Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salutari am mai lasat o intrebare referitoare la galagie. acum ce as vrea sa fac daca cunoate cineva materialele de constructii si anume cele fonice. as vrea sa imi antifonez podeaua si pereti apartamentului...? (mai mult)
Buna TPU Am nevoie urgent de o sursa pana de curent pentru alimenta o pompa recirculare de 90w la o centrala termica pe lemne Bugetul este limirat la 700 lei care sa fie alocati pentru sursa + acumulator...? (mai mult)
Problema parchet luminat! Buna seara, am si eu o problema, in aprilie am terminat de renovat noul apartament, toate bune si frumoase pana am sesizat ca parchetul de misca exact la trecere de sub toc(...? (mai mult)
Salut TPU,am doi papagalu Perus,un baiat si o fata, ii tin intr-o cusca.Ce trebuie aa fac ca sa se inmulteasca si sa faca oua?
Salut am o mica problema am 15 ani și după ce urinez ma ustura un pic nu mereu dar ma frământa si miroase urat aștept rasp!
As dori sa fac cadou unui prieten care împlinește 21 de ani ce cadouri ii pot cumpăra?
am o casa cu 10 camere (4 din ele nu sunt construite, adica sunt dar sunt in stare proasta si trebuie lucrat la ele), momentan 6 camere sunt amenajate. Acele 4 camere sunt in plus, dar nu ...? (mai mult)
Unde pot face o reclamatie online privind poluarea mediului? Vecinul meu baga saci, haine, parchet si plastic intr- o centrala pe lemne, expunandu- ne la un risc de incendiu si CANCER PULMONAR...? (mai mult)
Știe cineva în cât timp creste un ficus? Creste greu sau mai repede?
Salut tuturor. Am o problemă la drujba si as vrea sa va explic detaliat ce sa întâmplat. Am taiat niste lemne dupa care s- a oprit, motivul fiind ca am rămas fără benzina. Mai aveam de taiat un...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Am nevoie de sfaturi sau ce credeti ca m- ar ajuta in urmatoare situatie. Ei bine, avand casa plina dde flori, am grija de ele: le ud, primavara le pun ingrasaminte, le schimb ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de sfatul unui meserias in constructii. Cum adera un adeziv de gresie si faianta (sa zicem CM11) la polistirenul extrudat? In caz ca se lipeste, cat de trainica e lipirea in comparatie...? (mai mult)
Ce se intampla daca din greseala am pus tuica la flori(orhideea)
As dori sa știu și eu impozitul la casa
As dori sa imi cumpar un labrador de ce accesorii as avea nevoie pentru el si la ce preturi? Va multumesc!
Buna, cat costa un metru patrat de perete? Incepand de la caramida pana la lavabila cu toate cheltuielile + manopera.
Eu stau la țară și mi-am cumpărat de curând un televizor si nu are loc pentru mufa scard ce trebuie să fac?
Dau funda! Ce caine sa-mi aleg dintre un husky un labrador si un rottweiler.As dor detalii despre fiecare si care sunt diferentele si ce stapani au nevoie, comportament. multumesc
Unde gasesc policlinica titan din Galati ca sa imi iau cercei medicinali
De ce s-a uscat clementinul?
Dau funda! Buna.As avea si eu o intrebare:Am decis sa- mi cumpar un animal de companie dar nu stiu ce sa aleg intre un hamster si un porcusor de guineea.As dori sa imi spuneti cateva detalii despre fiecare,...? (mai mult)
Am construit un horn, de jos, din baie, pana afara, deasupra casei, soba avand- o in casa. Hornul din baie e facut pana la 1, 7 m din caramida plina si de aici pana deasupra casei din caramida ...? (mai mult)
Am facut cateva cumparaturi (scule) Astept si eu niste opinii de la mesteri Ofer funda pentru un raspuns constructiv Pistol cu aer cald Steinhaus Start, PRO- HG2000, 2 trepte caldura ...? (mai mult)
Am o problema cu un instant Ariston. Dupa ce ii dau drumul la apa calda si merge sa spunem 3 minute se opreste flacara(chiar si cea de veghe). Care ar fi problema?
Ce parere aveti despre constructiile imobiliare care sunt de vanzare dar nefinalizate? Se merita sa cumperi ceva de genul sau sa fie finalizat? Multumesc
Bunaaa! La cati ani si cum se poate ajunde sa fi dansatoare(ca Cristina Pucean)
Buna ziua TPU uitați am spart o vaza in 4 bucăți mari vaza respectivă nu o folosim e doar decorativă și stă în vitrină aveti vreo idee cum as putea sa o lipesc
Ce nume sa-i pun la cainele meu ( Golden Ritriver ), cu conditia sa nu fie nume de ex : Matei, Alex, Claudiu si asa mai departe, funda.
Indexul vechi la gaz este de 1697, iar cel nou de 1913. Aș putea afla cât am de plătit? Mulțumesc
Cand incepe ziua sa creasca
Din cate stiu eu mango nu se poate cultiva la noi datorita climei, temperaturii. Dar daca as altoi cu alt pomi ar fi sanse?
Buna, casa mea este vechie ( din chirpici) si as dori sa ii fac mansarda. Ce trebuie sa fac ca aceasta sa reziste la mansarda?
Salutare ati mai patit vreodata asa ceva pe usa de la masina de spalat mi sa deformat masca langa balama ce anume are acolo masina de spalat rufe modelul este arctic afd1200+ . Aveti o poza aici:...? (mai mult)
In dormitor, am un perete gol, si vreau sa in decorez cumva. Camera este pe stilul nonculorilor. Nu am idei. Help
as dori să închiriez o garsonieră, eu fetița și soția prețul închirierii este de 250€ îmi poate spune cineva la cât ajunge cu întreținerea, adică apa lumina gunoiul. pentru...? (mai mult)
Am pe pamantul unor flori niste insecte mici, albe, care incep sa sara cand pun apa. Ce mama supararii sunt? Cu Actara nu mor.
Bună doresc și eu sa știu mai multe detalii despre amenajări interioare într-un apartament de lux cineva cine lucrează în domeniul acesta
Exista cumva o aplicatie (online daca se poate ar fi mai bine) in care sa fie vorba despre decoratii, gen sa poti pune unde vrei un televizor, o piesa de mobilier, etc
Se mai pot planta pomi fructiferi in sezonul asta?
Ba stiu ca nu mai e la moda chestia aia cu Balena Albastra... Dar mi.a venit o idee super faina si vreau sa stiu cum pot juca. Sa nu credeti ca o sa ma sinucid
Cum sterg cartile de praf? Cum evit ingalbenirea paginilor?
Stiti vreun site de incredere de pe care as putea comanda arbusti si seminte de flori? De pe care ati comandat, sa nu ma trezesc cu altceva decat ce vreau. Multu! ^_^
Ce ferastrau cilcular cu masa as putea sa achiziționeze pentru folosire moderată până în 2000 de ron
Ce este un WC de serviciu?
Ce ferastrau cilcular cu masa îmi recomandati până în 2000 de lei
Ce ferăstrău cilcular cu masa îmi recomandati până în 2000 de lei
Daca am pus o instalatie pentru brad pe fatada casei se poate intampla ceva rau? pe cutie scria interior, exterior, instalatia e facuta din leduri, as vrea raspunsuri de la persoane care cunosc mai...? (mai mult)
Din ce culori se obtine bej
am o problemă cu un vas de expansiune care e legat la boiler. Rolul lui este acela de a face circuit apei din boiler astfel incat sa nu se formeze presiune. Insa aceasta este problema, l- ...? (mai mult)
Se merita Ferstrul cilcular cu masa Makita mlt 100?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a