Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna tuturor. Cultiva cineva Zmeura? Imi poate spune cum a fost productia anul aceasta?
Cine locuiește la casa?
Cine produce drujba CMI? Multumesc
Am cumparat o usa si un toc fix din MDF, wenge, dar as avea nevoie si de prag. Un tamplar ar putea sa- mi faca prag din salcam sau fag dar nu ar arata ca usa si tocul. intrebare: Unde as putea gasi/comanda...? (mai mult)
Vreau sa mi cumpar caine pentru curte ( va sta in marea parte legat ), eu ma gandeam la amstaff, imi puteti spune daca este o alegere buna, sau imi puteti recomanda niste rase, multumesc ...? (mai mult)
aș vrea să îmi iau o plantă carnivoră, și am niste întrebări: 1)plantele carnivore acelea cu gura, au nevoie de apa? 2)plantele carnivore cu gura dacă nu le dau sa mănânce dar...? (mai mult)
As dori sa adopt un cățel, nu contează rasa, sa fie din Braila. (Preferabil mascul)
Stie cineva cine produce drujba MCI?
tatal meu a gasit niste pui de gugustiuci si mi- a zis sa am grija de ei dar ei nu vor sa manance sau sa bea apa asa ca trebuie sa le deschid ciocul si sa le bag mancarea peste gat :( Ce sa ...? (mai mult)
Din cat inat se lasa prima treapta
Cu ce se poate inlocui balsamul de rufe? Dar ceva care sa fie la indemana?
Salutare. Am realizat instalaţia electrică folosind cablu de cupru de 2, 5 la prize şi 1, 5 la iluminat.Cablurile le- am introdus în cleme fără să le înnădesc.Este sau nu corect cum am procedat?...? (mai mult)
Buna ziua cum pot face ca vopseaua tip spray de masina sa se intareasca fara a se coji in timp? Am gasit pe net cum ca la fabrici exista gen un cuptor care le incalzeste la 70 de grade timp de o ora si...? (mai mult)
Ce pot face daca pisicii mele îi curg ochii?
Vreau si un cățeluș, dar părinții mei nu vor sa îmi ia! Ce pot face sa îmi ia si mie un cățeluș?
Am nevoie de un manual pentru apicultori, unde as putea gasi?
Buna, am o intrebare si anume as vrea sa stiu cati kilowatti am consumat daca, contorul meu indica 0. 11196 kilowatti, multumesc.
Caut apartament 2 camere in zona Nicolae Grigorescu in afara de http://residencecity.ro/apartamente-2-camere-nicolae-grigorescu-titan/ ce mai gasesc?
Salut, as vrea sa stiu daca aveti vreo parere fata de placiile aquabord de la Siniat, am igrasie mare pe pereti si cade gletul dupa ei, as vrea sa le lipesc direct pe perete pentru a nu misora spatiul,...? (mai mult)
Ce preferați? Gogoșarii sau castraveții murați?
Salutari. Ma numesc Sami am 20 de ani si sunt din Judetul Valcea. De curand am terminat de montat 2 solarii a cate 500 mp(10x50m) si 540 mp(10x54m). Doresc ca din primavara sa depun documentele necesare...? (mai mult)
Am o nelămurire. De ce incep programele de la 100? Cum as putea sa fac să înceapă de la 1. Am televiziune Telekom. Ofer funda
am o mica poblema cu masina de spalat, firma zanussi.nu mai trage apa sau ceva de genu... daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce e de facut ...sau cum sa o resetez? multumesc
Am pus din greșeală ulei de lanț în rez.de benzină.Am dat jos uleiul, am spălat bine cu benzină rezervorul și conducta de alimentare. Carburatorul trebuie curățat și el? ...sau se desfundă...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare : Eu si cu soțul meu vrem să începem să construim o casa de 7×10 (adică 7m lungime pe 10m lățime)... Cam cati bani ne- ar costa sa o terminăm (facem beci...? (mai mult)
Ce sistem de incalzire pot folosi, incat sa nu usuce aerul din camera si sa poata mentine singur o temperatura constanta pe timpul noptii? Sa nu fie nici zgomotos? In afara de centrala de apartament :)...? (mai mult)
Am o intrebare. Dar e doar pentru cei in domeniu. Daca o casă a fost ridicata cu o temelie de proasta- calitate. Cum fac sa imbunatatesc constructia. Nu vreau sa dărâm si sa o iau de ...? (mai mult)
care este suma medie pentru constructia unei case? Daca puteti sa- mi ziceti cat costa materialele si separat cat costa o firma de constructii ca sa o faca.Casa sa fie medie din punct de vedere ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Starlyf Fast Heater? Si care credeti ca e mai bun Starlyf Heater sau Rovus Handy Heater? M-am uitat pe specificatii si unul avea 400W iar celalalt 370W
Cum realizez o impamantare pentru o priza la boiler si mas de spalat. Mentionez ca impamintarea va fi facuta in exteriorul casei, separat de inst. electrica a casei.
Știe cineva chirii ieftine prin București? Maxim 120 e?
Vreau sa imi modific camera in care dorm si as vrea un program pe pc in care pot sa imi transcriu dimensiunile fiecarui obiect din camera si sa il mut dupa cum vreau ca sa vad cum ar veni. Program 2D de...? (mai mult)
Imi poate recomanda si mie cineva un site de unde pot cumpara Pilota+perne pentru dormitor? Sa fie la un pret rezonabil si o calitate multumitoare! Dau funda
am si eu de vopsit niste bucatele mici de metal cu crom si doresc sa incerc un crom auriu de la Den Braven (Spray Super Color Chrome ). Preoblema mea este ca am vazut anumite tutoriale pe net...? (mai mult)
Câinele Iara face pe in casa de 3 zile și nu făcea asta de 2-3 ani.Sunt foarte dezamăgit și nervos
Ce acoperis imi recomandati la o casa cu lungimea de 12m, latimea de 7m si inaltimea de 6m.cel cu tabla sau cel cu tigla ceramica, care este mai usor, si care este mai ieftin. va multumesc.cit ar...? (mai mult)
de doua zile noaptea pe la 1 2 cand ma pun in pat se aude din podul casei sau spatele casei un buff (adica cum ar pasii cineva dar cu pasi mari) parintii mei dorm in camere diferite si morrr ...? (mai mult)
Ce se intampla daca pisica mea lasa un pui nou-nascut in urma deoarece si-a schimbat cuibul si eu il gasesc dupa 2-3 ore de atunci, miscandu-se foarte putin cand este atins?
Cum as putea sa protejez de ger si zapada(sa o invelesc, nu o pot acoperi cu pamant ) o teava pvc de 110, lunga de 5m, folosita pentru canalizare la wc si chiuveta?
ieri a venit o prietena de a lui mama la noi acasa si ne-a adus cadou doua lumanari ce poate semna? Le-au adus cu ochi rai adica fermece ceva?
De 1 saptamana am bucataria invadată de limacsi apar noaptea iar ziua dispar. Si nu am idee unde se ascund si mai ales de unde vin/apar. Mentinonez ca stau la bloc si nu am gradina de...? (mai mult)
Sunt in cautarea unei centrale termice pe gaz si am observat ca unele centrale au in denumire 24 ff si altele 24 eu. Nelamurirea mea este urmatoarea: Care este diferenta dintre ff si eu?
Ce diferenta este intre adezivul pentru poliestiren si cel pentru gresie si faianta? Se poate folosi unul in locul ceiluilalt?
In urma cu 6 luni am adoptat o catelusa de pe strada, cortitura de amstaff. Impreuna cu o vecina, avem grija de ea insa vecina obisnuieste sa ii dea gheare de pasare, de cele mai multe ori nefiarte....? (mai mult)
Exista vreum credit ipotecat fara avans?
Buna mama mea doreste sa ia un credit ipotecar dar am auzit ca trebuia un an lucrat pentru un credit iar ea singura firma unde a lucrat un an nu mai lucreaza acolo daca se va angaja din nou se va baga ...? (mai mult)
Am iarba neagra in ghiveci.Trebuie sa o ud?
Am luat un cactus micut de la Dedeman si are o palarioara (presupun ca e din ceramica ) lipita la varful cactusului cu pistol de lipici.Ii afecteaza cumva palioara sau lipiciul sanatatea?
Stie cineva daca de ex. am 3 camere si in fiecare camera un calorifer, daca in cea din mijloc opresc caloriferul se intrerupe conexiunea intre celelalte 2 camere? si consumul e mai mare? sau...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o centrala termica pe gaz buna si pretul sa fie redus?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)