Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut. Curand o sa urmeze sa mi se schimbe contorul de gaze de la casa(stau la curte) si eu am dat indexul mai mult decat ce scria pe contor ca la iarna sa fie mai mic. Cand il schimba se uita la index...? (mai mult)
Am o floare "celosia " se numește,a început să se usuce dar, tulpina încă este verde. Dacă tai florile, își revine sau ce îi pot face?
În ce locuri poți să găsești melci?
Dragi prieteni de pe TPU, astăzi trebuia să vină un electrician ca să îmi desfacă un fir de curent pe care l- am tras din apartament în podul blocului. Dar din păcate electricianul nu a mai venit,...? (mai mult)
Voi cand dati cu otrava prin casa, cum faceti? Ce otrava folositi? Tineti geamurile inchise mai mult timp sau aerisiti imediat? Vorbesc de otrava impotriva insectelor. Am doar cativa paianjeni si gandacei....? (mai mult)
Salut, pentru o placă de beton cu o duritate foarte mare ce rețetă pot sa folosesc 1 lopata de ciment cu 2 de balastru, este ok?
Câți litri de apa intra într-un tub de fântână de 100 cm înălțime și 100 cm interior?
Salutare, o lada frigorifică poate fi oare reglata să mențină conținutul peste 0 grade? Are 5 trepte de răcire din ce vad in manual, dar nu specifica nicăieri ce temperaturi corespund celor 5 ...? (mai mult)
Ce fel de otrava este aceea din pernuțele acelea albastre care se pun la șoareci de ii ademenește să muște din ele?
Am de turnat o fundație de gard cam 30 cm deasupra pământului și de montat un gard bordurat. Terenul este in panta și are o lungime de 34 m liniari.Cât ar trebui sa plătesc pentru aceasta lucrare?...? (mai mult)
Buna! Voi aerisiți des sau in fiecare zi camera unde stați,apartamentul, casa și chiar și iarna când e frig? Mersi!
Salutare, am schimbat si eu camerele de supraveghere, am trecut de la niste camere in 720p cu 24leduri IF la unele in 1080p cu 42 leduri IF, le- am schimbat deoarece toate cele 4 camere aveau IF ars...? (mai mult)
Cît zahar se pune în merele zdrobite și cînd se pune zahărul în mere?
Buna! A achizitionat cineva acest tip de rulou? https://www.hornbach.ro/p/rulou-mini-semi-opac-lila-60x150-cm-incl-suport-cu-cleme/4670735/ Ce parere aveti, merita banii?
Colegi TPU, Ma poate ajuta cineva care se pricepe la renovari interioare? As dori sa zugravesc o camera de aproximativ 25 m.p, separat o bucatarie si un hol impreuna de circa 30 m.p. Totul este...? (mai mult)
Ati angajat vreodata o persoana care sa va faca curatenie prin casa din cand in cand? Cum ati stiut ca e de incredere? Sau nu ati lasat nimic de valoare in preajma ei?
Banuiesc ca cineva apropiat fumeaza heroina... ma afecteaza si pe mine mediul acela implicit sau ce e de facut? Las asa situatia sau investighez mai departeM
Este vreo diferența dacă pui tot faianță pe jos la baie în loc de gresie? Adică e mai puțin durabila sau nu suporta greutate? Sau nu conteaza?
Vreau să fac itp remorca odată cu mașina. Mașina februarie și remorca august 2024.
Buna seara! Ce pot face daca am făcut acoperișul cu o firmă și ne-am luat țeapă la preț? Adică au băgat fi mult in plus fata de preturile de pe piata?
Salut TPU! Asa ca o idee si aproximativ cam cât ar mai costa sa iti faci o casa în 2023? Ca suprafață sa zicem, ca un apt cu 2camere (cam 40mp), deci nu o casa foarte mare. Doua dormitoare, baie...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa stiu ce greutate poate suporta placa unei camere de bloc. Este vorba de un bloc de 10 etaje construit in 1974, camera are 3, 75 x 3, 45 si se afla la etajul 2. Va multumesc...? (mai mult)
Buna ziua, trebuie sa realizez o camera din rigips in interiorul altei camere pentru a realiza o camera insonorizata si as dori sa stiu care e greutatea care placa o poate suporta fara probleme. Este ...? (mai mult)
Cum as putea să scap de miile de muște din grajdul de vaci?
De ce este legal sa se dea cu bormasina de la 7 dimineata? nu ar fi mai normal sa se poate mai de dupa masa?
De curând am achiziționat un trimmer cu acumulator. A ajuns pachetul la mine, l- am desfăcut și i- am făcut o probă. Am văzut că funcționa și am zis să îl testez pe afară. M- am dat la tuns...? (mai mult)
Buna ziua vreau sa stiu cam cat ar veni factura la gaze pe timp de iarna la o casa de 55m2 la o temperatura de 22 grade constant(casa e izolata interior si exterior cu polistiren de 15 cm si vata minerala...? (mai mult)
Se întâmplă ceva daca am mâncat unt expirat de pe 26.08. 2023 și astăzi este 7.09. 2023
Bună! As dori sa cumpar un puiut de chow chow.Stie cineva o canisa buna?
Salut TPU, îmi puteți spune câteva florări din Timișoara de unde pot lua lalele roz și să fie și învelite bine? Nu prea am cumpărat flori, dar mi- ar face plăcere să iau un buchet mai mare...? (mai mult)
Buna ziua. Unde pot gasi si eu, tija flexibila L 630mm, diametru 6mm, cap patrat 5mm, pentru motocoasa LUX TOOLS, BFS 35/43. Multumesc
Buna, m- am tot interesat cam cat ar costa o cabana de 60 mp jos si mansarda, complet din lemn, si am vazut unele preturi gen 45, 65 euro pe m2 cu tot cu materiale, plus muncitorii si asa, si mi...? (mai mult)
Buna, ma gandeam sa construiect o cabana pentru turisti si ma gandeam sa o fac complet din lemn, as vrea sa aiba 60 m2 jos si mansarda de 60 dintre care 16 mp sa fie terasa, as vrea jos 1 baie si rest...? (mai mult)
Intampin o problema cu pavajul cu modelul de floare, dupa ce il torn il las sa vibreze cat mai mult dar tot apar bule de aer pe modelul acestuia… cum pot sa rezolv problema aceasta?
Bună! Ce pot să fac dacă am dat prima mâna pe tavan cu CT127 în loc de CT126?
Ce se întâmplă dacă am dat prima mână pe tavan cu CT127 în loc de CT126?
Buna, imi poate trimite cineva un link cu o presa de decofrat pavele?
Va salut știți un loc de unde se pot procura colțare calitative și la un preț avantajos în Cluj?
Va salut, știe careva un magazin din Cluj Napoca unde se găsesc colțare calitative și la preturi avantajoase?
Salutare, vreau sa fac un garaj, dar nu stiu cam cat m- ar costa, costuri fara manopera. O șapa subțire de 5cm Lungimea de 2.5m Si lațimea de 2m Grinda de 10cm stalpi de susținere iar de stalpi...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare, pot tencuii o casa cu 2 etaje gen parter și mansardă pe exterior cu 2000 euro?
La o suprafață de 16m/2.40 de câți saci de ciment am nevoie și cât balastru, vă mulțumesc anticipat
Salut.Am o intrebare legata de porumbei. Stiu ca porumbei voiajori se intorc inapoi acasa mereu de la distante foarte lungi. Porumbei gutani fac acelasi lucru? De exemplu daca ii dau drumul de la 5 kilometri...? (mai mult)
Salutare tuturor. Vreau sa întreb pe cineva din domeniu, și nu numai. Cum e mai bine sa pun fierul într-un planșeu? Bare dintr-o bucata, sau fiecare camera separat.
Bună ziua! Dacă ar fi cineva care m- ar putea ajuta cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă aș fi foarte recunoscătoare. Deci am comis- o de data asta. Am încercat să curat gheața...? (mai mult)
Buna seara, Renovez casa bunicilor făcută din pământ și grinzi de salcâm. Am pus încălzire in pardoseala și geamuri termopane in stil tradițional. Urmează sa se monteze sisteme de ventilație...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o mică nelămurire/problemă. De vreo două săptămâni mi- am pus o fosă septică și am observat că mai miroase din când în când. Oare trebuia pus bioactivatori? Nu e prea...? (mai mult)
Bună ziua, am lățimea la ușă de 70 cm, as putea sa bag o cabina de dus cu cada de 85 cm?
Salut, am o coasa manuala, ce pana ar fi mai buna de fier sau de lemn? Cu până de lemn se mișcă
Cati paleti caramida intra la 50 mp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!