Salut. Am 2 boxe Panasonic cu 4 fire fiecare boxă 6 ohm.Si vreau sa le leg la o combina Philips 6 ohm in serie, se poate arde finalul?
Salut.As putea pune linoleu peste parchetul laminat?
Este cineva din Galați care are de vânzare crăciuniță deasă nu rară?
Buna TPU, care cunoasteti si sunteti de profesie viticultori, as dori sa mi se spuna cand e perioada de inradacinare a vitei de vie. Am habar doar ca se planteaza la o adancime de 25 - 35 cm sau 35 ...? (mai mult)
Salut! Am un aspirator Samsung și scoate mult praf. Ce filtru poate fi de vina? Are doua, unul în spate hepa și unul înăuntru. Funda
Bună, voi ce plante aveți în apartament?
Ce presupune mai exact schimarea furnizorului de electricitate? Necesita de asemenea schimbarea contorului sau interuperea temporara a curentului electric?
Am un bec pe senzori montat in coridorul casei, și care evident trebuie să se stingă singur la scurt timp după ce numai detectează absolut nicio prezența, problema e că uneori nu se stinge singur...? (mai mult)
Exista pe aici posesori de apartamente prin programul "Prima casa"? Cum a decurs tot procesul? De la alegerea apartamentului, a băncii, pana la semnarea contractului, dacă ați ales agenție sau pe...? (mai mult)
Am niste scule stern sunt ele bunicele pentru gospodarie dar se mai duce cate ceva la ele un rotor un stator, carbuni, de unde se pot cumpara piese pentru scule stern ca intreb pe unde le gasesc la vanzare...? (mai mult)
Stie cineva o masina de spalat de buget ce sa spele la 40/60 de grade in timp cat mai scurt (până într-o ora)? Eu cate masini am avut daca puneam la 40/60 de grade nu se mai oprea ore întregi.
Salut.Am un buget de 20.000 de euro si un teren de 45 de arii plat.Imi ajung banii respectivi ca sa ridic o casă la roșu(3 dormitoare, 2 bai, un living si bucatarie+un mic garaj)?
Exista o branza veche, care se prepara cu niste seminte negre, asa, ca paduchele la dimensiune. Cum se numesc aceste seminte?
Am primit orhidee dar doar floarea cu 3 cm de tija stand într-un recipient de plastic cu apa. Pot înmulți orhideea sa o pot planta sau nu am nici o șansă?
Ce masina de spalat este mai buna? Beko sau Ariston?
Spuneti-mi si mie va rog ce fel de insecta este aceasta din poza. Imi tot apar pe perete si nu inteleg de unde vin. Daca aveti vreo idee. https://ibb.co/yBch7Qf https://ibb.co/kSSzsrq
Ieri am fost la pescuit și am prins niște platica la 350-450g. As vrea sa o bag în heleșteu dar am observat ca unele au gura inflamata. Ce le pot face pentru a se vindeca?
Ce sa fac daca intra un necunoscut peste mine in casa înarmat si vrea sa ma atace?
Salut TPU. Am un scaun de gaming Serioux Torin. Ce pot sa ii fac sa nu se mai balanseze? Dau Funda!
Cat consuma o masina de spalat clasa A+++?
Unde pot reclama un vecin care a construit casa care nu respecta anumite legi.
A apelat cineva la vreo firma de mutari? Daca da, cum a fost experienta. Sunt de incredere?
Salutare! Tocmai ce am astupat o ușă interioară cu zid sin BCA. Intrebarea este, care tencuiala credeți că ar fi potrivită, ce-a clasică cu mortar sau ce-a pe bază de ipsos?
Se poate combina champ-dithane-mospilan pentru stropirea tuturor pomilor la dezmugurit?
Am gasit 2 modele de sticla printata pentru bucatarie care imi plac, dar nu stiu ce sa aleg. Primul este https://cerapixel.ro/sticla- printata/bucatarie/contrablat/marble- contrablat/mrb005- contrablat/...? (mai mult)
Bună, aș vrea să îmi iau o mașină de spălat care este clasa B și aș vrea să îmi spuneți câtă energie consumă, dau funda :). (este urgent)
Bună TPU! Am o întrebare legată de un teren. Pe ce site-uri aș putea promova terenul pentru cumpărare? Chiar și internațional, dacă știți site-uri... FUNDĂ!
Sunt singurul caruia i se ia curentul mai des decat e normal de cand s- a liberalizat piata energiei electrice? Adica pana mea, se ia pentru o secunda si dupa vine la loc ca si cum s- ar juca unu la...? (mai mult)
Salut tuturor. Vin cu întrebare înainte de a da comanda pentru ciment. Îmi puteți recomanda cum este mai bine? Am de făcut un card model(U). Latura stanga de 36m liniari. Latura dreapta de 36m...? (mai mult)
Daca am 30 metri lungime si 10 metri latime si vreau sa torn 15 centimetri grosime beton, cati metri cubi de beton am nevoie?
Ce model de UPS imi recomandati?
Cunoașteți cărți de grădinărit bune, explicite?
Ma poate ajuta cineva cu un calcul pentru usile unui corp de bucatarie? Dimensiunea de la o laterala la cealalta este de 104cm? ( din exterior in exterior) si grosimea palului este de 18mm.
Vreau sa fac un sondaj ca sa descopar cat platesc pe facturi chiriasii pe luna si pe an. Ce intrebari as putea pune ca sa descopar rezultatul?
Salut! Imi poate recomanda și mie cineva un umidificator bun? As dori pentru o camera destul de mica, nu vreau sa investesc prea mult și nici nu as avea nevoie de unul mare! Dacă aveți sau știți...? (mai mult)
Cat traia inainte o albina? Inainte de poluarea aerului cu metale grele si a plantelor cu pesticide etc. Cat traieste in prezent o albina?
Salut, am un teren cu o casa din anul 1957 si am auzit de la cineva ca mai bine cer o autorizatie de renovare in loc de demolare si constructie si sa ingradez casa cu un perete si pe urma o fac cum vreau...? (mai mult)
Buna ziua.Am o planta echeveria care cred ca e putreda sau e uscata.Va rog sa imi spuneti ce sa fac, am primit-o cadou si tin foarte mult la ea.
Ce producție de mere pot obține de la un măr tânăr de 6 ani?
E vorba de un spatiu unde se formeaza mult noroi cand ploua sau ninge mai ales cand e umblatura multa (e loc circulat). Vreau sa pun pietris. In acest caz ce inaltime ar trebui sa aiba stratul de pietris...? (mai mult)
Vi se pare corect cum a procedat un instalator? Pe scurt: Vorbim despre o casa cu etaj, sistem de incalzire: centrala pe peleti. A plecat din centrala cu o singura teava pentru tur si retur si undeva...? (mai mult)
Buna, am cumpărat o drujbă și am lăsat- o sa își facă motorul rodajul cu frână pentru lant activată, am făcut așa pentru că am primit drujba gata asamblata. Am făcut rodajul cu un plin...? (mai mult)
Salut TPU, cineva care se pricepe la drujbe? Am achizitionat o drujba mica de construcții, tai cu ea după cateva minute nu se mai accelerează în sarcina, am reglat-o după carte dar nu da semne.
Bună ziua! As dori sa cumpăr niște suporturi pentru ghivece dar nu prea am găsit niciun produs care sa ma convingă! Are cineva asa ceva și imi poate recomanda, va rog? Cat mai încăpător...
Salut, pe un distribuitor de calorifere format din 7 iesiri, returul caloriferului cu numarul 2 si 5 este rece tun iar partea de tur este fierbinte, am verificat aerul dar nu are nimic, este posibil...? (mai mult)
Am 8 saci de ciment în magazie. Pana ii folosesc vor trece maxim 4 luni. Sunt feriți de umezeala sau îngheț. Sunt șanse sa se strice?
Cel mai rau loc unde sa intreb asta, dar e de cercetare. Trebuie sa fac un gard. Si inca nu stiu de unde sa incep sau etc dar mi- am zis prima oara sa fac planul de $$. Cineva ce a avut suferinta asta...? (mai mult)
Se poate monta parchet peste parchet? Parchetul vechi este din 1995 in 3 starturi.
Salut! Are cineva idee unde as putea găsi teracota alba în Iași?
Buna TPU! Vreau sa imi varuiesc camera cu var gri inchis. Stiti cumva unde as putea gasi aceasta culoare sau ce culori as putea combina sa-mi iasa culoarea aia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?