Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 9 Februarie 2025 sunt:
Cum poti gauri corpul calit al unui spitz sau burghiu SDS PLUS sau MAX cu un alt burghiu de metal, ce tip de material, ce unghi de atac?
Bună seara. M- ar interesa sa achiziționez o mobila de bucatarie de la Laguna Mobila. A comandat cineva de pe acest site sau a avut cineva contact cu vreun magazin laguna mobila? M- ar interesa dacă...? (mai mult)
Bunica mea are o gaina care face ouă urat mirositoare (ca de stricat), care poate fi cauza?
Care sunt pericolele utilizarii motocoaselor electrice si pe combustie #daufunda
Bună ziua. Locuiesc într- un bloc cu 4 etaje la etajul 4. Deasupra e pod și acoperiș din țiglă. Pe timpul iernii e foarte frig în apartament. Apartamentul având 3 laturi în exterior și o latură...? (mai mult)
Vreau sa cumpar suport pentru cada, e un fel de tava din lemn sau bambus care se sprijina pe marginile cazii si pe care se aseaza burete, lumanarele, sapun, gel de dus. La mine se va uda constant in...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc si eu niste coliere pentru un butoi cu o deschidere de cam 46 de centimetri?
Salut! Am o camera de 5x5, pot sa o împart si intr-o parte sa fie baie într-una camera?(baia 2x5 și camera 3x5)
Bună TPU, mi- am cumpărat ieri un robinet electric cu duș ca să îl montez pe perete in baie dar problema este următoarea, robinetul initial care e pe perete acum are două conectoare de unde vine...? (mai mult)
Am obesvat că în vârful crengilor măceșul are un fel de formațiune lemnoasă, dincolo de formațiune creanga e uscată, formațiunea aceea crește pe creangă apoi înflorește, nu știu dacă...? (mai mult)
Vopsea ieftina pentru ecran verde/green screen? E culmea ca gasesti lavabila la 50- 80l/5l sau mai ieftin, dar cand vine vorba de culoarea verde, pretul e de 160 lei/l sau 579 lei/3, 8l. As vrea...? (mai mult)
Bună ziua. Locuiesc la bloc la etajul 4 din 4. Pe casa scării sunt geamuri din lemn și am și o gaura mare lăsată din construcție, mi s- a spus că e in cazul în care există scurgeri de gaze....? (mai mult)
Sal TPU în urma cu doi ani am achizitionat o pompa de fantana submersibila de la un moment obsersc o presiune scăzută am verificato nu este înfundata, furtun ok. Ce defect ar putea avea?
Dacă vopsești cu vopsea decorativa, adică ca in poza de mai jos, mai crapă pereții? Dacă da, in cât timp? https://m.facebook.com/prostaff.romania/photos/alege%C8%9Bi- vopseaua- decorativa- cu-...? (mai mult)
Cu ce poate fi vopsita o bucata de frânghie din cânepă, de la culoarea ei naturală la alb?
Salut, am izolat podul cu spuma poliuretanica, dar nu am aerisire asa ca de doua saptamani las podul deschis si geamurile in casa, dar tot persista acel miros. Ce as putea face sa scap de miros? Mentionez...? (mai mult)
Cat ar costa sa ridic o casa de vreo 50-60 mp? Si din ce ar fi mai ieftin bca sau caramida?
Exista undeva semințe de tutun? Am un prieten care fumează are o pensie mica, sta cu chirie. Soția lui a fost casnica toată viața. Așa că mă gândeam cum unii își cresc iarbă. Nu ar putea...? (mai mult)
Merg la neamuri la tara si acolo solul in fata casei miroase urat a urina cum pot elimina mirosul urat ce sa pun acolo pot sa pun lenor sau ce?
Știe cineva cum pot să imulțesc niște pomi? Am înțeles că pomii se mai îmulțesc si prin crengute luate dintr- un pom infipte în pământ și cam gata? M- am saturat sa tot dau la dedeman o...? (mai mult)
Salut! Au trecut 7 luni de cand nu am mai vazut un gandac de bucatarie in garsoniera. Azi dimineata m- am trezit cu unul, pe jumate mort, pe spate, intr- un colt din bucatarie. Sa fie doar sezonul...? (mai mult)
Salut În urma cu 2 luni am plantat în alveole de 100 de locuri roșii cherry Acestea au crescut foarte mult și mari Si sunt puțin îngrămădite frunzele Are rost sa le separ fiecare în pahare?...? (mai mult)
Salut. Cum se numește crema aia cu care umpli luftul de la termopane? Am tot căutat pe google da tot de altceva dau.
Știe cineva de unde se poate cumpăra untură ardelenească de calitate, care se poate mânca ca atare, unsă pe pâine? Tata, pe vremuri, când era în armată, a mâncat untură ardelenească ...? (mai mult)
Rumegusul rezultat in urma taierii lemnului cu drujba este bun ca si ingrasamant in gradina? Sau poate fi rau din cauza uleiului de pe lantul drujbei? Fie el cat de putin. Dau funda!
Buna seara. Am auzit ca săptămâna asta se fac grădinile. Știe cineva ce flori se pune la un mormânt? Vreau sa le pun în pământ sa se și prindă și sa tina și mai mult. Mulțumesc
Salut! Am vrut azi sa bag un încărcător in priza si priza mea a facut 2 scântei foarte mici (scântei, nu flama), exista vreo problema? Mentionez ca am băgat cam brusc încărcătorul, l- am scos,...? (mai mult)
Bună seara, recent mi s- a stricat centrala a doua oară după ce am reparat- o și azi m- am gândit să îmi comand un robinet electric cu duș ca sa nu mai am probleme cu centrala și cu costurile...? (mai mult)
Salut. Am plantat acum 2 luni semințe de roșii cherry în tăvițe de 100 de locuri. Acestea au crescut foarte mult. Înca nu e timpul sa le plantez. Putin sunt înghesuite dar sunt mari și frumoase. ...? (mai mult)
Bună, aș dori să găsesc o floare anume, dar nu știu cum se numește? Știu doar că are un termen (denumire) tradițional pe nume "ababi colaci" / colacii babei! Arată uscată (moartă) ca un...? (mai mult)
Recent am observat ca bichonul meu a luat foarte multe capuse de afara, avea foarte multe pe ceafa, pe urechi si pe gat. L- am spălat cu șampon special si i- am luat toate capusele de pe gat și urechi...? (mai mult)
Bună ziua, Vreau sa știu ce dimensiune ar trebui sa aibă un calorifer pentru următoarele încăperi: 3 camere de 4x4 m Bucatarie 5x2 m Baie 2x3 m Toate încăperile au înălțimea de 2,...? (mai mult)
Unde pot găsi paturi in stil baroc? Pe net găsesc doar seturi de dormitor, dar vreau doar patul. Va rog, am nevoie!
Salutare! Am o curiozitate legata de parchetul montat recent. Este vorba despre un parchet laminat de 8 mm cu un click. Pardoseala pe care s- a montat a fost ok, s- a folosit un substrat din polistiren...? (mai mult)
Salut. Eu locuiesc la bloc etajul 6 din 7 și am o problema cu furnicile, am incercat diferite soluții dar nu a mers. Ce aș putea face?
AM NEVOIE DE CEVA CUTII DIN PLASTIC MARI SI TRANSPARENTEgen cutiile de la Ikeia Sa zicem de minim 20 litri. DORESC CUTII CU CAPAC. Poate stiti cumva poate aveti vreo idee unde as putea gasi second...? (mai mult)
Buna dimineata. Nu ma pot hotari daca sa iau un apartament vechi si sa- l modific sau sa iau unul nou. Din experienta voastra, cam cat ar costa dat jos peretii (3 camere, 2 bai si vreau sa desfiintez...? (mai mult)
Buna seara! Nu sunt cunoscator, dar as dori sa stiu amperajul unei sigurante de curent continuu prin care trece un curent dw 20- 21 volti si un amperaj de maxim 33 amperi. Am citit si prin alte parti,...? (mai mult)
Salut,unde pot închiria o cada rapid in afara de olx?
Am vopseaua lavabila si s-a intarit. Se mai poate utiliza? Cu ce se poate aduce la consistenta sa?
Buna TPU, as dori sa imi spuneti o solutie care sa curete usile de lemn si frigiderele congelatoarele, e bun Cif Universal?
Salut! O centrala pe peleți poate exploda?
Buna! Am un credit cu prima casa. Primii 5 ani nu ai voie sa vinzi. Eu am auzit niste zvonuri ca ar fi posibil dar mai greu. Trebuie sa te înțelegi cu viitorul proprietar sa cazi de comun acord cu niste...? (mai mult)
Buna. Am pus fasole la germinat pentru un proiect la biologie de duminica si am timp pana saptamana viitoare luni. Inca acum nu au crescut si nu stiu ce am facut gresit. Tot ce am observat este ca fasolea...? (mai mult)
Salut, locuiesc intr- un apartament la etajul 2/2 si deasupra am un pod de lemn neizolat cu acoperis de tigla. Vara este extraordinar de cald in pod si in apartament si iarna frig in pod si in apartament....? (mai mult)
Aveti idee cat costa un aparat de sudura unitorTM UPC 310 ML plasma cutter set?
Am un teren, lățime 6 metri și lungime 100m, as vrea sa construiesc o căsuță in lung, oare trebuie proiect daca o fac din bca?
Salut, pentru izolarea unui pod de apartament de lemn recomandati Spuma Poliuretanica sau Celuloza?
Salutare, cam câtă cantitate de balastru mi-ar trebui și mie sa torn o șapă de 45 de metri pătrați, la o grosime de 8 cm? Mulțumesc
Buna TPU. Spuneti- mi ce este cazmaua si la ce ii spune asa la lopetica de flori? Nu vreau sa radeti de mine da chiar nu stiu si prefer sa intreb ce nu stiu si nu stiu cum se zice corect cazma sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!