Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am o întrebare, pentru cei care se pricep în domeniu. In medie, la un teren de 2000 mp cat spanac iese?
Știe cineva dacă e o diferență mare de preț între soba de teracota și cea placata cu faianță? Cam care este diferența dacă exista?
Locuieste cineva in cartierul Militari? -Bucuresti. Imi puteti spune va rog ce dezavantaje au locuintele de acolo? Ce alte dezavantaje sunt in zona? Cum este canalizarea? Multumesc mult!
Voi ce păreri aveți despre chestia asta cu liberalizarea pieței la curent si gaz. Nu credeți că trebuiau să facă o campanie de informare bună? Eu aș trece la electrica, ce păreri aveți...? (mai mult)
Cum se numeste instrumentul de masurare a temperaturii ambientale (mai ales in casa, cate grade sunt)? Costa scump?
De unde pot cumpara uruiala la un pret rezolabil si pui zburati sau gaini ouatoare? Zona Bucuresti, Ilfov, Giurgiu. Multumesc!
La multi ani tuturor! Vreau si eu sa imi pun leduri in dormitor, dar vreau ca peste cateva luni sa varuiesc in aceasta camera. Cum voi putea proceda?
Unde dispar lucrurile atunci când dispar? De exemplu de 2 ore îmi tot caut ochelarii :)) Dar aș vrea să știu la voi care au fost cele mai ciudate locuri unde ați găsit un obiect pe care îl căutați!? ...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa lipesc niste piulite destul de groase vreau sa confectionesc ceva dar nu am aparat de sudura si nu are rost sa cumpar unul. Vreau sa reziste la un impact puternic 2. Oare cum si...? (mai mult)
Cireșul meu are muguri pe el acum, si dacă vine înghețul la primăvară vor mai iesi frunze si flori?
Salut, am văzut ca pe cireș au ieșit muguri. Dacă vine înghețul la anul nu vor mai ieși frunze si flori si apoi rod, fructe din acel pom?
Daca au dat pomii muguri vegetativ (pentru frunze) si vine înghețul, copacul nu va mai avea frunze in sezonul primăvara vara?
O casa(parter+etaj) care are parterul de 125m2 se incadreaza la o casa medie sau mica?
Cum as putea sa afum slănină in casa, intr-un apartament fără balcon, la bloc?
Saltea cu spuma sau cu arcuri? Ce recomandati?
Salut am și eu o întrebare la care va rog sa răspundeți în număr cât mai mare pentru a îmi face o idee mai amănunțită. De exemplu am 2 terenuri la țară pe unul vreau sa fac mai multe solare...? (mai mult)
Bună ziua.Aș dori să zugrăvesc un apartament cu 4 camere. Suprafața care va fi zugrăvită este de 70 m2. Vopseaua lavabilă care o voi folosi este Dulux.De câți litri de vopsea am nevoie? Vă mulțumesc...? (mai mult)
Salut, am o problemă, mi sa inundat tavanul de la bucătărie si s- a întins pata pe perete in jos si imi picură apa pe țevile de scurgere de la baie. Ma gandesc ca sigur s- a spart sifonul dat...? (mai mult)
Salutare TPU ce aș putea să pun la tăblia patului in spate ca sa nu se mai miste ca un fel de amortizor
Am cumpărat acum câteva luni din magazine diferite 2 bambuși norocoși.I- am pus în vază cu apă și câteva pietricele.Acum câteva zile unui bambus i s- a rupt o frunză, iar celălalt are vârful...? (mai mult)
Hei TPU:) am un yorkshire terrier, l am primit cadou ieri si el are aproape 2 luni, pot mai incolo cand implineste cele 2 luni sau si un pic mai devreme sa incerc sa l dresez cu recompensa, etc? Cam...? (mai mult)
Salutare TPU am si eu o întrebare este păcat să pui instalații in prima zi de Crăciun?
Salutare TPU am pus o instalație de craciun pe perete si voiam sa va intreb daca o las mai mult timp vor rămâne urme dupa dezlipire din cauza prafului
Am de invelit o casa pe exterior care este cea mai buna vata bazaltica pentru exterior? sau acum cel mai bun e multiporul?
Care este dimensiunea minimă a unei camere de închiriat? Precizez că am închiriat o cameră mică cu aceste cerințe: * lungime: 3, 47 m * lățime: 2, 38 m * 3, 47 m x 2, 38 m = ...? (mai mult)
Se poate remedia stucco venetian daca s-a dat cu gletiera si peste ceva timp au aparut niste linii? Se poate revopsii sau ceva de genul?
Salut membrii TPU, Sărbători Fericite! Deci, am niște stejari micuți puși de puțin timp, au ieșit toți. De ceva timp la câțiva dintre ei vârfurile frunzelor au început să devină negre,...? (mai mult)
Aproximativ cât m- ar costa renovarea unei camere? Reparat câteva crăpături și văruit. (în pereți e pusă sită) Plus inundarea unei bolte din cameră (aprox 2 metri lungime și 2, 50 înălțime)...? (mai mult)
imi curge apa de sub chiuveta la filtru e o fisura dar si in teava de fonta de langa. La ce fel de instalator trebuie sa sun si cat credeti ca va costa?
Am o chiuveta imputita si nu stiu cum s- o rezolv. E unu care a facut pipi in ea cat a stat in chirie. E si partial infundata. Am turnat otet fiert cu bicarbonat de sodiu, apa fiarta, Mr Muscle, am...? (mai mult)
Am o floare Dieffenbachia si este superba! De vreo saptamana 2 frunze au inceput sa se ingalbeneasca si pe una sa iasa pete maro spre verde. Magazinul de ierbicide este inchis pana in februarie...? (mai mult)
Salutare TPU, aș dori să aflu cateva siteuri de unde pot cumpara lenjerii de pat cu dimensiuenile: -pat: 220×200 -pilota: 160×200 Perne: 50×70
Am o crapatura in fainta, uitati poza https://ibb.co/HP92gxV cum o rezolv?
Centrală pe peleți este mai sigura decât cea pe lemne?
sunt nou pe aici si am o intrebare. Daca am un gard de beton de turnat cu urmatoarele dimensiuni:40m lungime, 50cm latime si 3, 5m inaltime, cati metri cubi de beton intra?
Salut, nu mă pricep la instalațiile sanitare deloc, deci vin cu o întrebare: am cumpărat un ap la parter la un bloc nou și am înțeles că ar refula scurgerile wc etc (ar fi refulat la 2 blocuri)...? (mai mult)
Astazi matusa mea de langa mine a taiat porcul si nu stiu daca stiti, dar porcul se parleste cu o parlitoare la care este prinsa si o butelie (nu stiu exact cum functioneaza). Ideea este...? (mai mult)
Pot sa răcesc dacă am mers afr câteva secunde fără pantofi și fără șosete la 3-4 grade. Pentru ca trebuia sa închid poarta.
Salutare TPU este normal ca dulapul din pal sa aiba joc?
Salutare TPU la cat timp se curăță mobilierul din pal mdf?
Ce părere aveți de profilele de la viva plast de 70mm cu 5 camere? Multumesc!
Buna ziua TPU. Am cuptor simplitatea electrică și am k problema la cuptor, l- am curățat în interior dar tot iese fum, cred ca nu merge ventilatorul, țin să mentionez ca l- am desfacut odată...? (mai mult)
As dori sa stiu daca urmatoarele cuvinte sunt tot aceeasi treaba : Hol Coridor Antreu Tinda ?
care sunt diferentele dintre urmatoarele plante agricole si daca sunt rude ( neamuri )? Ovaz Orz Grau Secara Floarea Soarelui Canola Soia Si de ce la filme la subtlitare in ...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti,cei care aveti centrala de la Ferolli,de ce imi apare curatare pe tasta digitala,am curatat si cosul de fum si camera de ardere., dar tot apare. Va rog sa ma ajutati☺
Salutare TPU, am un dulap care are picioare reglabile iar pe partea dreaptă în spate piciorul este reglat la maxim însă parchetul este lăsat pe colt si voiam sa va intreb daca il afecteaza cu ceva. ...? (mai mult)
Salutare, vreau să cumpăr un proiector cu lumini de Crăciun. Nu am cum să- l pun in gradina că stau la bloc am terasa. Dacă îl pun pe terasa sa bata pe perete ce spuneți bate? Undeva la 1.7...? (mai mult)
Salutare TPU, am o problemă, am atins coltul patului cu scaunul si s- au format două mici imperfecțiuni, se poate ca pe viitor sa se dezlipeasca acea...? (mai mult)
Stihl sau Husqvarna_motoferastrau_drujba_ce model recomandati? Caut un model cat mai mic si mai usor pe benzina, _lungime lama de la 15 cm in sus_deci cele tip breloc pica din discutie_ca de exemplu, ...? (mai mult)
La parchetul meu am observat o umflatura mica și tare, cum pot sa repar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!