Ce să fac ca să reduc umiditatea din casă, în afară de aerisit foarte des? Pereții n- au nimic, dar am un dulap înalt pe care nu l- am lipit de perete, am lăsat cam 5 cm distanță și problema...? (mai mult)
Acum am plantat niște pomi fructiferi dar am citit că ar fi trebuit să îl plantez cu punctul de altoire spre nord. Se vor mai prinde dacă le-am plantat aleatoriu?
Cum pot curata niste pete de silicon intarit de pe parchet?
Bună! În curând fac 20 de ani și vreau să mă mut de acasă cât mai repede. Vreau să mă mut în București. Mă pot întreține singură pentru că lucrez, dar chiria pentru garsonieră în București...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac beton rezistent. De exemplu: bag 3 pahare de ciment, cate trebuie de piatra(nisip amestecat cu pietre)?
Bună seara. Pomii au început sa dezmugureasca si se anunță o săptămână de temperaturi de -3 grade Celsius. Ce se va intampla cu ei? Mugurii vegetativi sunt afectați de frig?
Salut, dintre toate cele 3 oferte de la E.O.N care este mai recomandată pentru mine dacă lucrez acasă cu aparat de sudură la 2.20 și alte unelte electrice din aste, adică ce vreau să spun e ca...? (mai mult)
Am un apartament vechi de renovat si am asta pe pereti: https://i.postimg.cc/2jXvPVgw/IMG- 20210330- WA0001.jpg Nu stiu cu ce sa dau jos chestia aia maro, ca se ia ingrozitor de greu, cred ca nu termin...? (mai mult)
Salut TPU! Ce slefuitor pentru lemn imi recomandati la un pret pana in 150 lei? Ma tot uit pe eMAG si pe alte site- uri si nu ma pot decide sau ma opresc la review- urile altor clienti nemultumiti ca...? (mai mult)
Merita un sistem glisant cu bariera termica pe exterior la un dormitor, raportand la conditiile climatice din Romania?
Salut TPU! Ce îmi recomandați pentru înlocuirea varului din tencuială?
Salutare tuturor, am o mare dilema in legatura cu un gard de beton. Am casa facuta chiar langa o valcea si usor usor a inceput sa dispara din teren, mici fisuri pe peretii casei momentan. As vrea sa ...? (mai mult)
Cum pot face din violet deschis o culoare plăcută, caldă, eu aș dori cafea cu lapte? Am stricat 2 găleți de lavabil din neștiință. Eu mi- am dorit culoarea cafea cu lapte, dar cei care vand...? (mai mult)
Salut! Ce trebuie sa fac daca am zgariat din greseala teava de la centrala electrica?(una dintre tevile care face legatura intre calorifere)
Buna tuturor! Ce se intampla daca s-a zgariat una din tevile care face legatura dintre calorifere in cazul centralei electrice?
Buna ziua! Am un generator electric pe care l- am folosit astăzi, dar când a venit curentul, am uitat sa scot din priza generatorul. Ideea e ca a cam ieșit fum de la priza(nu foarte mult). Ce este...? (mai mult)
La o temperatura constanta de 10 grade ziua într-o săptămână pomii încep sa înflorească?
Am un robinet tip delimano si am o problema, creste temperatura chiar daca robinetul este oprit. Daca nu il scot din priza cred ca ia foc...
Buna TPU! Acum 10 saptamani am luat un sambure de avocado pentru a incerca sa cresc o planta, am luat doua betisoare si le- am infipt in partea de sus a samburelui pentru a lasa o jumatate de sambure ...? (mai mult)
Din greseala mama a bagat la spalat telecomanda de la poarta electronica la spalat, mai poate fi salvata? Am desfacut-o si am bagat-o in orez momentan.
Sunt grădinari pe aici? Cum procedaţi cu roşiile? Răsaduri sau seminţe în cutiuţe? Cum e mai bine?
La ce temperaturi si pe cât timp să fie pentru a începe pomii sa înflorească?
Se intampla ceva daca spal prelungitorul si priza?
Care este cea mai potrivită sursă mobilă de încălzire pentru cineva ce trăiește în Romania? Și de ce? Aerotermă/ Radiator/ Calorifer electic/ etc.
Am o masina de spalat Whirlpool, am tinut usa inchisa si a aparut mucegai pe tambur. Are vreun program de auto- clean? E model de acum 3 ani. Cum fac? Am pierdut instructiunile
Salut TPU, inca o intrebare pentru azi, vreau sa imi decorez camera, dar nu stiu cu ce.- _- Camera contine leduri, un pat, noptiera, insa nu e prea mare, are doua dulapuri care ocupa ceva spatiu,...? (mai mult)
Buna TPU, am o problema, cu electrica, deci cand trebuia sa vina sa citeasca ceasul, nu eram acasa, asa ca nu l- a putut citi, ce pot face in legatura cu asta? Mi- au trimis ei ceva foaie, dar scrie...? (mai mult)
Am un bonsai frasin pe care îl tin la interior. Are cineva idee cum îi induc repausul vegetativ la iarna?
Dati-mi link cu niste autocolant negru, pentru o usa de termopan sa nu mai intre lumina pe geamul ala
Salut! Ce părere aveti despre programul prima casa? Vreau sa imi iau un apartament in Mamaia sat. Vara vreau sa îl pun la treaba, iar restul anului sa stau in el. Ce pareri, sfaturi aveti?
Buna ziua, am cumpărat o lustra led cu 8 cercuri led, dintr- o data 4 din cele 8 cercuri pe lumina rece nu se mai aprind, lumina calda merge pe toate cercurile... uneori se aprind 2, 3 secunde ...? (mai mult)
Dacă vine o săptămână, doua cu valori termice peste 10 grade și noaptea aproape de 0, pomii vor începe sa inmuguresca având în vedere ca și lumina e mai multa pe timpul zilei?
Daca peste tencuiala, ghipsul (mix) umed de la ploaie se pune tencuiala noua cu timpul, nu o sa cada tencuiala noua? Tinand cont ca nu va mai primi apa de acu incoace. Cineva mi- a spus ca daca nu mai...? (mai mult)
Am de la bunicii mei o casa bătrâneasca; casa nu e chiar din paie cum era acum 100 de ani. E veche, e cam din 1970. Are 4 camere și eu as vrea sa o renovez (lindab în loc de țiglă plus reparații...? (mai mult)
Salut TPU, am o casa de 100 mp parter plus mansarda din bca pe lățimea peretelui de 20 cm, înălțimea jos este de 2, 70 m cu poliester de 3 cm pe tavan, mansarda este de 2, 20 m înălțime,...? (mai mult)
La 10-12-13 grade încep pomii sa înflorească? Mugurii pentru frunze sunt afectați de frig?
Salut! Vreau sa imi construiesc o usa de garaj basculanta. In idee am cam aflat ce imi trebuie, am urmarit anumite videoclipuri si am o idee de constructie, insa imi lipseste un singur lucru pe care ...? (mai mult)
Buna! Am facut o prostie...am scapat detratant pe parchet si s-a albit in zona respectiva. Am incercat sa scot pata dar nu iese. Cum fac sa scap de acea pata?
Bună ziua, doresc sa fac o sapa pentru o cabana dimensiunea 12 m patrati.Cati saci de ciment imi trebuie, nisip si pietris? Aștept răspuns. Mulțumesc
Salut! Mi-am cumpărat niște jaluzele și nu as vrea sa fac gaura în geam pentru a le prinde, are cineva o idee cu ce sa le prind încât sa stea foarte bine?
Buna! Are cineva vreo recomandare de plita incorporabila pe gaz butan gpl?
Bună ziua. De curând am instalat un aer condiționat dar unitatea exterioara vibrează cam tare încât se aude in cameră destul de tare. Este montată pe un perete de BCA cu izolație de 10 cm. S- ...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa mă fac Dulgher și din câte am înțeles îmi trebuie un circular cu masă, doar că nu știu care sa iau. Voi ce folosiți? :D Am un budget de 1500 RON (preferabil mai puțin...? (mai mult)
Buna ziua. Nu reușesc sa cresc lămâi deloc. Am cumpărat pământ pentru citrice de la Dedeman 40 de lei 10 litri. Am încercat toate metodele posibile. Am pus semințele direct in pământ, apoi am...? (mai mult)
Prunii si perii, in interiorul coroanei, parca au fost afumati cu arzator cu gaz. Anul trecut am facut toate stropirile, chiar din prunele d'agen am si vandut si n- am fost vizitat de monilinia. Am ...? (mai mult)
Buna TPU. Ieri o porumbita si- a gasit loc pe pervazul geamului meu, iar astazi dimineata a facut un ou. Problema este ca bunica i- a pus un servetel sub ou si acum nu mai vrea sa stea sub el. Ce trebuie...? (mai mult)
Salut. Am luat o bormașină cu acumulator, Bosch, până acum am avut numai de- aia cu fir. Am vrut să incarc acumulatorul și se tot aude un bâzâit. Mă gândesc că de la încărcare...dar e normal...? (mai mult)
Am cumparat o centrala termica immergas victrix omnia de 20kw, mixta. Si nu stiu pe ce fel de gaz merge. Eu am gaz natural si nu stiu daca merge cu ea.
1:cam cat ar costa mutarea ceasului de curent de pe o casa pe alta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?