Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Februarie 2025 sunt:
Știe cineva cum pot calcula de cât material (și care ar fi mai accesibil ca pret) am nevoie pentru covorașe pom pom 100x50?
Trebuie sa cumpar niste lucruri si am de ales intre bricostore si dedeman. Stiti cumva care din cele doua are preturi mai mici?
Ce modalitate de prindere au alpinistii care executa lucrari exterioare la blocuri?
Pe o soba taraneasca (din caramizi) se poate da cu var lavabil?
Salutare TPU am si eu o simpla intrebare : 1mp de vata de sticla cu grosimea de 10 cm este la fel de calduroasa precum 1 mpde poliester eps50 de 10cm? ofer funda celui ce ofera un raspuns sigur
Cu ce pot scoate petele de rugina?
Cati litri are un kg de azot ureic
Va rog frumos, cum pot evalua mobila veche de la tara (a bunicilor mei) fara sa fie nevoie sa o aduc in Bucuresti? Am o fotografie a bufetului. Multumesc
Hei am cuiere cu adeziv si stau lipite pe dulap si după ceva ore cad jos. Ce as putea face eu personal? Ma gândeam sa pun picătură. Alte păreri?
Vă salut din nou. Am o casă în construcţie şi din spirit de economie încerc să fac interioarele cu forţe proprii, dar acum mă voi referi la tencuirea pereţilor. Am urmărit cu interes diverse...? (mai mult)
Ce culoare s-ar potrivi camerei pe linga trandafiri albi si rozovi iata trandafirii http://prntscr.com/h947sm
Salutare mi am cumparat un apartament si vreau sa il renovez in ap nu sunt fisuri dar este rola de aia veche culoarea nu stiu exact cum ii zice formele alea vechi de batrani a e in felul urmator dau glet...? (mai mult)
Hey, aveți idee ce au voie să mănânce cățelușii in afara de mâncare pentru câinii?
Buna seara.am un boiler electric de 50 l, montat de 2 saptamani, in seara asta a inceput sa curenteze bateria de la dus si chiuveta, am schimbat invers stecherul in priza...degeaba! am pus lampa de control...? (mai mult)
Vreau sa fiu cât mai organizată... Sfaturi ceva? Plzzzz!
Azi mi-am luat un câine care e învățat sa stea in casa iar părinții mei, frații mei, surorile mele nu vor sa stea câinele in casa! Credeți ca ii este frig afară? Câinilor le e frig?
vreau sa stiu cum se numeste soiul de struguri albi cu ciorchin mic si scurt si boabe mic cat cela coacaze?
Am nevoie de ajutor. Cum sa imi fac cainele rau? Am un Ciobanesc Belgian Malinois de 5 luni. Nu vreau raspunsuri cum ar fi du- l la dresor sau ca de ce vreau sa fie rau. Vreau sa il folosesc...? (mai mult)
Buna tup caut un apartament cu 2 camere sa il inchiriez in Bucuresti prin zona dorbanti ca acolo e o scoală la care voi merge la parter sau etajul 1 cam pana in luna martie vreau sa găsesc ceva bugetul...? (mai mult)
Gasesc oare pe la noi asa ceva: Bath Bomb Molds, Christmas Ball Ornaments https://i.ebayimg.com/images/g/8CcAAOSwK6RZNPlu/s-l1600.jpg?
Magazine bune de mobila(vreau sa cumpar o biblioteca, nu genul clasic ci una moderna) în Ploiesti?
Buna, am un lamai mic altoit. Are 4 crengi dar au facut flori doar doua. Am citi undeva despre crengile care nu fac flori si au tepi ca sunt de sex masculin si trebuie indepartate. Ce sa fac? Sa le tai?...? (mai mult)
Aseara am spart lampa din camera, era una de sticla portocalie cu rosu.Inca mai am resturile de la ea.Stiti cumva unde pot gasi una la fel? Daca merg la un magazin special pentru asa ceva si...? (mai mult)
Buna cum curat o pata de cerneala de pe mobila Urgent, va rog
Cum sa procedez cu frunzele de la copaci. Sa le las sub copac? Sa le strang într-un colt al grădinii sa putrezeasca si primavara sa ard ce a ramas?
Cu ce fel de spray/soluţie pot da balamalele de la o usă metalică de intrare ca sa nu mai scarţâie când o deschid?
Frunzele de la copaci fructiferi care au fost bolnave de diferite boli....se pot pune in compost?
Am o madina Singer Symfonie si nu reusesc sa mai cos cu ea, dupa 2 pasi se rupe apa si in loc sa stea intinsa face bucle, am pus si repus ata de n ori. Care e problema? Multumesc frumos.
Ajuatatima va rog! Eu am o planta in camera mea si cu toate ca tot timpul am tinut-o in casa, acum are purici. Problema cea mai mare e ca puricii sunt si pe geam, perdea! Ce sa ma fac?
Poat ecineva sa-mi dea o reteta(sau mai multe ) de mancare pentru cina care sa se faca in maxim o ora, cu ingredientele pe care le-ar putea avea in casa un om de la tara.
Salutare. Am o centrala pe gaz Ariston, cred ca are vreo 7 ani, am aerisit caloriferele, am setat presiunea la 1 iar pana se opreste(dupa aproximativ 10 minute ca am termostat) ajunge presiunea pana...? (mai mult)
As dori sa stiu ce tip de broasca mi-ar trebui la usa aceasta. Puteti sa imi dati si un site de unde pot cumpara broasca. Poza: http://i.imgur.com/Ddhjy20.jpg
Salut, stau in chirie și din păcate un meseriaș bun a montat termostatul la centrala dar nu l- a conectat, a legat doar la ieșirea din centrală.pe termostat sunt 3 intrări da nu știu cum să le...? (mai mult)
Am o mare problema. Am cuptor pe lemne si a cazut samota din interior. Ma gandeam sa o lipesc cu multar dar am inteles ca nu este foarte rezistent. Apoi m- am gandit sa lipesc cu silicon care rezista...? (mai mult)
Vreau sa dezinfectez clantele usilor acasa. Nu stiu ce dezinfectant sa cumpar si nici nu prea am incredere in ce se vinde in magazine. Oare spirt amestecat cu otet ar fi ok? Pe lemn ce as putea folosi...? (mai mult)
Am un banc de tâmplarie foarte vechi și nu gasesc picioarele sale de susținere. Cu cât aș putea să-l vând? Aveti aici un colaj in care am pus poze cu el: http://tinypic.com/r/2lstfdy/9
Am sase metri cubi in curte fag vreau sa-i tai rondele la treizeci cm pentru foc, cat ma costa un metru cub taiat?
Vreau sa vopsesc o mobila, cara sa imite fibrele lemnului. Exista o sculă cu care se face asta, dar nu stiu numele.Este din cauciuc.Atasez un video unde puteti vedea despre ce vorbesc. Poate stiti...? (mai mult)
Salutare Am si eu o problema cu centrala termica Ma poate ajuta cineva? Cand merge pe incalzire dupa ce ajunge la temperatura setata se opreste flacara si ventilorul....si ar trebui sa se opreasca ...? (mai mult)
Buna ziua stie cineva de unde este adus produsul "kifra" in Romania?
Buna, de unde se cumpara acea vopsea aurie cu care se vopsesc dovlecii decorativi de halloween?
Salut. In vara vreau sa aduc niste modificari la o casa batraneasca de la tara. Acoperisul a plecat putin intr- o parte de sus de tot, unde este perete si dupa vine imediat acoperis. Vreau sa il schimb,...? (mai mult)
Încă de pe la sfârșitul perioadei de frig a anului acesta, când deja urma să închid convectorul, se auzeau zgomote ciudate din el atunci când era setat la treapta a 4 a sau a 5 a de căldură....? (mai mult)
Salutare TPU doresc sa construiesc un gard de 19m lungime + poarta si cu inaltimea de 2 metri. cerinte: sa nu coste mult, sa nu fie cu gauri spatii etc, intre imbinarile materialelor din care este construit,...? (mai mult)
Vreau sa iau niste seminte de planta carnivora de pe eBay si am mai gasit si alte seminte de flori pe care as vrea sa le iau.Intrebarea mea este daca sunt bune? Pentru ca am gasit si seminte de ...? (mai mult)
Cum aerisesti caloriferul? Help rapid...
BUNA seara. astazi mi s- a blocat usa de la balcon din termopan cu ea inchisa, manerul se invarte in gol. am scos manerul si se vede cum acel mecanism din interior este rupt. cum as putea sa o deschid...? (mai mult)
Ce animal de companie recomnandati? (fara caine si pisica)
Stie cineva cum fac sa pastrez caldura in casa cat mai mult timp?
Cine locuiește la bloc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)