Buna ziua. A mai folosit cineva sikagard 905 w? Cum se aplica? Cum fac dupa? Tencuiesc sau vopsesc cu lavabil?
Bună! Am pus această întrebare și aseară, dar acum vin cu o completare. Am o întrebare pentru cunoscătorii de pomicultură. De ce cad prunele când sunt încă verzi? Se vestejesc și cad....? (mai mult)
Salut! Aveti idee de ce au crescut preturile atat de mult la materiale de constructii? Va dau exemplu osb- ul, acum doua luni cel de 6mm era 38lei macim si ieri la magazin am vazut ca este 110 lei, ...? (mai mult)
Cum scap de gandacii din dormitor?
Buna ziua! Am un gard vechi din placi de beton si vreau sa il tencuiesc dar nu stiu ce plasa sa pun, de 4 sau de 6? Cineva care a mai facut sau care stie ma poate ajuta cu un sfat?
Bună! Am o întrebare pentru cunoscătorii de pomicultură. De ce cad prunele când sunt încă verzi? Se vestejesc și cad. De anul trecut mi s- a întâmplat acest lucru, iar anul ăsta la fel,...? (mai mult)
Cât durează montarea aerului condiționat?
Buna! De ce imi ies pete de mucegai pe, pereti? Pana anul acesta nu am avut asa ceva. Pe timpul iernii am inteles, mai pot aparea, dar de acum vara?
Salut meseriasilor. Am de ales intre un set Makita DHP482 + DPD152 si o bormasina Makita DDF484, cadou pentru tata, la pret sunt la fel, ambele cu acumulatoare de 5ah. Din review uri ambele sunt bune...? (mai mult)
Salut, cam costa sa stai singur in chirie? Dar fara a lua in calcul chiria. As dori sa stiu o sumă estimativa care sa cuprinda cheltuielile unui singur om la curent, gaz, caldura, internet, apa, ...? (mai mult)
Senzor de lumina, avantaje si dezavantaje.
Salut, am cumpărat un boiler și am scos capacul de jos ca să pot monta cablu la priza și am tras din greșeală prea tare capacul și au ieșit pionii la led din gaura și nu stiu în care gaura merge...? (mai mult)
Salut! Cineva din Slatina care se pricepe la biciclete? Am ulei mineral de la shimano si kit de aerisire doar ca mi-e frica sa ma bag doar cu tutoriale de pe Youtube. Dau o bere si 20 lei :)
De unde pot cumpăra Scaun pliabil și scară, 2 în 1? Am auzit că e la ikea, dar nu știu ce să scriu pe site? sau dacă știți alte site-uri pe care pot comanda scaun pliabil si scară. Merci.
Stihl fs 90 nu se accelereaza, cand o accelerez se opreste, i-am pus carburator nou dar are aceeasi problema, cum se rezoĺva?
O recomandare marca de un aspirator puternic multifunctional, profesional?
Buna! Cand este cel mai indicat sa fac toaletarea pomilor ca sa nu ii afecteze? Si ce trebuie sa tai mai exact? Dau funda!
Buna TPU, doresc sa dau cu var personal apartamentul, nu sunt expert, e ok daca dau doar cu amorsa las sa usuce si dupa 2maini de var date cu pistolul, e ok doar asa ori trebuie raschetat pentru a ...? (mai mult)
Buna! Cu noua clima din tara, leandrul rezista peste iarna afara, sub terasa deschisa?
Salut, pentru o casa de 600 mp ce centrala recomandați? Peleti sau gaze? Mulțumesc
Ce părere aveţi despre copilitul roşiilor? Am nişte prieteni, cu ceva experienţă în grădinărit, care spun că au încercat şi aşa, şi aşa şi că nu au observat nicio diferenţă între...? (mai mult)
Există riscul să nu mai prind în zonă vreun post pentru branșament electric? Nu vreau să o acuz pe nevastă- mea, dar ea va fi singurul vinovat. :)) L- a înnebunit pe arhitect cu planurile casei,...? (mai mult)
Buna ziua. Exista persoane de aici care locuiesc in Cosmopolis? E in Stefanestii de Jos, Ilfov. Langa Centura Bucuresti. Am auzit ca locul e foarte fain, adica. E ca un mic orasel din vest. Ai gradinita...? (mai mult)
Ce animal umbla pe sub pamant si mananca radacinile plantelor si nu iese la suprafata, nu face musuroi? Cartita nu e, ca alea doar sapa si ies la suprafata!
Buna! Vreau sa plantez niste tuia langa casa pentru ca stau la drum principal si sa fac ca si un gard viu, dar vreau sa stiu daca radacinile pot afecta fundatia casei in timp. Dau funda!
Casele americane prin ce se deosebesc fata de cele europene?
Buna! Imi pare rau daca intrebarea pare stupida, doar ca nu am nici cea mai mica informatie in domeniul acesta. De vreo 2 luni am angajat un meserias sa imi renoveze un apartament de 35 de mp suprafata...? (mai mult)
(lampa cu gaz) cat gaz consuma 1 m de fitil din ala bun (ca exista si din ala de proasta calitate)?
Hei TPU! Stie cineva cat e metru cub la scandura veche de aproximativ 60 de ani? Scandura se poate folosi la amenajari rustice!
Mai am sanse sa germinez seminte de legume vechi de 20-30 ani?
Salut! Ce îmi recomandați pentru a face pereții noi construiti? Rigips sau tencuială sau altceva? Ma interesează sa fie mai ieftin si/sau mai puțin de munca. Fara comentarii răutăcioase! Orice...? (mai mult)
Buna tuturor. Ieri am văzut în pod un gărgăun (bărzăune) care își făcea cuib. Azi am zis să încerc să îl omor cu spray căci sunt alergică la albine deci presupun că dacă mă înțeapă...? (mai mult)
Ce magazine de mobila cunoasteti in Cluj? Ma refer la cele care sunt profilate doar pe mobila. Nu ma interesează cele mixte gen Dedeman sau Leroy Merlin.
Va rog frumos! Îmi puteți recomanda un boiler electric de munca minim 50-60 litri, de pe siteul eMAG.
Buna dimineata. La bloc, pe casa scarilor exista acele tablouri electrice generale cu siguranta pentru fiecare apartament. Intrebarea mea este daca se poate pune un sigiliu, ceva, pe sigurante pentru...? (mai mult)
Bună ziua. E normal acest lucru la păr? https://ibb.co/fSGLjyQ
Caut si eu sa cumpar un chit de exterior bun de dat pe niste bca! Anul trecut am folosit niste chit de exterior AM13 (un sac verde de 15k, nu mai stiu exact brand- ul) dar in prezent a cazut foarte mult...? (mai mult)
Buna ziua. Am o problemă cu aspiratorul, nu mai trage cum trebuie, sacul e gol, nu are mizerie, m-am uitat si in teava aia, nu-i nimic sa fie infundat.
Știți cumva ce flori sunt acestea? https://ibb.co/tzxy94q https://ibb.co/ry4vWQf La prima vedere am crezut că e vreun soi de trandafir dar nu.
Buna TPU, vreau sa stiu daca vinetele se impaca bine cu ardeii? Mi- am adus rasaduri si le- am pus intr- un ghiveci dreptunghiular ambele si ardei si vinete. Se spune cum ca ardeiul iute nu e ok sa-...? (mai mult)
Salut, am o situatie foarte jenanta, va rog ajutati- ma! Deci peste cateva zile vine o prietena la mine acasa si eu am peretii murdari si nu pot sa dau cu lavabil, ce pot sa fac ca sa- i fac albi? Cu...? (mai mult)
Am o centrala bereta, nu întra apa calda pe tur, e rece țeavă și îmi da apa calda pe retur. Ce ar avea?
O data la cat timp se uda florile? Dau funda
Buna! Cand este cel mai potrivit si de ce, sa plantezi tuia ornamentali? Dau funda.
Buna seara! Sunt in cautarea unui proiect de casă cu etaj si garaj lângă ea. Vreau ceva mai deosebit. Aveti idee unde pot gasi?
Am o masina de spalat si nu clateste bine am rufele cu urme albe pe ele. Ce sa fac? Multumesc.
Buna ziua. Am o problema, de la parchet in sus 20 cm peretele e umed dar nu are apa pe el. Iar in alta camera la jumate. Ce sa fac? Se poate da pe perete cu ceva? Multumesc.
Buna, caut telecomanda așa pentru tv Sharp nu găsesc nicăieri, știe cineva unde aș putea găsi? Mulțumesc https://telecomanda- tv.ro/web_continut/poze/mari/telecomanda- pentru- sharp- lc- 39le650e-...? (mai mult)
Buna TPU. Ce turba? Ma refer la plante, a spus pe Youtube ca se foloseste turba insa am cautat pe dex si din pacate el nu cunoaste termenul cuvantului TURBA decat sub forma unui verb a turba, a se imbolnavi...? (mai mult)
Buna ziua, am pe contorul la apa cifrele 00138 vreau să știu câți metri cubi am de apa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.