Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 12 Februarie 2025 sunt:
Https://images.app.goo.gl/ohdRVyT2Yjhsw2As5 https://images.app.goo.gl/Dd2nrzKMSUTCnmAv6 https://images.app.goo.gl/DFE37cq5LExaV3Go7 Credeti ca va exista o firma care poate transforma un apartament...? (mai mult)
Salut băieți și fete! Am o mică problemă: Ideea este că mi- am cumpărat un aragaz electric de la Electrolux și după cum știți, ele nu vin cu fir din fabrică, astfel că va trebui să sun...? (mai mult)
Cate placi de faianta sunt intr-o cutie? (1.52 m2 = 1 cutie) 25. 2x40, 2 placa
Am cumpărat o cafetiera și scrie ca înainte de prima utilizare trebuie sa fac doar cu apa goala fără cafea. Ii digitala. Ce ziceți?
Am o aerotermă de 2000W, atunci când funcționează se încălzește instalația electrică doar pe fază. Am separare din tabloul electric, cablu destul de gros(cum e pentru mașina...? (mai mult)
Buna dimineața. Ce marca de mașini de spălat este mai fiabila, cu o durata de viata mai lunga? Între Samsung, gorenje, hotpoint si Lg
De curând am luat o mașina de spălat. Model Samsung nu mai învârte cuva, zdrăngăne ceva in ea. Și când încerc să o învârt manual, agata. Parcă lovește în ceva. Merge greu. ...? (mai mult)
Salut. De la reprezentante nu ai cum sa iei țeapă? Adica sa primesti produse contrafăcute in China? Daca eu ma duc la o reprezentanta Husqvarna nu am cum sa iau țeapă cu un utilaj care nu este ...? (mai mult)
Salut. Husqvarna 120 mark 2 sau Stihl 170 M_S? Care are mai mult suflet in ea? Va roooog răspundeți sincer. Numai cunoscatorii sau care au deținut ambele modele! Multumesc!
Stie cineva unde pot gasi indicator autocolant de avertizare de lipit pe poarta : Zona supravegheata video" in Timisoara? Adică la ce magazine pot gasi, ca la Dedeman si Leroy Merlin nu am...? (mai mult)
Cu ce trece furinginea de pe pereți? Se mai pot curata? Inițial a venit cineva sa ne curețe hornul și zicea ca nu se murdăresc pereții ca se pune folie și nu ajunge la pereți. Nu știu exact ce...? (mai mult)
Salut baieti! Care ar fi cea mai buna drujba pana in 750 de lei? Nu sunt hotarat ce sa iau!
Am un sobolan sub parchet nu stiu cum a venit de jos in sus. Imi este frica ca o sa iasa, stau singura acasa. Ce solutie as putea sa pun acolo pe parchet? Sau ce miros urasc, ce as putea face sa nu vina...? (mai mult)
Are cineva centrala pe gaz la curte (cu rezervor din ala de gaz prin curte)? Vreau sa imi raspunda doar persoanele care au sau care cunosc intr- adevar subiectul. Vreau informatii in legutura cu...? (mai mult)
Buna! Vreau sa-mi spuneti: care sunt cele mai bune centrale termice (de apartament) pe gaz? NU cele mai scumpe. Vreau ceva mediu la pret. Si fara raspunsuri cum da Cristi din Bucuresti!
Ce tip de saci se pot folosi eficient pentru colecarea de diverse deseuri precum moloz, ramasite de tigle, dar si pamant etc adunat. E vorba de SACI nu sunt interesat de alta metoda. Sacii menajeri ...? (mai mult)
As dori sa cumpăr o cafetiera. Nu am avut și nu ma pricep. Se poate pune orice filtru de hârtie sau sau trebuie filtru de firma care aparține. Și când trebuie schimbat. Mulțumesc.
Cine stie sau are pompa submersibila https://pompa.compari.ro/omnigena/wq- 3- 13- 0- 25- p291877973/, Unde se afla condensatorul si de care are nevoie? Eu am desfacut capacul deasupra si nu este,...? (mai mult)
Credeti ca aparatele acelea cu ultrasunete sunt bune de ceva pentru a alunga rozatoarele? A folosit cineva? Care ar fi cel mai bun?
Cum pot repara crapaturi in placi de gard prefabricat? Am cumparat placi prefabricate si dupa cateva luni de zile, unele au inceput sa aiba fisuri destul de fine, cum as putea sa le repar si cu ce as...? (mai mult)
Cineva mi-a zis ca pot alunga soarecii cu otet din mere. Ca cel miros de otet e foarte tare si soarecilor nu le place. Se poate sa fie adevarat?
Ce uși de interior recomandați? Mă refer la materialul din care sunt fabricate.
Deci am un cuptor, nu inteleg ce mecanism are dar se opreste random. Si aragazul e mai cu scheme, trebuie sa stau ceva mai mult cu mana pe ala care se invarte si sa- l tot sucesc, nu stiu cum sa explic,...? (mai mult)
Azi am fost la tara. Când am scos apa din fântână, am găsit în găleată un șoarece mort. Am aruncat apa și am adus apa de la o fântână din drum. Din fântâna contaminată am scos vreo 7 găleți...? (mai mult)
Exista pat care e mare dar nu e pentru 2 persoane? Sa fie taiat un sfert din patul de 2 persoane incat 1 persoana sa se intinda bine, exclusa varianta 90x190 care e marimea de 1 persoana. Merita 1000€...? (mai mult)
Ce chiuveta de bucatarie recomdati https://www.emag.ro/pachet- chiuveta- fragranite- franke- stg- 614- 86- baterie- franke- novara- cartus- ceramic- avena- 114- 0491- 718/pd/DDB2X9BBM/ sau https://www.emag.ro/pachet-...? (mai mult)
se poate folosi la o bormasina cu acumulator de 10, 8v/1300mAh un acumulator de 10, 8v/1500mAh de la aceeasi firma acelasi model, diferenta este la mAh, va multumesc
Unde se gasesc oameni seriosi pentru montat mobila de bucatarie? Pe net nu prea am gasit
Salut,Unde gasesc scări pentru mansarda cu balustrada gata facute, fara sa fac la comanda? As vrea sa nu fie foarte scumpa.
Ce firma de montat aere conditionate imi recomandati din Bucuresti? Ati apelat la vreuna? De care ati fost multumiti?
Am vazut pe aliexpress niste accesorii care se pun la interupatoare. Ele erau cu diferite personaje sau sub forma unor animale. Erau pentru intrerupatoarele din camera copiilor. Gasesc asa ceva si in magazinele...? (mai mult)
Am o intrebare referitor la un mar care nu reusesc sa ii dau de capat.Acum mai mult timp cand am pus un mar in gradina, mai exact cand era mic, avea varful frunzelor usor maronii.Nu i- am dat...? (mai mult)
Am vazut la cineva ca avea niste spoturi si spoturile alea le regla intesitatea, aprinderea si inchiderea dintr- o telecomanda. Folosea chiar o telecmanda de la un televizor. Se poate asa ceva? Eu nu ...? (mai mult)
Gasesc acum decoratiuni de Craciun dar sa fie mai ieftine?
Buna seara TPU. Am o Dipladenie alba, destul de mare, la ghiveci. Pana acum 3 saptamani, ii mergea foarte bine, avea frunezele verzi si multe flori. Dar, acum 3 saptamani a inceput sa aiba frunzele...? (mai mult)
sa intram in subiect...am in bucatarie vopsea de ulei pana la jumatate si vreau sa dau glet in toata bucataria exceptie in portiunea blatului unde va fi faianta, stiti voi cei care ati vazut...? (mai mult)
Cum sa montez un tapet de perete in camera copilului? E un tapet din acela cu desene, personaje din desene animate. E destul de mare are cam 1.90 pe 2.50. Stiu sa pun tapet, am mai pus, dar dimensiuni...? (mai mult)
Am o magnolie de la gradina max a inceput sa se innegreasca la tulpina in varf si incepe sa se duca un jos, ce sa fac?
Pentru o suprafata de 20 m patrati cu inaltime de 2, 50 la o camera cam ce calorifer este recomndat ca putere, cu inaltimea intre consolii de 500 mm nu mai mare daram gasir viadreus kalor500/160 ...? (mai mult)
in seara asta mi- a apărut un vierme negru ca lipitoarele care are capul mare și se tot lungește, cred că era pe tavan și a cazut jos care din cate am văzut scotea oușoare roșii, mici...? (mai mult)
Cat creste un iepure cap de leu?
Cum imblanzesti un iepure cap de leu?
Stau la casă și aș vrea să îmi fac o terasă cu ieșire de la etaj. Am un perete de 50de cm grosime, din cărămidă. Oare dacă încep să tai în el cu flexul o sa am surpriza să se...? (mai mult)
Am achiziționat un cactus micut grăsuț cu 3 floricele.Este cam de 5 cm el va creste sau va rămâne asa? Niște sfaturi?
Are cineva fosa septica sau cunoaste pe cineva? Vreau cateva informatii despre alea de se ingroapa. Sunt de la tara si nu am canalizare. Momentan suntem 6, dar avem des musafiri.
Vreau sa cumpar o centrala pe lemne si sunt prea multe oferte. Vreau ca centrala sa fie clasica (fara gazeifiere), deoarece voi pune multe chestii pe foc pe langa lemn. Vreau de asemenea sa aiba...? (mai mult)
Buna, am un sobolan sub parchet, il aud cum zgarie parchetul si cum incearca sa iasa. Va rog ajutati- ma cu ce as putea sa il indepartez sau sa il omor sau sa fac orice ca sa nu iasa. Va rog frumos. ...? (mai mult)
Azi am cumpărat o Combina frigorifica SH liebherr cbines 3856 index 21d și am observat ca doar lada răcește iar frigiderul nu. De ce? Ce sa fac?
Care este distanta minima fata de locuinta, la care se poate ierbicida? In spatele locuintei mele, mai multi vecini au terenuri agricole pe care aplica ierbicid, iar mirosul este insuportabil. ...? (mai mult)
Cat timp ii ia unei plante, Mimosa Pudica, sa creasca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
1onur întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?