Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 12 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa stiu cum pot dintr-o tulpina de vie, sa o altoiesc in butas ca nu prea stiu sa fac asta.
oare știe cineva o firma din zona județului Hunedoara sau județe vecine ce se ocupa cu demontarea acoperișurilor din azbociment?
Am nevoie de o firma care se ocupa cu porti de garaj sectionala cu dimensiunea 3000x2200, Bucuresti.
Cel mai bun hidroizolator lichid pentru cabina de dus direct pe perete cu gresie nu conteaza pretul sa fie foarte bun si dupa care sa pun gresia si sa montez cabina de dus.
Prietenul meu a dat cu solutie pentru gandaci peste aragaz(inclusiv pe ochiuri) fara sa stie ca nu e ok. Am sters cu un servetel foarte bine suprafata, chiar si sub fiecare ochi, insa imi e frica sa ...? (mai mult)
Dați-mi o idee despre cum să fac maşina de spălat să nu se mai deplaseze pe gresie atunci când stoarce? Mulțumesc anticipat
Vara aceasta m- am apucat sa cresc cateva gaini, le- am facut cotet, tarc etc. Acum a venit toamna si au inceput ploile, la gaini in tarc e noroiul de 10 cm iar ele nu stau in cotet. Ce as putea ...? (mai mult)
Intre astea 2 care credeti ca este mai buna? https://www.emag.ro/masina- de- gaurit- si- insurubat- bormasina- pe- acumulator- bosch- 18- v- 1450- rpm- 30- nm- 2- acumulatori- incarcator- cap- surubelnita-...? (mai mult)
Salut, credeti ca modelul acesta este bun? Vreau sa dau gauri in perete si ciment, pe eMAG scrie ca e buna doar pentru lemn si metal dar am vazut acelasi model pe alt site unde zicea ca merge si pentru...? (mai mult)
Bună TPU, aș dori să achiziționez un garaj, datorită prețului mic pe care acesta îl are și aș dori să- l transform într- un spațiu de locuit, ar fi nevoie de ceva autorizații? Racordat ...? (mai mult)
M- am mutat la curte de putin timp si facturile de lumina sunt imense comparativ cu ale vecinilor. Am chemat de la firma de distributie sa verifice contoarul si au spus ca acesta este consumul...? (mai mult)
Buna TPU., am inceput culesul viei.Intrebarea mea este : Are ceva daca pun strugurii piscati de albine sau furisori, afecteaza la vin sau nu are nimic si nu conteaza?
Am 2 căței rasa rottweiler si nu mananca mancare de câini, amandoi au 6 saptamani, ce as putea sa le dau?
Aș dori să știu, dacă porumbeii crescuți de mici de om pot să fie eliberați să zboare să trăiască singurii?
Cele mai recomandate calorifere de aluminiu si cu ce putem lipi plinta de lemn de perete la parchet triplu stratificat ca nu prea se prinde cu din alea metalice?
A comandat cineva puieti de pe GradinaMax sau PomFruct.ro? Ce parere aveti despre puieti? Au avut o forma buna de coroana?
Nu știu de ce dar buburuzele roiesc în jurul casei, iar pereții sunt plini, în viața mea n-am mai văzut așa ceva.
Tevile ppr se pot pune pe exterior in tencuiala sau exista riscul de inghet?
Stie cineva un site/firma care au usi de garaj rulou sau sectionala care sunt mai ieftini?
as dori sa plantez niste catina alba. Insa nu stiu cand o pot face, toamna sau primavara? Daca pot si si... In ce luna din toamna o pot planta? Si in ce luna a primaverii? Cand e mai ok de...? (mai mult)
Bună seara. Am acasa grâu și moara pentru cereale. As vrea sa fac făină acasa. Se poate? Ce ar trebui sa fac? Mulțumesc.
Cunoasteti niste termostate pentru centrale termice pe peleti? Ceva ce poate functiona prin wi fi?
Daca plantez un sambure de avocado si creste un copacel care face avocado, acele fructe vor fi bune de mancat?
Unde pot gasi un depozit cu multe cutii si lucruri pentru aranjamente florale? In Bucuresti.
Salut, La Falco 2000 in SM se vând produse originale Stihl? Magazinul este autorizat Stihl? Vreau sa iau un MS170 si nu stiu daca acolo au marfa original Stihl
Dar cel mai performant calorifer de aluminiu care poate are si el acasa intreb si eu sau poate cineva care a instalat multe din astea de aluminiu, dar si cea mai performanta centrala mixta paleti lemne...? (mai mult)
Bună ziua. Am pui de carne crescuți in curte și as vrea sa-i reproduc. Femelele ouă? Se pot pune oua la incubat?
Vreau sa instalez o centrala pe lemne la bunicii mei in casa. Au 3 camere mici, un hol, o baie, o bucatarie si o sufragerie. Din ce am calculat si am vazut la Dedeman ar costa cam 10.000 lei cazanul...? (mai mult)
De cateva zile in podul casei se aude ceva care racaie pe placa de rigips incat nu pot sa dorm noaptea. Ma gandesc ca sunt soareci sau pârși. Cum as putea sa scap de ei? Am incercat cu otrava pentru ...? (mai mult)
O intrebare pentru cine a pus cabina de dus pe perete, se spune ca inainte de a instala gresia si cabina de dus, peretii unde va fi fixata cabina se vor da de trei ori cu o substanta sau un tratament...? (mai mult)
Am o problema cu apometrul de la apa rece(baie), ceasul (cadranul) a ieșit și geamul s- a spart, eu lunar nu dădeam cifrele de pe ele ci administratora le punea, întrebarea mea este, dacă am sa...? (mai mult)
Se pot monta prize pe balcon? Am balconul inchis, dar mai e umezeala, poate mai ploua pe la colturi, habar n-am :D. Sunt prize de exterior? Sau prelungitoare?
Daca vecinul are cablul de curent pe propietatea mea pe cine trag la raspundere, Enel-ul sau pe vecin?
Un raspuns profesionist si sincer cea mai buna centrala mixta lemne - paleti pentru o casa de 180 m patrati de cam 40w si care e cel mai bun cos de fum cred ca ala de inox izolat, e vb de vreo8-...? (mai mult)
Salut vreau și eu părerea unui instalator sau a unui cunoscător. In așa ceva deci mi- am cumpărat o garsoniera la parter construcție nouă Brașov Carter rezidential dar doar numele ...asta e in ...? (mai mult)
Exista o cheie universala cu care poți deschide orice ușa?
Buna, ce este cel mai recomandat sa pui sub parchet triplu stratificat folie aluminizata de 3- 5 mm, folie obisnuita sau poliestiren extrudat de 3- 5 mm? Mentionez ca sub sapa am polistiren de 2 cm, ...? (mai mult)
Vi se pare mult un consum de 200 kw pe lună la casă? Sincer nu înțeleg ce consumă atât. Am un frigider, un microunde, un instant conectat la baie și bucătărie, un hidrofor și un televizor ...? (mai mult)
Cine a avut probleme cu pompa Omnigena wq3-13-0.25, unde i se află condensatorul si ce capacitate are?
Care este procesul de cumpărare al unei garsoniere noi direct de la dezvoltător?
Salut, cu ce sa spăl laminatul? Am cumpărat pentru spălat produse pentru laminat doar că acum zici că e patinoar, aluneca rău tare
Ce glet se da prima mana pe rigips?
Poti picta peretii cu culori acrilice? Adica sa faci niste desene pe perete cu acele culori?
Acele casute prefabricate ar rezista la umiditate sau intr-o zona muntoasa? Pot fi calduroase? Merita?
Știm că 1mp de plăci gresie costă 26 lei. O placă are dimensiunile de 34 pe 34 Cât ar costa 5 plăci?
Firma O-Mac de ce tara este produsa? Piesele unde sunt fabricate? Vreau sa iau o drujbă si nu stiu ce e cu firma asta ca nu am auzit de ea pana acum. Is De calitate produsele de la ei?
Cumpar des viermisori de la un magazin de pescuit, insa nu am stiut niciodata cum poti creste viermi. Probabil cumperi niste larve ceva, dar cum? Sunt ferme de viermi?
Cineva m- a inundat, acum nu e momentul sa ma apuc sa fac curatenie in toata casa. Am o portiune din perete, cam de 1m, as putea sa rad doar acea portiune si apoi sa o varuiesc sau trebuie sa ma chinui...? (mai mult)
Buna, as vrea si eu sa imi cumpar organizatoare pentru birou care sa le pun in birou si pe el. Am vazut niste produse care imi placeau de la iKEA doar ca nu doresc sa platesc 40 de lei transportul. Nu...? (mai mult)
Iti poti face un dressing de vreo 3m lungime si sa iesi mai ieftin decat unul nou cumparat? Merita sa te chinui sa il faci tu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!