Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Îmi poate face cineva un calcul cât ar costa sa pun centrala pe lemne ( cu tot cu instalare, țevi, materiale, calorifere, cazanul) Îmi trebuie 10 calorifere
Buna! Am o problema cu gandacii, nu stiu sigur daca sunt de bucatarie sau altfel, dar sunt destul de mari. Problema este ca sunt scarbosi si i- am vazut in casa mea incepand cu luna martie. Prima data...? (mai mult)
Ce soluție îmi recomandați pentru a încălzi o cameră, acolo unde se va muta o bunică(casă nouă dar e provizoriu și va sta singură în casă)?
Cum pot reconditiona niste manere de mobilier cromate la care s-a cojit cromul de pe ele?
Salut, am o problema cu furtunul de la dus care nu mai are presiune mare si apa se prelinge pe furtun, oare se mai poate repara sau trebuie sa cumpar altul nou?
Cum se calculează un metru cub de scandura?
Cum se leaga 2 cabluri electrice?
Câți kW ar consuma a aerotermă pe lună,de ex IANUARIE? Cameră din cărămidă neizolată 4, 5×4,5×2,9 Aeroterma de max 2100W
Buna seara, cartela de la interfon (Electra) nu mai funcționează si e singura pe care o am. Nu este sparta, doar nu se mai deschide usa. Se poate copia chiar dacă e defectă?
Salut! Dintr-o garsoniera cu o camera mare pot face 2 camere?
Cu ce aparat de sudura pot suda inox Mig, mag, tig ca nu ma prea pricep?
Bună ziua! Îmi recomandați o saltea de pat bună, la un pret decent? (Pe testate, vă rog) Am văzut că în campania de la Jysk este o saltea cu spumă, Gold 30, însă recenziile mă fac să...? (mai mult)
A folosit cineva var/vopsea pentru faianta in baie/bucatarie? (exista, speciala pentru aceste suprafete)
Stiti cumva unde pot gasi mobila cu rafturi ca in poza asta? Sau daca are vreun nume genul asta de design https://ro.pinterest.com/pin/728316571006971826/
Salut, am o sera hidroponica in apartament, echipata cu lampa normala/ultraviolete/cu caldura, sistem de irigare prin picurare/vapori deci pot sa cresc si ciuperci.Ce plante pot sa cresc legal si fara...? (mai mult)
Vreau sa schimb cabina de dus, aveti vreo recomandare? Banii nu sunt o problema, dar chiar nu stiu la ce sa ma uit
Momentan in chiria care stau sunt 2 geamuri in care dimineata bate soarele direct pe ele. Ma gandeam o solutie cat de cat ieftina prin a aplica niste folii care sa reflecte cat de cat soarele. Ati ...? (mai mult)
Salut. As dori sa îmi pun acasă o mini instalație fotovoltaică. Am deja invertorul de 3500w putere pormabenta și 7000w putere de vârf asta înseamnă o instalație off grid. Și nu știu ce panouri...? (mai mult)
Salut, ce specie de paulownia este cea crescuta pentru lemn, ca vreau sa plantez pe jumatate de hectar si gasesc doar paulownia ornamentala, eu caut specia care creste inalta si dreapta pentru lemn(sa...? (mai mult)
De ce se pun Jgheaburi si burlane din cupru și acoperișuri din cupru pe unele locuințe?
Salut! Am un aspirator de cenusa de la Einhell, model TC- AV 1200 si am nevoie de un filtru pentru cenusa nou dar nu stiu de unde sa- l iau. Am cautat pe internet toata ziua dar n- am gasit nici macar...? (mai mult)
Nu înțeleg multe, mereu când intru in casa mă lovește o stare proastă, nu mai am chef de nimic și simt că nu suport sa stau in ea mai ales seara am o stare de panica și mi- e frică sa stau cu...? (mai mult)
Salut, cum este recomandat legarea a 2-3 becuri in tavan? In serie sau paralel? Mereu mi se ard becurile.
Care ar fi cel mai rezistent material pentru scaunele de bucatarie? Dar cel mai ergonomic model?
Salut! Stie cineva de unde pot cumpara un geam (o foaie) de 12x12 cm? (de preferat din zona Constantei)
La duș, am niște uși glisante cu role sus- jos.Acestea se deschid greu și pot chiar și rămâne cu ușa în mână. Cum aș putea să le remediez pentru a se deschide normal? Mulțumesc...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa intreb daca solutiile de desfundat tevi la baie si la bucatarie sunt acide, corozive si afecteaza tevile de plastic sau tevile de pexal?
Stiti vreun lac ce poate fi aplicat pe lemnul inca verde? Ar trebui sa lacuiesc niste scanduri care acu cateva zile aveau inca frunze...
Salut, am un loc mlastinos si ca sa- l drenez am sapat o groapa de 10×10 cu adancimea maxima in mijloc de 2 metri.Nu am bagat nici un peste si acum de cand a dat caldura e plin de broaste care au depus...? (mai mult)
Bună TPU. Astăzi mi- a intrat foarte multa apă în aragaz deși era stins la fel si butelia. Am deschis geamurile si am aerisit. Am sters totul cu un prosop uscat. Pot sa ii dau drumul dupa cateva ore?...? (mai mult)
În Kufland aș putea găsi un șprei de spumă?
Eram la un prieten azi si mi- am bagat telefonul la incarcat. Cand am apasat pe incarcator sa- l bag in priza a facut o flacara, scanteie, parca s- a aprins toata priza pentru o secunda (pe dinauntru...? (mai mult)
Da, multumesc de raspunsuri pentru motosapa electrica, dar una pe benzina de vreo 7 cai putere tot asa pentru o gradina nu prea mare? Ma gandeam la stihl, poate aveti alte recomandari bineinteles la...? (mai mult)
Va rog mult, recomandati- mi un adeziv pentru lipire gresiei peste cea veche. Multumesc! Nu as vrea sa scot gresia veche pentru ca mi se pare deranjul prea mare. Este posibil sa iasa o lucrare de calitate...? (mai mult)
Va rog mult, recomandati-mi un adeziv pentru lipire gresiei peste cea veche. Multumesc!
Salutare! Nu prea sunt in domeniu, am un put mai vechi, inca functional, as dori sa cumpar o pompa submersibila profesionala cu debit mare de apa si rezistenta, as avea nevoie de ajutorul tuturor, ...? (mai mult)
Am o fantana la tara care are apa si de ieri se aude zgomot la ea, parca ar fierbe o oala. Ce ar putea fi?
Texas El- Tex 1800 Minicultivator, 1800W, 230V, latime lucru 28- 60cm, adancime lucru 26cm, electric - ce puteti spune...? (mai mult)
Buna tuturor..am un ghiveci cu cactusul Paștelui și anul trecut a făcut boboci și eu tocmai în timpul ăla i- am schimbat locul, am citit că nu trebuie mișcată in acest timp, eu nu am știut....? (mai mult)
Bună dimineața. Ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns? Unde pot vinde mai repede ornamente de gen handmade din ipsos în afară de olx, publi si okazii.Multumesc.
Buna seara, mă puteți ajuta sa aproximez câtă apă se consuma intr-o zi în afara de animale, doar familia si eu(◍•ᴗ•◍)?
Salut TPU! Recomandare robinet de reglare a presiunei apei in amonte! Parintii mei locuiesc la sat intr- o zona de munte si din ce in ce mai des au probleme cu apa din reteaua publica... Ideea...? (mai mult)
Salut tuturor, am o intrebare si as fi foarte bucuros daca as primi raspuns, deci de vreo saptamana incoace tot gasesc gaini cu rani in zona piciorului si am 5 cocosi. Credeti ca din cauza cocosului ...? (mai mult)
Buna ziua, Vreau sa torn un pod de beton in fata casei. Pot pune in beton ca armatura pe langa plasa sudata de otel si tevi de otel? Am mai multe tevi de otel plin de vreo 10 mm grosime. Sau trebuie...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa cumpar niste panouri din sarma zincata pentru un gard si au marimile puse dar nu prea ma pricep la elem scrie asa : Panou sudat otel Diametru: 3.7 mm Dimensiuni: 2000 x 6000 mm ...? (mai mult)
Cand fac focul la teracota emana un miros care ma ameteste si ma doare capul, de ce oare emana mirosul? Ce e de facut?
Salutare, prieteni! Care era procedura de constructie a tavanelor caselor (la oraş) la inceputul anilor 1900 in Romania? Se realizau din beton armat, sau din alte materiale? Daca se realizau din...? (mai mult)
Salut TPU, dacă centrală nu merge la bloc, înseamnă ca nu o sa mai am apa și caldura? Gaz curent astea merg? Și ma interesează cam cât ar fi sa o repari
Referitor la semințele acelea cumpărate din supermarket într- un pliculeț (ardei gras, ardei lung, ardei iute, roșii, salate, spanac, etc), câte ar fi ideal să cumpăr pentru a planta într-...? (mai mult)
Salutare, prieteni! Saptamana viitoare in oferta LIDL din 13 este o pompa submersibila pentru apă murdară, dar care aparent nu pare a fi echipata cu rotor (tocător pentru fărămițarea de bucăți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?