Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 9 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua! Nu sunt informata dar as vrea sa renovez in casa, am mobila de lemn masiv și nu as vrea sa o arunc. Oare știți ceva firme care cumpara mobila de genul? Mulțumesc!
La acoperișul unei case ce credeți că e mai bine de pus țiglă sau tablă? Adică cum este mai rezistent și de ce? Cu tablă este mai ușor de lucrat, dar nu asta mă interesează. Rezistența în...? (mai mult)
Buna seara. Știe cineva la câte zile se face rapelul la purcei cu evomec? Deci al doilea vaccin
De ce fetele cu sani maricei se simt increzatoare si mandre de ei?
Buna ziua. Aș putea sa leg mașina de spălat automata la conducta de apa calda provenita de la un boiler pe lemne?
Bună ziua. Locuiesc într- un apartament la etajul 4 din 4 într- un bloc cu pod si acoperiș din țiglă. Aș dori sa izolez tavanul. Cum ar fi mai eficient, din interior cu vata minerala si ghips carton...? (mai mult)
De ce creste presiunea in centrala termica(pe gaz) atunci cand este oprita?
Salut TPU, din cunostintele vostre ce marca de cutite pentru macelarie (sa pot taia bine) ar fi mai buna? Sa nu patesc ca toate celelalte cutite care dupa o vreme nu mai taie sau se rup foarte usor pentru...? (mai mult)
Salut... In perioada asta a anului (februarie) nu prea gasesc de lucru, sunt montator de tigla metalica, dulgher, jgheaburi, burlane. Stiti unde as putea sa- mi ofer seviciile? Si cine ar avea ...? (mai mult)
Buna seara, oare merită să trec de la centrală termică la boiler electric? Eu stau singur și mie cred că mi-ar fi de ajuns, mai vreau să știu care consuma mai mult
Ati observat ce mult s-au scumpit peletii? Care ceredeti ca este motivul? Ca o mica paranteza asa, anul trecut pe timp de iarna erau undeva la 20lei sacul, acum sunt la 30lei.
Bună. De curând m- am mutat într- un apartament la etajul 4 din 4 dintr- un bloc neizolat termic care are doar 2 apartamente pe etaj, practic pe 3 laturi ale apartamentului am contact direct cu exteriorul,...? (mai mult)
Buna, Am o chiuveta din inox, o masca de chiuveta, dar nu am un blat pentru ea. In marile magazine de profil am gasit ditamai placa de blat, groasa, mare, nu incape in masina mica. Stie careva...? (mai mult)
Buna seara. Cunoaste cineva un sobar (care sa repare sobe de teracote, sa construiasca sobe de teracote) din Brad, Criscior, zone apropiate? Intreb pentru matusa mea. Va rog sa imi lasati numele si ...? (mai mult)
Buna seara! Am 4 zebre australiene.Una din ele scoate un sunet de parcă ar fi răgușită. Stie cineva sau are idee ce ar putea avea? Probabil racita?! Scuze...nu am găsit alta categorie mai...? (mai mult)
Se percepe vreo taxa daca aduc o centrala termica din Serbia?
Gasesc in ro celery stock, un soi de telina ca aici? https://www.youtube.com/watch?v=LqsQtq4rANQ
O recomandare brand de vopsea haine decolorate, care sa reziste la spalare? Vreau sa vopsesc un prosop frumos de plaja care s-a decolorat
Am un lămâi de vreo 8 ani (ghiveci mare ), dar care nu face flori (fructe )! Ce să-i mai fac?
Salut TPU, am un pui de mandarin! Știe cineva cum il pot altoi? Nu am nici măcar un copac prin curte vreau ceva pe care sa-l plantez azi și sa crească mâine la care pot altoi
Salut! Cum pot scapa de gandacii de bucatarie? Am reparat pe langa tevi (m-am gandit ca poate vin pe acolo), am cumparat si injectie maxforce, dar degeaba ca tot apar. Ce as putea face? Help plsss
Cat de prost se construiesc noile blocuri? Tot aud de : - ploua in casa; - fisuri in constructie; - izolatie termica/fonica inexistenta; - senzatia ca blocul pica pe jos cand bate tare vantul; ...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa cumpar o casa veche (de prin '80), are in jur de 200mp, e neizolata ca majoritatea caselor vechi, construita din boltari si beton. E dispusa pe 2 nivele (P+ E) si are incalzire centrala...? (mai mult)
Bună, cat ar costa aproximativ construcția pentru o casă cu etaj 150 mp?
Salut TPU, vreau sa-mi iau un umidificator de cameră dar vreau sa știu dacă poate sa facă probleme adică sa,, tragă" pereți sa se facă igrasie?!
Salut TPU, din ouăle de la magazin pot ieși pui?
Buna, Am un dulap mare, zdravan, placi groase, vechi de 50 de ani probabil. Vreau sa scap de el, ori sa il ia o firma de debarasare, cat mai gratis, ori sa il tai eu bucati si sa il duc in masina...? (mai mult)
Buna! As vrea sa- mi pun niște tablouri pe perete însă nu știu cum sa dau găurile sau cum sa le pun pentru ca stau in chirie și nu as vrea da le las găuri in pereți. Treb sa existe o metoda. aveți...? (mai mult)
Buna exista aparate de spalat cu presiune reglabila automobile sau covoare care sa aiba 2 motoare unul de preluare a apei dintr-un bazin si altul de spalat si de marit presiunea?
Care blocuri sunt mai rezistente la cutremur si argumente? Cele de caramida Monolit Turnate direct la fata locului Placi prefabricate
Ce zona din București este mai liniștită pentru a-ți închiria un apartament? In afara de Miltari.
Buna ziua, Pe o suprafata de 400 mp se poate construi un bloc cu 3 etaje? Si ce preturi pe mpc sunt in anul acesta pentru un bloc cu 3 etaje?
Salut. Vreau sa știu dacă în compoziția de beton b150 pot pune ca compozit de agrement balastru (pietriș)? Este neapărat nevoie sa pun și nisip?
In apartament am peretii facuti cu praf de piatra, cu ce as putea sa ii trag la drept? (ma gandesc sa trag o mana de goldband, o mana de CT 126 si la urma CT 127. ) e ok asa?
Salut. Locuiesc intr- un bloc cu 2 etaje si am pod. Problema este ca iarna este frig in pod si vara este extraordinar de cald si in pod si in apartament. Ce recomandati sa izolez cu spuma poliuretanica?...? (mai mult)
Buna seara! Cat m-ar costa autorizație de construcție pentru o casa de 86 mp parter?
Bună ziua! Până la ce termeratură rezistă vata minerală?
Salutare, am o problema cu care ma confrunt in mijlocul iernii :))) m- am mutat pentru o scurta perioada la casa batraneasca si am o soba de teracota, si nu stiu de ce, nu da caldura, se incalzeste...? (mai mult)
Șemineul electric produce caldura încât sa încălzească o camera foarte bine pe timp de iarna fără ajutorul centralei sau altceva (adică sa fie doar șemineul care încălzește), dacă da, as...? (mai mult)
Am niste mobila veche sculptata frumos, pe care am vopsit- o cand nu exista pe piata vopsea pe baza de apa, si nu- mi place cum a iesit. Exista vreun instrument cu care sa o slefuiesc, sa- i scot vopseaua,...? (mai mult)
Vreau sa prind in perete o galerie pentru perdele, care a venit fara sistem de prindere. Ce lungime trebuie sa aiba cuiele? Sau cu ce se prinde? Mentionez ca galeria e simpla (nu e dubla) adica are doar...? (mai mult)
Vreau sa-mi schimb usa de la apartament, la ce trebuie sa ma uit pentru sa iau o usa decenta (fara fite) macar sa nu mor iarna de frigul de pe hol.
Hei TPU! Recent am achizitionat un laptop de gaming, si mi- am vandut vechiul calculator. Acum vreau sa imi modernizez camera si sa schimb toata mobila. Am gasit un birou care mi s- a parut foarte interesant....? (mai mult)
Cum pot scapa de urmele vechi si intarite de grasime/ulei de pe mobila de bucatarie si de pe faianta?
Un calorifer electric de 13 elemenți este rentabil sa mai fie reparat? Cred că are termostatul ars.
Poate cineva sa imi spuna, dupa ce au germinat semintele ( ardei ) si au inceput sa iasa, care este urmatorul pas?
Salutare, pare stranie întrebarea mea, dar în fine Caut chirie în Berlin, cu 2 camere... bugetul până la 800 de euro. Vă rog mult poate aveți voi, poate aveți cunoscuți. Am căutat pe ...? (mai mult)
Mai vin cu o intrebare, tocmai ce mi- a crapat vechea hota Dominox dupa 15 ani, am nevoie de hota pana in 600 de lei neincorporabila, doar de pus pe perete deasupra aragazului, fara horn, doar cu ...? (mai mult)
Există parasolar termoizolant pentru a proteja plantele de frig?
Există panouri solare sub formă de geam prin care să se poată vedea? (geam-panou solar)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!