Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Februarie 2025 sunt:
O priza mai veche si putin iesita din perete poate prezenta riscuri daca se misca cand umblam la ea? Este periculoasa si cand nu umblam sau numai cand facem asta?
Salut.un vecin si.a facut dale.a facut gri(culoare normala) si rosii, folosind oxid rosu. cele rosii dupa 1 an si ceva se "mancau" adica se faramitau incetul cu incetul.eu vreau sa fac maro, dar mi.e...? (mai mult)
Bună tuturor poate cineva să-mi recomande un Diriginte de șantier m-aș apuca de făcut o căsuță eu locuiesc în Satu Mare msi tuturor
Salutare TPU, astazi 2 muncitori de la o firma de amenajar exterioare au pus in parcare pavaj din dale de beton/ciment, de 40x40cm. Iar cand am mers sa le vad, pe acestea sunt zgarieturi albe, ei mi-...? (mai mult)
Vreau sa pun o bolta de vita si niste zmeura, mure, afine in Arges unde am o gospodarie ramasa de la parinti. Rog sfauri de unde pot cumpara butasi. De la Statiunea Stefanesti, de la Staiunea Maracineni...? (mai mult)
Stie cineva ce poate avea? http://imgur.com/vOz8gGq http://imgur.com/RLehWVk http://imgur.com/JTjDcmY
Mi.am pierdut cheia de la incuietoarea de la noptiera...Va rog sa ma ajutati sau sa ma indrumati cum sa schimb yala.
Pot pune intr-o camera rece Dezumidificatorul de aer daca sunt 14 Chia 18 grade ❄️ "Sufragerie"?
Am si eu o casa de chirpci, daca o daram si o construiesc din bca la fel ca inainte patesc ceva?
am o drujba stil 170 cumparata cam de 2 luni de zile si imi consuma 1 rezervor de benzina si 1 de ulei Si am mai intrebat si late persoane care are drujbi stil 170 si a zis ca consuma 1 rezervor...? (mai mult)
Salut, stiti cumva cum se numesc florile acelea asemanatoare cu panselutele, sunt comestibile si incep cu litera "C" in termen popular, cresc sub forma de tufe mici si se gasesc seminte si la Lidl....? (mai mult)
Am un cactus și i-am rupt din greșeală din vârfuri și s-au rupt și din ace. O sa se usuce sau o sa pățească ceva? Sau trebuie sa fac ceva?
Câți saci de sapa la 30kg Baumit imi trebuie la un apartament de 60m2 dacă o torn la grosimea de 3cm
Salut, am 2 pete pe covor de la carbune de narghelea cum pot sa scap de ele sau sa maschez?
Dauneaza cu ceva daca folosesc sarea de bucătărie ca și element decorativ in vazul unde pun un cactus?
De ce in zona WC- ului de serviciu miroase foarte urat uneori ( a usturoi stricat) iar in zona baii nu miroase urat niciodata. Sunt situate in capetele apartamentului care e stil vagon. Coloanele sunt ...? (mai mult)
As vrea sa pun o usa glisanta din termopan la bucatarie. Are cineva asa ceva? Se inchide bine? Cam cat ar costa?
BUNA, stie cineva unde as putea sa-mifac un dressing pe comanda pentru o camera micuta CAM CUM SUNT ACELE DRESSING-URI CU MULTE RAFTULETE PENTRU DEPOZITAREA INCALAMINTEI SI ALE HAINELOR?
Salut Eu si cu inca 2 baieti stam la tara si vrem sa facem o casa mica (ascunzatoare) Eu :14 ani X : 15 ani Y : 17 ani Vrem sa facem o casa mica din lemn (scanduri). Numai cat sa stam in ea si...? (mai mult)
Salut.Stie cineva unde pot găsi capcane de șoareci? Gen magazinul, raionul
Dati-mi un site cu apartamente de inchiriat pe strada Atelierului Bucuresti
Am o suprafata de pamant pe care as vrea sa infintez o plantatie de paulownia. Pentru a face acest lucru am nevoie de ceva acte?
Cum sa ma prefac racita?
Am cumpărat o masina de spalat rufe Electrolux EWT1262IDW, verticala, 6 kg, 1200 rpm, clasa A+ + . Care este cel mai scurt program de spălare? Toate durează peste o oră? Nu are și program ...? (mai mult)
Am o biblioteca cu mai multe corpuri de montat si mi- ar trebui o surubelnita electrica. Ce fel de model sa iau, la un pret accesibil? Nu o voi folosi decat pentru mobila, in rest, sa fie in casa, ...? (mai mult)
Cum este cu programul asta "Prima Casa"? Cum ma pot baga si eu in asta, cat trebuie sa dau, ce pasi sunt de urmat? Am inteles ca este un ajutor cu nu stiu ce fonduri europene, ceva cu tineri si altele....? (mai mult)
Vă plac florile? Le țineți în vază? Cât țin la voi?
-oare cum se numeau ciresele uriase din piat, de asta vara.ce nume are pomul de cires si unde se afla? multumesc.
Vreau sa renovez o camera, sa o imbrac cu polistiren. Camera are 5 mp. Cam cat m-ar costa cu toate materialele necesare?
Am o centrala termica Romstal și de când a dat gerul au început și problemele. În timpul arderii crește presiunea la 2, 5- 3, câteodată chiar mai mult și curge pe la supapa, iar...? (mai mult)
Salut mi s au umflat vreo 20 de placi de gresie in bucatarie si pe hol pana acum nu s-a mai intamplat de la ce poate fi? precizez ca e model vechi fara rosturi
Sunt din Iasi si vreau sa cumpăr un pui de cactus cu caciulita. Ma puteti ajuta cu sugestii va rog?
Daca am deschis cutia cu trandafirul criogenizat, mai rezista mult timp, sau?
De unde pot lua baloane cu heliu in Dambovita? Urgent!
Buna TPU In primul rand, scuza- ti- mi categoria daca nu e buna. Am o intrebare. In Romania este legalizat ca sa se tina vidre ca animale de companie? Mi- as dori una. Gen sa fie puiut sa o pot creste....? (mai mult)
Heyy TPU, rog seriozitate. Am o problemă cu "musafirii".Ai mei acum 12 ani au pus lambriu în casă, iar acum avem probleme cu "musafirii" deoarece cam de 6 săptămâni se aud mici zgârieturi prind...? (mai mult)
Pot spala rezervorul de ulei de lant al unei drujbe, cu benzina?
Cum pot rezilia contractul la rebu, in conditiile in care eu pot recila 100% si nu produc deseuri menajere?
Salut.Fac piatra decorativa si bag 1 parte ciment la 2 de nisip.ce ziceti? Rezista in timp?
Ce fel de folie de sticla este buna pentru s8plus?
Cum obtin culoarea rosu burgund? multumesc
Ca sa renovez casa si incep sa fac ca sa pun gresie ce ar trebui sa cumpar in afara de ciment?
Scuze daca acest topic este gresit, dar atat am gasit cel mai apropiat de bricolaje. Se poate monta un televizor pe un perete de CARAMIDA? Am zis caramida, deoarece locuiesc intr- o casa din...? (mai mult)
Cât costă o casă în Nuuk, Grenlandia?
Este adevarat ca urzicile se pot manca doar inainte sa infloreasca?
doresc placarea unui perete cu vata minerala, s- au vata de sticla. Am disponibil 1 cm pentru aceasta placare m- am gandot sa pun vata minerala de 10 8 cm si sa o apas so indes acolo dupa ...? (mai mult)
La cate oua o gaina pitica va cloci
Urgent, vreau sa cumpar o pompa submersila ce inseamna A inaltime de absortie B inaltime de refulare Vreau sa cumpar acest produs de la eMAG https://www.emag.ro/pompa- submersibila- de- apa- curata-...? (mai mult)
Hei,stie cineva ce numar și ce litera au blocurile de pe strada Traian, din Galați (față în fața de țapul carpatin)
Ce fel de furtun pentru udat gradina recomandati, care sa nu se gâtuie, să nu se obstructioneze jetul de apa in timpul udatului? Merci.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?