Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 9 Februarie 2025 sunt:
Buna seara, as dori sa fac o casa de 80 de metri pătrați și m-ar interesa cât m-ar costa materialele și pana de lucru la gata sa fie casa
Salutare TPU, am un pat ortopedic, care e in pozitia desfăcut: https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl- baza- de- pat- electrica- cu- sipci- 28- sipci- 7- zone- 70- x- 200- cm/8720286053270.html?gclid=CjwKCAjwrqqSBhBbEiwAlQeqGvOvCLZscjVIdYShMqBmafwKT4e5TT6RRz-...? (mai mult)
Bună ziua. Renovez livingul și am scos parchetul. Trebuie să schimb ușa de la intrare în living, să zugrăvesc și să montez alt parchet. Sunt amator în domeniu și nu știu exact care ar fi ...? (mai mult)
Buna, doresc o sina, draperie, galerie perdele in 2 canale pentru doua geamuri dispuse in unghi de 90 grade cu stalp de beton intre ele si prefer cu prindere de perete si sa aiba si adaptor colt, un...? (mai mult)
Am o lustra in sufragerie, iar azi de dimineata cand am vrut sa aprind lumina a palpait de cateva ori, s- a auzit un bazait, nu stiut daca de la bec sau de la întrerupător si s- a stins becul. Nu ...? (mai mult)
Va salut pe toti! De foarte mult timp am un vis. Sper sa nu radeti de mine. Deci vreau sa- mi fac o casa in pamant. Un fel de bordei. Asemanator ca cel din Stapanul inelelor sau Hobbitul. Ceva foarte frumos...? (mai mult)
Bună seara. Generatorul este bun? Pot sa sudez? Am dat comanda la produs. Este bun generatorul? Il are careva? https://www.emag.ro/generator- electric- portabil- monofazat- 5- kva- 3- 000- rpm- motor-...? (mai mult)
Bună ziua! Am în curtea din față trei pini, plantați de ai mei acum aproximativ 15 ani. Au ajuns la o înălțime de ~10 metri și sunt situați foarte aproape de casa vecinului dar și de casa mea....? (mai mult)
Bună ziua! La cât metri de casa se pune butelia unei centrale pe gaz? Și cum trebuie amplasată (adică trebuie făcută o baraca sau ceva)? Cineva care știe as mai dori sa îmi spună și la cât...? (mai mult)
Am spart un pitic de gradina, cu ce as putea sa l lipesc?
O lighioana imi devasteaza curtea, va rog ajutor. De ceva timp am fost devastat de un dihor sau un caine, astazi planuiesc sa iau niste masuri si am nevoie de ajutor. Lighioana asta mi- a smuls capurile...? (mai mult)
Salut! In legatura cu o centrala pe peleți Fornello King. Vad ca vine vremea calda. O intrebare. Cand vor veni căldurile acelea mari, va trebui sa deconectez centrala de la alimentare, cum opresc termostatul?...? (mai mult)
Merita pompa de caldura aer apa? Pentru o casa de 180mp utili (P+ E+ Mansarda inalta), am decis sa optez pentru incalzire in pardoseala pe toata suprafata si gresie pentru eficienta. Problema apare...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de libraria de materiale de la Egger (Pal melaminat). Stie cineva de unde pot descarca imagini cu produsele lor? Am nevoie de texturi pentru proiectare. Multumesc!
Buna! Cine știe sa îmi spună cât costa sa faci contractul pe o casa dacă nu are nici un fel de act, sunt pierdute toate. Și de ce fel de acte am nevoie ca sa pot face contractul?
Buna TPU, la cuptorul din aragaz, care e temperatura minima si cea maxima? Am un lut care trebuie incalzit la 180 grade maxim 30 minute si nu imi dau seama.
Salutare. Am o motosapa electrica hecht si as avea nevoie de un pinion de bronz sau roata melcata cum se mai numeste dar nu gasesc pe internet exact asa. Va rog sa ma ajutati sa gasesc una cu urmatoarele...? (mai mult)
Salut, Tpu.Cat ar costa 1 hectar de pamant in zona Sibiului?!
Coada din lemn de frasin sau hickory pentru topor, ciocan sapa lopata?
Am vazut niste filmulete in engleza in care se cresteau legume fara sol, in mediu aerofonic sau hidrofonic (cred ca asa se traduce), erau pe niste tevi verticale si cica ar creste de 3 ori mai repede....? (mai mult)
Salut TPU, am igrasie in camera și cineva mi-a spus sa spăl pereții cu amorsa că sa nu mai iasă mucegai, este adevărat?
Buna! Am o problema cu o kalanchoe, a fost plantata anul trecut (un pui luat de la o alta floare ce nu era tocmai bine ingrijita, dar puiul a crescut foarte bine), anul asta deja a facut boboci, doar...? (mai mult)
Ce greutate maxima poate avea un baros fara recul? Coada din ce e mai bine sa fie facuta: lemn de care, teava bara sau fibra? Exista ciocane si baroase normale cu recul clasic pe care il stim toti,...? (mai mult)
1. Ce surub este mai casant la socuri clasa 4.x 5.8 8.8 10.9 12.9, de ce? 2. Si care ar fi cel mai mare surub ca filet metric sau cu pas fin, dar nu ca lungime cu cat mai scurt cu atat mai bine. 3....? (mai mult)
Se poate folosi ca ciocan normal? Este mai slab ca un ciocan normal. La batut stalpi in pamant. Ciocan otel Dayu Fitness 6 Kg https://www.sportist.ro/ciocan-otel-dayu-fitness-6-kg.html
Cate picioare are o furnica? Aproximat?
Se poate antifona o camera atat de tare incat cu usa inchisa la acea camera, oricat de tare ai tipa, sa nu se auda in afara camerei? Gen din exterior de la usa sau in alte camere?
Bună ziua. Stau la apartament și în living am avut un parchet gros vechi prost pus și l- am scos. În urma lui au rămas mici goluri din dezlipirea adezivului cu tot cu fâșii mici de beton, iar ...? (mai mult)
Cum scap de igrasie din baie!? Am inteles ca exista un spray solutie. Vreau raspunsuri doar de la cei ce au scapat deja. Sunt satul de oameni care vorbesc doar asa ca sa se afle in treaba!...? (mai mult)
A gasit cineva un ficat de 500 gr. la o gaina?
Buna TPU, as dori sa imi ziceti cum se taie, curata coacazul, nu cred ca e ca la vie.
Salut, detin niste vase de expansiune de 100litri, vasele in momentul de fata nu mai sunt functionale in sensul ca in trecut membrana a pocnit si a fost inlocuit vasul, ele nu sunt lovite sau gaurite...? (mai mult)
Buna ziua. Ce poti face unei persoane care nu are autorizatie unei constructii imobiliare?
Buna, ma confrunt cu o problema mare, am curent pe teava de gaz iar cei de la electrica imi spun ca nu au ce să facă. Mi s- a ars până si centrala, au scris negru pe alb cei de la service Immergas...? (mai mult)
Salut.Am o problema in dormitor cu intimitatea.Noaptea se vede din strada fiecare cm patrat din camera.Sunt interesat de o folie pentru geam.Majoritatea isi pierd efectul pe timp de noapte deoarece nu ...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt bune acele aparate cu ultrasunete pentru alungat șoarecii? Am dat jos din pod câteva cutii cu obiecte mai vechi, de- ale bunicii mele, deși le- am inspectat, se pare că am ...? (mai mult)
Salut. Masina mea de spalat Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE nu mai trage balsamul. Daca adaug balsam, la finalul ciclului de spalat ramane balsam in sertar in mijloc acolo unde se adauga si daca nu ...? (mai mult)
Salutari.Caut un sfat: Cum pot scoate petele de calcar de pe sticla cabinei de dus? Am incercat cu Cif pentru baie si mi-au mai ramas cateva. Petele sunt recente si sunt de la apa. Multumesc
Bună ziua Podul casei este tot din lemn (pereți, tavanul și podeaua ) Aș dori să acopăr tavanul și pereți pentru a arăta exact ca o cameră normală, dacă îmi puteți spune vă rog cu ...? (mai mult)
Salut TPU am am niște cherestea stivuita de 3cm-5cm,cum as putea preveni crăpare marginilor?
Am cumparat o jucarie de silicon pentru copil si miroase puternic a plastic. Cu ce o pot da pentru a-si schimba mirosul, tinand cont de faptul ca fiind de silicon, se poate topi? Multumesc.
Salut. Știe cineva o metoda prin care sa conectez o țeavă ppr cu una pehd? Daca se poate și fitingul posibil
Salut.Doresc sa cumpar o garsoniera din 2022 si sa o inchiriez si as dori sa montez apometrele vechi si sa continue sa inregistreze la index atunci cand se consuma apa.Imi trebuie verificare metrologica...? (mai mult)
Am o mașinã de spălat rufe Whirlpool.La orice program e dat merge ce merge și apoi se oprește(e pe pauză pentru că acolo unde arată câte minute mai sunt pâlpâie și de asemenea apare și un ...? (mai mult)
Buna ziua, intreb pentru un prieten, vrea sa cimenteze o curte de cca 150 mp cam cati saci de ciment ar intra?
De unde să cumpăr puieți de pomi fructiferi?
Buna. Stiti cu ce solutie pot sterge vopseaua uscata de pe parchet? Am incercat cu spirt si otet(am gasit asta pe internet) dar nu a functionat
Buna TPU. Caut detergent SANO ANTI- KALK care sa fie special pentru faianta, cada, chiuveta si robinete. Si la ce pret sunt? 1 singur bun la toate da intr- un singur produs am piatra pe ele si nu o pot...? (mai mult)
Buna ziua. Am un solar de 14, 5m lungime și înălțime de 2, 5 câtă folie trebuie sa iau și de câți microni îmi recomandați. Mulțumesc.
Buna TPU, cum se numeste grinda chiar de sub accoperis? Slabon stablon cum e? Ca am uitat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!