Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Buna TPU, am o casa cu 2 camere și am avut o ușă prin care putea trece dintr- o camera in alta. Eu am închis ușa aia și acum va întreb și eu pe voi ce as putea sa fac sa nu se mai audă in cealaltă...? (mai mult)
Am un var de culoare verde, ce as putea să combin pentru a mi ieși culoarea albastru închis?
Un sobar in drobeta turnu severin? astept raspuns la 0728898648.
Buna ziua Doresc la plantez leylandii Problema este ca exact sub locul unde doresc sa ii plantez este țeava de apa, care și aceasta ma rândul ei are imbinaturi. Ea se afla la o adâncime de aproximativ...? (mai mult)
Bună ziua am o centrala Tkan1 35 kw la care din primăvară merge ventilatorul continuu iar la peleți nu se mai aprind singuri
Salutare tuturor.stie careva un sobar independent,in Drobeta Turnu Severin, care se ocupa de curatarea sobelor de teracota? multam anticipat pentru raspuns.
Bună ziua! Vreau sa recondiționez o camera. Cu ce tip de vopsele se poate picta peretele pentru a face desene/scene pe el? Si de asemenea ce tip de lavabilă este recomandată pentru că ulterior să...? (mai mult)
Salut! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea nedumerire. Daca vreau sa fac o anexa/dormitor in curte(o camera de hotel pentru invitati), 3x6 cu 2, 8h, din lemn, ce variante am economice...? (mai mult)
Ce spay-uri poți fi folosite pentru mucegaiul din camera?
Bună ziua, oare cam cât ar costa acum să renovezi complet o baie cam de 4 m²: cadă nouă (sau cabină duș), gresie și faianță pe toată suprafața, chiuveta nouă, toaletă nouă. Am cumpărat...? (mai mult)
Bună tuturor, cum sunt lipite bucățile din lemn din care este făcut un dulap?
Cat nisip si ciment imi trebuie pentru o sapa de 85 mp cu grosime de 7 cm?
Salut,vreau sa stiu daca afecteaza cu ceva daca inchid cainele(are 2 luni)intr-un țarc? (Este rasa cane Corso)
Miam uitat iD de logare si parola si nu stiu cum sa ma conectez din nou la aplicatia neobt va rog cineva care stie
Buna! As dori in interiorul șuri mele, sa imi fac un spatiu unde sa imi desfasor activitatea in domeniul tipografiei, este o sura cu fundatie foarte solida, inauntru pe jos este pamant apasat, imi...? (mai mult)
Buna ziua am și eu podul la casa pe următoarele dimensiuni 18 m L și 4, 70 l, vreau sa podescesc cu scândură. Vreau sa știu și eu câtă scândură intra și câți metri pătrați vin? Menționez...? (mai mult)
Bună,aș dori și eu ceva recomandări pentru mobilă de bucătărie,living, și dormitor, ceva nu foarte scump?
Cati litri de vopsea lavabila imi trebuie pentru o camera de 12 metri patrati?
Roșiile trebuie copilite obligatoriu? Sau fac fructe și fără copilire
Salut! Cu cat se inchiriaza o pivnita sub bloc? Caut sa inchiriez dar mi se para ca imi cere cam mult. E adevarat, nu e boxa improvizata. E pivnita facuta din constructie si inscrisa in CF- ul apartamentului....? (mai mult)
Am primit comanda cu cuvertura de pat impermeabila și 2 fete perna! Soc total-fetele de perna lipsesc iar materialul este deplorabil.Nu este ca în poza.Rusine! Am plătit o groaza de bani pe nimic!
Buna ziua! Am o întrebare va rog. Am găsit o broasca testoasa emys orbicularis adică europeana și are toate membrele dar piciorușele 2 și fata sunt mâncate adică n- are unghii sau lăbuțe în...? (mai mult)
Buna ziua. Trebuie sa ridic un balcon in fata la intrare că sa apere de ploaie intrarea principală în casa. BCA îl trebuie armat daca vreau sa montez pe el geamuri termopan? Sunt împărțite părerile...? (mai mult)
Bună! Care sunt etapele după tencuiala casei în interior? Ce urmează în ordine cronologică după această procedură? Mulțumesc.
Va salut, dragilor! Ce ati alege, casă cu curte sau apartament? Am reușit să strâng niște banii si trebuie sa iau o decizie... Mie personal imi plac amandouă însă am observat că din ultimii...? (mai mult)
Mi- am făcut o rezervare la un apartament care are și mașina de spălat. Azi am vrut să spăl prosoapele deoarece trebuie spălate și oricum nu le mai foloseam. Le- am pus în mașina de spălat și...? (mai mult)
Buna! am un tv horizon si imi ramane blocat pe o singura imagine, merge sa schimb canalele dar nu sa si vad. Ce e mai ciudat e ca pe yt sau Netflix nu pot sa vad nimic. am incercat sa ii dau reset dar...? (mai mult)
In afara de faina, zahar, orez, ce alimente nu va lipsesc niciodata din casa?
Salut! Am si eu o intrebare am un furtun care e prea mic ca diametru sa intre In teava. Cum fac sa maresc diametru la furtun un pic? Am inteles ca il incalzesc
Stau într-o carsoniera si am niste gandaci de bucătărie, ma pueti ajuta cum as putea scăpa de ei?
Din cauza schimbărilor climatice s-ar putea ca într-o zi să plantezi în propria curte, pomi fructiferi precum mango, curmal, citrice, avocado etc. Cum ar fi?
Stie cineva daca exista o distanta minima care ar trebui sa fie intre stalpul de curent si stalpul portii? Sant in situatia neplacuta de a avea un stalp de curent foarte aproape de poarta si ma incomodeaza...? (mai mult)
Bună tuturor, dați - mi niște videoclipuri cu uși făcute din lemn și forme făcute pe ele - pe uși din lemn.
Buna! Aveti idee daca exista si de unde pot sa iau praful acela(tot apare prin clipurile asiaticilor) care se pune in tigaie/oala, dupa ce gatesti, care se face un fel de pasta, astfel incat sa arunc...? (mai mult)
Bună ziua, am cumparat recent o casă, contorul electric este pe stalp in curtea unui vecin.Cum pot muta la limita proprietății pe banii lor? Eu sunt obligat sa depind de programul vecinului de fiecare...? (mai mult)
Salut! Poate cineva sa imi recomade o presa de scos semeringul de la axul de roata la o motosapa ruris 7cp am pierdere de ulei si vreau sa il dau jos sa il schimb pe Youtube nu am gasit nimic si cu surubelnita...? (mai mult)
Am o motopompa de gradina racoldata la un put de vreo 10 m adancime iar aceata se dezamorseaza si nu ramane apa pe teava si poreste si nu scoate apa.si se amorseaza greu ce as putea cumpara pentru a ramane...? (mai mult)
Știți cumva un magazin de mobila cu saltele bune în afara de Dormeo și Jysk?
Salutare, ma confrunt cu o problema, la bucatarie sau baie nu stiu de unde tot apar carcalaci, daca cumva stiti cum pot scapa de ei cat mai repede, am incercat sa pun o solutie gel de la auchan, am dat...? (mai mult)
Salut. Unde pot găsi SN la o mașină de spălat rufe Heinner?
Buna... stie cineva cum scap de țantari in conditii de casa?
Buna tuturor.Am si eu o intrebare si as vrea daca este cineva sa ma lamureasca.am gasit un cuib de vrabie nelocuit, daca il duc la gradina mea oare vine vreo vrabiuta pe acel loc?
Heey. Cum pot scăpa de salcâmi? Am băgat și buldo, dar tot cresc puieți, am încercat sa îi tai dar peste 2 săptămâni cresc la loc. Am înțeles ca nici erbicidul nu îi omoară de tot. Am ...? (mai mult)
Bună seara! Dacă în casa am 2 centrale pe gaz e consumul mai mare fata de o centrala pe gaz?
Salutare, am și eu o întrebare, daca pun pe o baterie de 12v un invertor de 2000w cu curentul generat de invertor pot sa incarc bateria pe care am pus invertorul cu un redresor?
În cât timp putrezește lemnul peste apa? De exemplu dacă fac un foișor peste un râu cât de rezistent trebuie sa fie și ce lemn ar trebui sa aleg?
Buna ziua! Se poate turna beton peste beton si peste piatra concasata? Ambele au un strat cam de 5cm grosime, ce parere aveti?
Buna, am o canapea din piele sintetica, am vrut sa o curat si am folosit un burete prea abraziv, arata ca si cum i- as fi luat stratul de protectie de deasupra. Arata foarte curat acolo unde s- a luat...? (mai mult)
Care e părerea voastră despre casă la roșu? Se merită? Ține iarna destul cald?
Salutare! Sunt în construcție cu casa și din Octombrie probabil o să urmeze etapa de a trece la încărcat pereții. Unii mă sfătuiesc să dau direct plasă și adeziv pe BCA (2 mâini de plasă ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!