Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Februarie 2025 sunt:
Casele făcute din blocuri de piatră sunt bune?
La ce interval de zile se uda planta dracena?
Ce înseamnă udat regulat pentru planta dracena?
Am renovat si noi casa, am tincuit pe interior cam prin octombrie, avem termopane, centrala, temp.de 19 grade, inca nu locuim acolo pentru. ca nu se usca in colturile care sunt in exterior....? (mai mult)
Bună seara! Am o eroare la centrala termica Baxi, eroarea este E01, am căutat pe web dar singura rezolvare mai concretă am găsit- o pe YouTube iar clipul era în rusă. Știe cineva ce înseamnă...? (mai mult)
Bună lume, la o fundație de 75 de mp partier cu planșeu cam cât beton am nevoie.an pământ 50 cm deasupra 70 cm și 40 lățime, și planșeu de 12 cm.multumesc.
Mierea se tine la frigider?
Ma poate ajuta cineva? De cat beton am nevoie la o casa de 75 de metri pătrați Dau funda
Am un mini cactus și el are cam vreo 12 pui pe el.As vrea sa îl înmulțesc cu acești "pui".Spuneti- mi va rog dacă e posibil acest mod de înmulțire sau dacă Cunoaște- ți și altele. Explicati...? (mai mult)
Am o " Emblema de onoare a informatiilor pentru aparare " N.A.T.O. Nu vreau sa o vand, dar de curiozitate vreau sa va intreb cat ar costa. FUNDA!
Am un razboi (masina de tesut) in stare buna, m- ar interesa unde as putea gasi un colectionar ceva care sa imi ofere un pret bun, un site unde as putea sa pun un anunt, un site in care as gasi un colectionar...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc orhideea egreta? Am fost in numeroase florarii (eu avand o profundă admiratie fata de plante si fac colectie), dar nu am vazut vreuna pana acum, decat în poze. Nu vreau s- o cumpăr...? (mai mult)
Planta Schefflera. Dupa ce i- am schimbat ghiveciul, plantei i- ai cazut absolut toate frunzele. Am folosit pământ universal din Dedeman si am observat ca făcuse ceva insecte mici si albe care au dispărut...? (mai mult)
Pot sa cer fonduri de la UE pentru a.mi construi o casa? Daca da care sunt procedurile?
Cum se mai numeste desfundatorul de chiuvete? stiu ca se mai numeste Para, Ciuperca, Ventuza dar era o denumire care o foloseau moldovenii era si o jignire gen: Ce fata de... ai
Poți la tine în curtea casei să-ți faci sondă şi să exploatezi gaze naturale?
As dori sa îmi recomandați un detector pentru fum și monoxid de carbon, ceva care sa se audă tare și sa coste în jur de 100 de lei, multumesc!
am o cabana mica la munte, la care merg f rar, iar cand am fost, un vechin mi- a dat cam 2- 3 metrii ster de lemne de esenta moale, le- am bagat mai mult doar pentru a scapa de ele pe centeala...? (mai mult)
Cat costa 1m cub de lemn de paulownia in Romania?
Care sunt numerele blocurilor de garsoniere de pe strada Vasile Lascăr din București?
Ce parfum folositi la masina de spalat? Unul bun ma intereseaza...
Am un cactus micuț de vreo 20 cm dar l-am tăiat puțin in vârf și s-a cam înnegrit 1- 2 cm in vârf de ce?
Cum pot reda gustul pizzei după ce sa răcit, sa fie iar calda și gustoasa?
Ce se poate pune in rachiu de casa facut din bostina si drojdie de vin sa scap de mirosul de struguri? Mentionez ca rachiul e bun are peste 45 gr dar vreau sa scap de acea aroma.
Cu ce pot scapa de pleosnite?
Salut, am o femela husky, in primăvara ii va revenii ciclul de calduri, atunci va avea 1 an și o luna. Este bine pentru vârsta asta se se împerecheze?
Prosoapele de baie prind miros urat si se aspresc. Am schimbat foarte multe prosoape de baie, detergenți chiar si masina de spalat. Precizez ca in mod normal nu le spal la mai mult de 30- 40 de...? (mai mult)
Vreau sa cumpar parchet pentru o camera de 4m lungime si 4m latime, cum calculez cati m2 imi trebuie pentru camera?
Am un aparat de sudura la care am desfasurat bobina secundara pentru ca se incalzea repede si imi ardea siguranta. Intr- un moment a inceput sa iasa fum dar l- am scos din priza. Am constatat...? (mai mult)
Care este adâncimea maximă până la care poți săpa în pământ?
Am un convector hosseven cu tiraj forțat pe gpl. Cine poate sa îmi spună de ce când se oprește flacăra la arzător bubuie (că și când ar face autoaprindere)
Vreau sa-mi cumpar un aspirator cu apa. si as vrea sa stiu daca pot aspira si si spala cu el. vreau sa spal parchetul si gresia, merge? si imi puteti spune un aspirator de henul asta sau o firma buna?
În camera mea am o sobă de tablă (nu știu exact materialul) dar faza e că e foarte frig în cameră. Am 2 pereți exteriori. Cât timp e foc în sobă, în cameră e călduț și bine,...? (mai mult)
Ficusul meu e de de originra" Ficus Elastica" a inceput de odata sa I se faca maro tulpina oare de ce
Unde pot gasi si eu fototapet cu dimensiunea de 500 x 250 cm, la preturi cat de cat acceptabile? Nu as dori linkuri cu site- uri de profil, ci doar cele care comercializeaza astfel de marimi....? (mai mult)
Salut, cine îmi poate spune ce se va intampla cu o cățea dacă a născut la 10 luni?
Salutare,cine poate sa i-mi spuna,din experienta, care sunt dimensiunele unei custi pentru. iepurii de rasa mare, tip urias germani? Multumesc.
Am tel 6 prime Vodafon nu mere sa fac live pe Fb dar cândva a mers un timp am încercat sal actualizez dar nu pot
am si eu o intrebare. cam cat mar duce sa construiesc o casa din bca. 6 m pe 5 m. atat sa fie toata casa 2 camere.multumesc
Caut sa cumpar o masa din sticla pentru cafea, NUMAI modelul din link-ul de mai jos, ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat, ofer funda. https://imgur.com/a/OEtAW
Cota iniviza de 45/720 si 60/720 citi metri patrati sunt?
Cam de cati muncitori ar fi nevoie pentru a construi un bloc de 150 de apartamente si cam care ar fi pretul pe mp? Am mare nevoie! Multumesc!
Salutare, am nevoie de o informatie urgenta, am pierdut factura enel ce pot face?
Buna,se poate face proiect european pentru livada sau salcii energetice? Și dacă da, cum?
Salut,știe cineva cum sa fac un câine sa nu mai mănânce oua?
Buna seara T.P.U.as dori sa stiu care este diferenta dintre cuvintele : SILVOITA MARMELADA si GEM e tot una cu DULCEATA?
caut sa cu par o mocheta gri care sa vina neaparat pana joi cel târziu, de preferat miercuri.Imi puteti recomanda un magazin care face astfel de librari rapide si care se mochete pentru casa...? (mai mult)
Cât costa în medie un apartament pe metru pătrat in anii 2001-2002 în orașe precum București Cluj?
Ce fel de solutie sa cumpar pentru spalarea aparatului de muls.Nu cu care se spala zilnic... ceva pe bază de clor.
Livada,stupi sau salcii energetice, care ar fi cea mai buna alegere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?