Pentru o casa mica in jur de 36 metri patrati ce fel fundatie se recomanda? Si pentru pereti este bun BCA-ul sau caramizile?
Unde pot gasi produse pentru decorat? As vrea sa-mi fac un makeover la camera si nu stiu de unde sa incep
Buna ziua! Ce materiale de construcție am nevoie pentru o camera goală? Mentionez ca doresc sa ii fac tatucului meu o surpriza pentru ca el nu isi permite materialele respective. Camera e goala, are...? (mai mult)
Am o problema la un WC cu sistem flotor foarte vechi! Necesit.ro este bun pentru asa ceva?
Salutare! Trebuie sa îmi iau o noua saltea însă nu știu de care. Actuala este pe arcuri, însă am văzut că mai nou sunt cu spuma poliuretanica și cu memorie. Am un buget de 700- 800 lei, până...? (mai mult)
E adevarat ca daca mai intai cureti ecranul televizorului de praf cu o pensula nu mai raman urme dupa ce l-ai curatat cu solutie?
Buna ziua. Am o masina de spalat Whirlpool avo/c 51000 mergea si s-a auzit o pocnitura si s-a oprit. Acum nu mai intra curent in ea. Ce poate sa fie?
Buna, Am o casa veche la tara cu un acoperis vechi cu tigle Jimbolia Leu 253. O serie de tigle sunt distruse. Ar trebui sa inlocuiesc vreo 20. Stie cineva cu ce as putea sa inlocuiesc aceste tigle?...? (mai mult)
Salut TPU, aș vrea să îmi cumpăr o piscină cu cadru metalic dar chiar nu ma pricep cu îngrijirea apei, ce filtrează mai exact acel filtru care vine în același pachet cu piscina, și am auzit...? (mai mult)
Buna ziua, am un prelungitor de curent nominal 10A si un aparat de aer conditionat care consuma 1300W, se poate pune in prelungitor?
Salut TPU, voiam sa intreb daca toba de esapament de la cositoarea fs70 se potriveste cu cea de la fs55.
Salut, am o intrebare pentru construirea unei case (nu stiu daca am ales categoria potrivita) vreau sa imi construiesc o casa cu masarda si in momentul construirii masardei la acoperis cand trebuie izolat...? (mai mult)
Salutare. Când am ajuns la cămin, am băgat frigiderul in priza. Este un frigider pe care mi l- am cumpărat în primul an, la mâna a doua, are și congelator. Dar în momentul în care am ajuns...? (mai mult)
Ce grosime la firele de curent se foloseste intr-o casa mica?
Cati kw consuma un ventilator de 20w pe ora?
Buna TPU, mi-am luat o piscina și am o soluție de un litru care se pune la 100m cubi de apa. (Asa scrie pe ea). Câta trebuie sa pun in piscina dacă am 2000 de litri in ea.
Bună! Tocmai ce mi- am achiziționat o piscina supraterana dreptunghiulara INTEX 7. 32x3.66x1.32 m și am întâmpinat o problema după ce am montat- o. Când am început sa pun apa în ea, de la un ...? (mai mult)
Am un pom de avocado (1.5 m, 4 ani) crescut din sâmburele unui fruct cumpărat de la supermarket. Va face oare vreodată fructe dacă e ținut doar in casa?
Bună TPU! Am și eu o curiozitate, locuiesc într- un bloc care are în jurul lui un trotuar. În spate pe trotuar mai vin persoane cu mașina care locuiesc în alte blocuri și parchează pe el, ceea...? (mai mult)
Hola! Am si eu cateva probleme. Locuiesc intr- un apartament si am balcon inchis. Nu este foarte mare. Mi- am luat acum cateva saptamani niste flori, ador florile. Am muscate, dalii, begonie,...? (mai mult)
Ce recomandati: saltele cu spuma sau cu arcuri? Multumesc!
Vreau sa schimb frigiderul și nu știu de care sa iau. Îmi puteți lasa niște recomandări?
Vreau sa îmi schimb acoperișul și cu ocazia asta vreau sa îl măresc sa fac o terasa mica in prelungirea casei. Întrebarea este îmi trebuie proiect pentru asta dacă nu are fundație? Și dacă da,...? (mai mult)
Îmi puteți zice câteva echipamente de măsurat?
Cea mai buna tencuiala de exteror care este siliconata, acrilica sau, ca nu le stiu si ca marca cred ca oskar, o recomandare profesionala? Multumesc!
Ce inseamna PDPA?
Un hidrofor/motopompa/motocultor cu 2 ani garantie se defecteaza nu din vina proprietarului dupa 3 luni si se constata in service ca nu mai poate fi reparat/a si nu merita investitia in repararea acestuia....? (mai mult)
Buna TPU! Am un aspirator karcher WD3 (umed/uscat) si trebuie sa spal niste tapiterii. De ce am nevoie si ce trebuie sa fac? Am auzit ca trebuie sa scot sacul. Mai trebuie sa fac ceva pe langa pentru ...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa stiu daca numai luna Iunie e de recoltat Tei? Sau e tarziu nu mai are flori? Vreau sa recoltez insa... nu stiu daca mai am ragaz sau s-a terminat teiul?
TPU! Are cineva idee de ce lasă frigiderul apa? Ce sa fac sa își revină!? Mulțumesc.
Salut, am și eu o presa John deere 224T și nu stiu ce are de nu îmi leagă ața, ma puteți ajuta va rog/
Buna ziua! Am achiziționat un apartament la parter cu grădina proprie intr-un ansamblu rezidențial și ma întrebam dacă este legal sau nu sa pot parca mașina pe acel spațiu (80mp).
Salut! Din cauza faptului ca nu mai suntem in relatii bune cu vecinii de multi ani, camera mea este singura din casa fara fereastra. Deci cand este foarte cald sunt nevoita sa las usa deschisa ca sa intre...? (mai mult)
Bună seara! Am cumpărat un umidificator de camera, dar dacă îl las mult sa funcționeze, face numai apa prin jur de la aburi. Oare cum sa procedez cu el?
Buna ziua. Am si eu mai multe gauri pe peretele interior. Am luat Multibat. Cum se prepara Multibatul si care e procedura la aplicare pe perete inainte de a da cu Multibat? Multumesc.
Stau la bloc si de ieri seara nu mai am apa deloc la baie dar culmea ca la bucatarie am. Ce sa fac?
Cum se numeste zugrăvitul ala cu o dunga pe tavan? Are un nume? Era in voga pe vremea bunicilor
Salut, de ce la etajul casei este mult mai cald, aproape nu poti sa stai fata de parter unde e racoare? Cum pot face mai racoare si la etaj? Am doar un ventilator care nu face mai nimic
Care este o firma buna de saltele? Eu prefer sa fie cat mai moale, sa imi intre capul in ia ca si in budinca
Cat tine o saltea până devine incomoda?
Salut.Am si eu o intrebare si anume:Daca pun centrala termica in apartament mai pot avea si apometre? Dar daca pun contor de gaz pot avea si centrala termica si apometre? Dar daca pun contor de gaz pot...? (mai mult)
Buna ziua. Am si eu o camera de 12 mp vreau sa pun parchet in ea. Cat a costa?
Buna TPU, cu ce/cum pot face o solutie de stropit rosii? Pot face apa cu urzici e buna? Si daca da, ce inseamna sa las la macerat? Adica sa stea de azi pe maine, pot sa adaug si cenusa in cea compozitie...? (mai mult)
Buna TPU. Am fost la deal si am vazut o planta agatatoare gen ca cele puse pe langa casa ce se agata de gard si fac flori albe mici si subtiri la petale in forma de cruce. Cum se numesc? Poza nu pot sa...? (mai mult)
Cum se montează sifonul de plintă?
Salut. Exista cu adevărat trandafiri negri sau roșu închis cu negru cum am mai văzut în multe poze pe site-uri, sau îs doar niste fotografii false? Aștept răspuns Fundă!
Buna TPU! Care este procesul pas cu pas de a- ti construi o casa? Nu sunt sigura sa ca sa ma lamuriti daca gresesc, dar presupun ca prima oara dupa ce iti cumperi teren cu toate actele corespunzatoare...? (mai mult)
Salut, TPU! Care sunt cele mai ok zone de locuit in Constanta? Ce parere aveti despre Tomis 2 sau Tomis 1?
Bună! Mi s-a murdarit masa de calcat haine. Oare cum o pot spala?
Cat costa o refacere de instalatie sanitara sub chiuveta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?