Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ziua am in camera o temperatura cam mare, cam 28 de grade. Noaptea se racoreste si e mai ok, dar cum fac sa mentin si pe parcursul zilei o temperatura acceptabila? Nu bate soarele in camera...? (mai mult)
Buna dimineata. Sunt "la cutite" cu zugravul meu. El sustine ca dupa ce zugraveste, peretii trebuiesc rasi cu smirghel. Eu cred ca inainte, ca sa fie curatati. Ce sens are sa- i rada dupa zugravit? ...? (mai mult)
Stie cineva plante medicinale si/sau pentru gastronomie, cu flori de culoare alba sau roz?
Buna seara. As vrea sa Izolez un coteț al puilor. Ma gândeam la rigips sau osb. Care din cele 2 izolează mai bine termic? Cotețul este in exterior. Pot placa cu rigips si apoi polistiren? Ce...? (mai mult)
Buna seara, deci vecina mea spunea că seara stropea cu o soluție roșiile și în dimineața următoare erau gata de cules. Cum se numeste acea soluție care este pusa pe fructe si le face sa creadă...? (mai mult)
TPU, ajutor! Asa cum ati auzit, capitala are probleme cu alimentarea cu apa calda. Cum montarea unui boiler nu intra in discutie, ce as putea face la baie pentru a reusi sa ne spalam normal. Pana acum...? (mai mult)
Cum să otrăvesc un pom pentru a nu mai crește poame în el?
Salut, TPU! Părinții mei tot insistă să dea un gard de lemn cu lac, însă ei spun că prima dată au dat lemnul cu lac de la Keober, iar eu am cumpărat singurele cutii cu lac transparent de prin...? (mai mult)
Buna ziua! Știe cineva pentru ce și cum se utilizează tik tak 125 mg/ml soluție externa pentru albine de miere? Mulțumesc frumos! Martini
Sunt curios de niște preturi aproximative pentru 2 geamuri maro reflexive 140 cm pe 120cm și pentru o ușă 210cm pe 110 cm maro cu geam reflexiv, cu 5 camere, din viva plast. Dacă ma poate...? (mai mult)
Salutare TPU, se poate gasi mobila de bucatarie mai mare de 3 metri? Vreau si cateva siteuri
Doresc sa plantez niste pomi(iar ulterior sa- i ud din cand in cand ca sa creasca) pe o parte si de alta a unei șosele ce face legatura intre 2 localitati(drumul are lungimea de aprox 7 km), se poate...? (mai mult)
In viitor vreau să- mi modernizez casa si o sa am un buget de 25.000 de euro. In ce costa această modernizare? Mobilarea din nou A celor 7 camere/din 9, construirea unui etaj cu 4 camere...? (mai mult)
Bună seara. Porumbul se poate erbicida doar cu erbicid pre/postemergent sau trebuie ambele? Ce înseamnă perioada pre/postemergenta la porumb? Mulțumesc.
Salutare TPU, am nevoie de ajutor. Doresc sa achiziționez o hota de bucatarie însă am o problemă. Peretele pe care vreau să pun hota nu este un perete exterior ci este un perete despărțitor si...? (mai mult)
mi-a cazut telefonul un fantana, mai este potabila apa? Ma ingrijoreaza substantele din baterie. Mulțumesc!
Bună! Atunci când tulpina cartofului este verde, dar frunzele sunt uscate, cartoful mai creşte? Mulțumesc!
Cine a folosit o lampă cu UV- C pentru dezinfectare în locuința? Ce se întâmplă cu aparatele electrice din cameră în timpul acțiunii razelor UV? E vreun pericol pentru TV sau Monitor?...? (mai mult)
Am cumparat niste pietre decorative din sticla si nu am idee unde si cum sa le pun in dormitor. Ceva sfaturi, idei?
Buna seara. As vrea sa ar o suprafață de 15 arii, pentru a semăna porumb. Se poate cu motosapa(pământul nu a fost lucrat). Se poate sau trebuie neapărat cu tractorul?
Pot să-mi fac o căsuță în copac? Gen eu stau la bloc și aș vrea să-mi fac o căsuță dar nu știu dacă aș putea sau dacă aș avea voie
Pentru ce culori să optez pentru gresia și faianța din bucătărie pentru a se asorta?
Am fost in piata si am luat niste capsuni. Eu stiam ca sezonul lor s- a terminat demult, insa l- am intrebat pe domnul vanzator si a zis ca el mai are caspuni. Eu stiam ca gata s- au dus si de aceea l-...? (mai mult)
Cum se poate da jos varul de pe un perete?
Nu lucrez in domeniu.Saceag si lambriu metalic este acelasi lucru? Doar intreb.multumesc.:)
Am luat un dinam sa il montez la bicicleta piticului meu, insa nu am reusit sa fac nimic. Am incercat de mai multe ori, dar efectiv becul nu se aprinde. Acum as vrea sa stiu, poate exista pe...? (mai mult)
Ce fel de copaci se planteaza acum? Sau in toamna? Ce pot planta in toamna, dar care sa se si prinda.
Am o purcelușă mică si toata ziua face gălăgie..nu stiu ce sa- i mai fac..mancare ii dau, injectia i- a fost făcută de veterinar. Zilele trecute mi- a omorât o găină.A prins- o prin gard de ...? (mai mult)
Am un an de când mi- am ridicat un etaj la casă. Acum vreo 3 luni am gasit o găurică în regips formată de o insectă ceva. Nu am mai avut probleme de atunci. Zilele astea am stat pe balcon și am...? (mai mult)
Voi ce cuptor de gatit aveti? Sunteti multumiti de el? Imi puteti recomanda un cuptor bun de gatit?
Am si eu o întrebare. Este ok dacă introduc conductele de apă de la baie in tencuiala?
Am un cal, l-am potcovit si șchioapătă mai rău decât înainte, cine știe să-mi spună o avea ceva, de la ce poate sa fie?
Cum se numeste acea unealta pe care o folosesti cand faci o plasa pentru un geam termopan? Dupa ce ai rama de la plasa, trebuie sa fixezi acea plasa in micul sant cu ajutorul unei benzi de cauciuc. Exista...? (mai mult)
Care e cel mai vechi lucru pe care îl aveţi? Am un frigider de 16 ani+ cred că un an în magazin sau 2 și tot frigider e
Cati metri de beton ar întra la o fundație de gard lung de 7 m înalt de 1 m?
Am nevoie in living de o comoda tv, insa am cautat pe net si am gasit ceea ce veau dar la preturi mari, peste 700 de lei. As vrea sa fie cam de 1, 7m L, inaltime cam de 80cm. Acum as incerca sa fac...? (mai mult)
Dacă încărcătorul stă în priză, dar nu este cuplat la telefon, se pune problema vreunui consum de curent?
Am o plita electrica Hansa de vreo 3 ani, este 2x16A pe 230W si acum cand o bag in priza sare siguranta. Eu cred ca unul din moduli e de vina. Si as vrea acum sa verific care din ei si sa ...? (mai mult)
Salut. Azi am văzut un păianjen (sau musca fara aripi) care arată ca o musca foarte mare, eu pe moment nu m- am gandit ce e si am pus mîna pe ea sa vad unde is aripile (crezind că e musca fara aripi). ...? (mai mult)
Ce este bine de pus dupa sapa inainte de a instala parchet de 14 mm triplustratificat, pluta la val de 2 mm sau mai sunt niste izolatii, nu stiu cum sa le spun, acum? Multumesc
de luni incep să lucrez in construcții, se lucrează cu rigips, glet, lavabilă, gresie etc decorative n- am lucrat in construcții in viața mea și vreau să știu asa de incept care...? (mai mult)
Cum se incarca bateriile de la sonerie cu camera de luat vederi pentru la usa la intrare?
Salut, am o casa veche din chirpici si bca, nu are fundatie si cam am probleme cu umezeala. Am bagat deja o suma destul de mare in ea dar tot nu ma pot impaca cu ideea de carpeală, eu lucrez la o firma...? (mai mult)
Imi puteti recomanda va rog nume de lavabile pe care le poti curata usor de praf sau de pete? Exista lavabile pe care poti da cu o carpa umeda pe ele?
Dacă o sa cumpăr astăzi mai pe seara un trandafir de la o florărie, rezista pana maine seara la ora 22? Sfaturi cum il pot tine mai bine ca să reziste cat mai Ok?
Eu am o lavabila obisnuita pe pereti si cu timpul au aparut niste pete si praf. In cazul asta, cu ce si cum pot sa curat peretii? Sau trebuie sa dau un strat nou de lavabila? Voi va curatati peretii de...? (mai mult)
am o masina de spalat arctic model AFD1200A+ cu inchizatorul de la hublou stricat, am cautat pe internet piesa de schimb dar nu am gasit decat pentru modelele AFD1000A+ sau AFD7000A+ + ...? (mai mult)
In ultimele luni am consumat maxim 70kw de energie electrică însă am observat că azi la 4 zile de când am citit indexul contorul arată că am consumat deja 63 kw deși am folosit aceleași aparate...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un site cu lenjerii de calitate 100% bumbac? Va rog sa îmi recomandați numai in cazul in care ati comandat voi personal și ati fost multumiți de calitate. Țin sa menționez...? (mai mult)
Va salut, intenționez sa achizitionez o centrala Fornello royal B 24 KW si as dori sa stiu mai multe daca este ok, daca o detine cineva. As ruga doar sa raspunda doar persoanele care se pricep sau care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!