nu mai am presiune, e undeva la 0.5 bar cum fac sa o readuc mai sus? Am inteles ca trebuie sa invart de robinetul albastru in dreapta dar nu se misca, ...? (mai mult)
Pot intoarce la fabrica ferestrele cumparate? Mentionez detaliul ca ele sunt montate.
Stie cineva unde pot face zgarda personalizata petru caine in Vaslui.
Am o cabana la munte, o coliba mai exact. E micuta si as vrea sa o renovez sa ma mut acolo pe timp de vara. As avea nevoie de panouri solare pentru electricitate. Nu vreau decat 2 becuri si un televizor+...? (mai mult)
Doar pentru conuscatori. ce rost isi au casele cu fundatie, rostul fundatiei sunt case care sunt de sute de ani fara fundatie si stau in picioare ori au piloni. ca fundatie ori nimic, uni ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!