Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua, o intrebare am pentru cunoscatori, cum se numeste o floare care seamana cu muscata curgatoare dar are frunzele cu pori, nu este lucioasa ca a muscatei si face flori batute asa ca o garofita...? (mai mult)
Cu ce parte a buretelui se spală vasele?
Am si eu o iapa de 5 luni, de la ce varsta pot sa o dau la armasar?
Buna TPU vreau sa stiu daca rosiile ca planta rosia in sine o pot inmultii din lastari si cand e momentul? Cum se poate inmultii varza innafara de insamantare? Sau altfel nu o poti face decat asa? Prin...? (mai mult)
Dacă becul nu îmi merge dar intrerupatorul este deschis îmi consuma curent?
Buna! Spune-mi unde poți face un proiect de terasă în acest stil și unde mai poți comanda produsul https://ro.moderninterior.info/garden-terrace/close-terraces-ideas-for-glazing-fashionable-279
Salutare,pentru ce se folosește acumulatorul frigorific?
Salut! Ma lovesc de urmatoarea problema: am un intrerupator dublu care actioneaza becul de la baie si cel de la debara, cand apas clapeta de la debara, se aprinde becul si functioneaza perfect, in schimb...? (mai mult)
Mai nou am aflat că la tara ai nevoie de autorizație de construcție în cazul în care îți construiești ceva in curtea ta iar daca nu o ai primești amenda.In fine, nu știu dacă e real sau nu.Constructia...? (mai mult)
Buna, cel mai bun mortar pentru lipit bca de beton o recomandare profesionista?
Anul trecut un stol de păsări mi- a golit cireșii în câteva minute. Ce aș putea să fac să țin păsările la distanță anul ăsta? Sperietoarele alea ca- n desene animate ar avea vreun efect? ...? (mai mult)
Am un boiler Ariston de 50l, as vrea sa stiu in cât timp se încălzește si se umple gen 100%, pompa pe care o am poate influența? Ca mi s- a stricat cea veche mare si am schimbat preventiv cu una...? (mai mult)
Salut TPU! Am niște plante de căpșuni și anul acesta e al doilea lor an. Am întâlnit azi două căpșuni moi fleașcă, la prima vedere păreau normale, m- am uitat să văd daca sunt coapte complet...? (mai mult)
Am vazut ca avem mesteri priceputi pe aici :) asa ca mai intreb ceva despre sanitare: La chiuveta din baie, care este rolul acelui picior (piedestal) pe care sta? Doar ascunde sifonul, ca e inestetic?...? (mai mult)
Tifelul vopseaua lavabilă kober e de calitate? Adică nu lasă urme după ce dai pe pereți și tavan?
De la ce vine prescurtarea DIN la mastile de sudura?
Are ceva daca dau cu spray killtox pe frunzele pomilor fructiferi impotriva furnicilor?
Ce ați alege dintre a cumpăra o casă în care te poți muta imediat sau a- ți construi propria casă? Ieși mai ieftin dacă o faci tu? Dar oare merită având în vedere investiția de timp și...? (mai mult)
Cred ca am descoperit un nou dezavantaj la traiul la bloc: intra miros de la vecini prin aerisirea de la baie, parfum, prajeli... Voua ce nu va place la traiul la bloc? Sau ce va place?
Unde pot gasi placi de PAL culoarea wenge lucios de minim 2500x1450 mm? Pot fi si de MDF. Caut demult si nu gasesc nicaieri.
Buna dimineata, avem o problema, mama mi- a spus ca nu poate transmite indexul la electricitate deoarece contorul isi schimba numerele cam la fiecare 2 secunde. Mi- a spus ca problema aceasta este de...? (mai mult)
Am o problema in baie la cabina de dus. Cand fac baie imi curge apa pe jos, este sparta cada sau teava?
Cabina mea de dus cand fac baie imi iese apa sub cada, nu stiu de ce?
Bună! Stie cineva sau a încercat să plătească vreo factura cu ajutorul aplicației Pago? Si dacă este ok sa o faci sau e mai bine prin Paypoint la magazin!
Mi-am luat un bec de 2000lm si cred ca e prea puternic si se incalzeste. Cred ca daca il las 2 ore aprins ia foc. Cat e limita unei lampi? Nu scrie pe ea nimic.
De ce nu pot sa imi ridic scaunul de birou si cum pot sa repar asta in caz ca e stricat?
Salut. Pentru a trimite o lada frigorifica cu fan Courier îmi cere următoare metoda de ambalare. Ambalaj de lemn umplut cu polistiren sau alt material protector. Vreo idee unde pot găsi aceste...? (mai mult)
Bun ziua! Am o casa cu parter si pod, pentru care caut o metoda eficienta de izolare termica la nivelul tavanului interior. Tavanul este facut de scandura, iar intre grinzile din pod este pus un strat...? (mai mult)
Bună dimineața TPU! Am o întrebare la dvs și sper sa ma lămuriți : îmi fac o casa fără firma, bineînțeles cu proiect și toate avizele la zi. Fundația este de 40x 120 și arhitectul mi- a ...? (mai mult)
Usa intrare apartament sparta in interior? Se mai poate repara sau e nevoie sa cumpar alta? PS: sunt chirias Poze pe imgur /a/fon2euW
Salut. Știe cineva vreo firma care ma poate ajuta sa mut un produs dintr- un apartament din București într- o alta localitate? Adică am nevoie sa car o lada frigorifica din București și sa o mut ...? (mai mult)
Buna, Sunt din Oradea si doresc sa imi fac casa la 15 km de Oradea, intr- un sat. Cam cat m- ar costa o fasa de aproximativ 80- 120mp? Doresc sa fie fie cu etaj astfel la parter sa am bucatarie, ...? (mai mult)
Am în grădină la casă niște coacăze roșii.Problema ar fi că pe frunze sunt niște bășicuțe verzi(umflături).Cum pot rezolva? https://www.imagebam.com/view/MEB9I8
Bună seara, Îmi renovez apartamentul însă nu am unde arunca molozul și alte lucruri de mobilier pe care nu le mai doresc. Aveți idee cât m-ar costa o mașină care să vină să-l ia?
Ce sistem de racire e mai bun la frigidere? No frost, clasic, altul? Cele no frost stiu ca au un compartiment pentru legume fructe, ca sa nu le usuce... dar ma intreb cat de ok este sa le tii inchise...? (mai mult)
Vreau sa ma mut in alt cartier din Iasi. Ce recomandati?
De ce plantele cresc mai repede atunci când primesc apă de ploaie (atunci când plouă) decât atunci când sunt udate de noi, cu apă de robinet, cu furtunul sau stropitoarea? Eu am observat asta...? (mai mult)
Buna! Stiti vreo metoda de spalat la perfectie un borcan sau sticla care a stat fara capac foarte mult timp? Dau funda!
Cum se recolteaza semintele de panseluta, am o panseluta in curte care nu stiu cum de a iesit dar e f f frumoasa si vreau sa iau seminte de la ea sa am pentru la anul. Unde se afla aceste seminte si cum...? (mai mult)
Bună ziua. Am un hidrofor ruris de capacitate 52l. De curând s- a spart flansa de la hidrofor nu știu cum și de ce. Am chemat pe cineva, a reparat- o (sudat- o) hidroforul merge, nu mai scăpa apa....? (mai mult)
Buna, vreau sa revin la vechiul obicei, zugravit cu var! Se poate da direct peste lavabila sau va trebui sa raschetez tot? Va multumesc
Cat dureaza in medie ca un tamplar sa construiasca o bucatarie? funda!
Salut. Vreau sa cumpar un tarc pentru cainele meu. Am gasit unul de marimea 2 x 2 x 1 m (L x l x î). Este suficient de mare oare? Cainele meu e de marime medie (corcitura) cam cat un Beagle sa zic.
Salut! Ieri am cumpărat o motocoasa Ruris, am montat tot, totul bine pana aici, i- am făcut și rodajul, iar astăzi am intrat cu ea în sarcină iar după vreo 30min am auzit un fel de frecus/zgomot...? (mai mult)
În legătură cu plitele pe inducție, vasul trebuie așezat perfect pentru a primi căldură, altfel se va încălzi foarte greu?
Am legat si eu niste menta in jurul unui trunchi de cires in speranta ca o sa scap de furnici (asa am vazut pe net) dar in jurul mentei s- au strans 10 de furnici si nu dau semne de boala. Nu e buna menta? ...? (mai mult)
Dupa cat timp se poate umbla la surubul opritor de acceleratie la o motopompa pe benzina? Acuma parca e putin peste relanti...Se poate desface la maxim surubul opritor de acceleratie pentru ca am instalat...? (mai mult)
Bună, am 5 turturele crescute în captivitate de un an, de ceva timp m- am gândit să le dau drumul, ar avea ceva șanse să trăiască s- ar mai întoarce la cușca în care stăteau? De ceva timp...? (mai mult)
Pot sa dau cu karate zeon 2ml acum pe cires, par etc? Mentionez ca au inceput sa se formeze fructele.
Acum 5 ani o familie de gugustuci si- au facut cuib pe balcon.Acum in primavara dupa prima clocire mi- au aparut pe balcon cat si in casa niste ganganii maro si altele foarte mici si albe (probabil ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?