Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 8 Februarie 2025 sunt:
Acest copac are muschii pe partea sa sudica. https://ibb.co/Cm2drQY Care este explicatia? Este in oras, nu e umbrit. Va asigur ca nu este trucaj.
Intr- o baie de bloc fara aerisire[ce era a fost astupata de vecini deci acum este nula] unde se poate pune ventilator, loc ar fi ''hornul'' cu tevile comune de alimentare apa in baie ce merg de la etajul...? (mai mult)
Buna! Cat costa sa ridici 2 camere la cheie in ziua de astazi ( parchet, finisaje, totul fara mobila)? Multumesc frumos! O zi buna!
Buna TPU! Si ieri, si astazi m- am trezit cu un paianjen mare pe mine.Eu dau cu aspiratorul des prin camera si de fiecare data cand ii prind, ii trag cu aspiratorul, dar de cand s- a incalzit afara ...? (mai mult)
Buna, am si eu un aer conditionat dar de la un timp acea clapeta este blocata intr- un singur loc(pana acum se rotea), alte probleme nu mai are, dar chiar si cand il opresc ramane deschisa iar daca ...? (mai mult)
Buna! Am luat de la munte un pui de brad. Cum as putea sa-l plantez in curte, oriunde sau este nevoie sa-i fac amestec de pamant cu nisip cum am citit pe diferite forumuri? Multumesc
Bună ziua! La ce preț ajunge montarea unui panou solar pe baterie?
Buna TPU! Îmi puteti recomandau ceva site-uri sigura cu lenjerii pentru pat?
Bună ziua, dacă vreau să îmi iau un apartament in rate de 30 de ani trebuie sa dau și avans? Pentru că m- am gândit că în loc să dau bani pe chirie as putea să îmi iau un apartament in rate...? (mai mult)
Salutare TPU! am o întrebare.Un generator de curent de 1000W produce acei 1000W in cât timp? Pe secunda? Pe ora? Sau când termina toată benzina din el? Va rog ajutati-ma
Salutare, momentan furnizorul de gaz este Engie - Muntenia Nord; contractul e pe numele bunicului care este decedat, iar actul de mostenitor nu a putut fi facut deoarece nu avem cadastru pe teren. ...? (mai mult)
Vom avea în curte o piscină. Este posibil să o strice câinele? Este blând și prietenos, mai ales că are 10 ani însă niciodată nu a distrus obiecte, chiar dacă uneori se plictisește. Pare ...? (mai mult)
Salut TPU. In seara asta m- au invadat o gramada de molii sau fluturi de noapte, tin geamul deschis non stop pentru ca e vara si e foarte cald, prima oara am crezut ca este de la geamul deschis si l ...? (mai mult)
Bună! Astăzi am observat că îmi iese puţină apă de sub gresie aproape de chiuveta de la baie, efectiv se vede băltuţa de apă ieşită din gresie, nu din altă parte, am şters de câteva...? (mai mult)
Stie cineva daca astazi mi s- a facut lucrarea de tragere a gazului individual (nu la contor comun pe bloc) si maine mi se monteaza si centrala termica o pot folosi imediat sau trebuie sa astept pana vin...? (mai mult)
Bună seara! La o fundație de 100 mp, pentru confecționarea cofrajelor, de câți metri cubi cherestea ( scandura) si câți patrati (bile) de 8/8 din lemn as avea nevoie? Mulțumesc
Salut! Vreau sa instalez o centrala Gpl pentru încălzirea casei, aceasta are in jur de 130 mp2 și este izolata cu polistiren de 10 cm. Cam cât costa, cu aproximație, achiziționarea și instalarea...? (mai mult)
Salut. As vrea sa instalez o centrala pentru casa mea și m- ar interesa câteva sfaturi de la voi, in primul rând centrala sa fie pe lemne, peleți sau gaz? Casa are in jur de 130- 140 m2 este izolata...? (mai mult)
Salut,as dori sa construiesc o casa din rigips,fără Fundație,fără niciun fel de atașare prin piloni sau alte metode de sol, am nevoie de autorizație?
Hei,TPU. Cum sa montez un maner la geam din lemn?
Salut TPU! Efevtiv am acum niste nervi... De vreo 5 luni am niste gandaci, am cautat pe net si cred ca se numesc plosnite de pay. In cazul meu sunt niste gandaci ce ataca doar seara si se hranesc cu...? (mai mult)
Dormitul in piscina in timp ce plutesti si te relaxezi este sigur?
De vreo 3 luni nu am mai plătit facturile de la eon gaz pentru că tot îmi vin facturile pe minus, prima cu - 50 Ron, a doua cu - 25 și acum mi- a venit factura de - 100 și nu am platit deloc, eu...? (mai mult)
La o usa facuta din lemn trebuie sa folosesc ceva aracet pentru imbinari?
Salut, am o problema cu un geam. A ramas deschis si manerul nu se mai roteste pentru a-l inchide la loc. Va rog ajutati-ma!
Buna TPU. Am fost plecat în Olanda de o vreme și as vrea sa întreb ce costuri lunare credeți că ar fi pentru 2 persoane la o garsonieră din Cluj/Timișoara. Prietena mea mai are 2 ani până la...? (mai mult)
Pamantul il faci fertil daca il sapi? Daca nu atunci ce poti faci cu pamantul lucrat?
Buna ziua. Cine mă poate ajuta? Care ar fi pași pentru a obține un certificat de urbanism. Întâi trebuie sa fac schița casei? Va rog frumos să-mi explicați in amănunt ce trebuie sa fac
Cum sa montez un maner la geam?
Salut! Acum 3 saptamani a venit un domn de la Engie sa faca verificarea la centrala, a efectuat- o, insa nu a resetat centrala(e prima verificare dupa cei 2 ani de cand e in folosinta; a fost pusa in...? (mai mult)
Salut prieteni. Ma ajuta cineva cu un raspuns va rog frumos? Pot sa bag printr-o teava de scurgere o teava prin care curge apa? Mentionez ca teava de scurgere este ingropata in pamant
Conform acestui videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=wTS6OTwE_UQ Cat ma costa sa izolez fonic o camera de 4x3.5 si cu cati centimetri o sa mi-o micsoreze
Dintre saltelele cu spuma sau ortopedica cu arcuri sau mixta spuma arcuri cu memorie care ar fi recomandarile si de unde firma producatoare? Din discutii am inteles ca sunt bune cele ferme, mai tari dar...? (mai mult)
Buna, am încercat sa păstrez niște trandafiri de la iubitul meu. I-am uscat și pus intr-o cutie dar am văzut ca după câteva zile au făcut puțin mucegai… cum as putea sa ii curat?
Buna! Se poate monta mobilier superior de bucatarie pe perete rigips? context: Parintii mei au cumparat un apartament nou, si peretele unde e planificat mobilerul din bucatarie este din rigips.
Ce echipament de protecție este bun pentru lucrul cu flexul? In special mă interesează mănușile, cele cu din zale sunt bune? Multumesc
Salut! Am un birou din lemn de brad si am o insecta care se tot aude frecvent rozand din el de mai bine de un an de zile. Am inteles ca este vorba de carii de lemn. Eu l- am dat cu lac incolor (pe cutia...? (mai mult)
Dintre saltelele cu spuma sau ortopedica cu arcuri sau combinata spuma arcuri cu memorie care ar fi recomandarile si de unde firma producatoare?
Bună lumea. O întrebare, vă rog frumos. Merita sa iau împrumut 8000 euro din banca? Părinții mei nu vor să mă ajute. Altă soluție nu am. Vreau să construiesc o casă nouă și nu îmi ajung...? (mai mult)
Salutare, sunt puțin în ceață, unde locuiesc am centrală și aragaz, trebuie ca din 2 în 2 ani sa fac verificarea instalației de gaz și o alta verificare tehnica periodica a centralei sau e...? (mai mult)
Unde gasesc otrava de furnici?
Buna! Am un maslin și observ că i se îngălbenesc frunzele pe zi ce trece. De la ce sa fie? Eu îl ud zilnic... poate de la prea multa apa sa fie?
Buna, stiti cum mai e situatia cu piata imobiliara din acest an? Este indicat sau nu sa pui un apartament la vanzare in toamna anului acesta?
Salut, am o problemă, lol. Helpp, Am dezghetat un frigider si acum nu mai ingheata. Am dat cu un cutit mare in gheata (ca era toată usa în ghetata) si am spart progresiv toata gheata, iar...? (mai mult)
Buna. Câti metri cubi de beton intra in pământ la o fundatie de casa de 36 mp, adancime 80 cm și lățime 30cm?
Salut, poate cineva sa- mi recomande si mie o centrala buna in timpurile noastre? In trecut, timo de 10 ani am avut un Viadrus de 35kw, de fonta pe lemne si acum daca as gasi acelasi model ar fi ...? (mai mult)
Vreau să fac și eu o alimentare cu apă. Stau la curte. Am nevoie de o pompă cu motor. Am nevoie de cineva care face groapa mai ieftin. Am căutat pe net și sub 4 mii euro n- am găsit... Doamne...? (mai mult)
Bună. Detin niste camere de supraveghere la casa si am cabluri ce intra in camere si dvr doar de 15 metri. Vreau sa cumpar de cablu de 30 m cu aceleasi intrari video si alimentare si culoarea e la fel....? (mai mult)
Salut. Am montat pe casa niște camere de supraveghere. Când e cald bate soarele pe ele. E problema?
Au început să apară niște linii roșii pe ușile de termopan din casă si nu inteleg de la ce. Mai demult erau și pe un perete, dar le acoperisem cu lavabilă. Nu umblu cu vopsea, nu pictez, nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!