Care este cea mai ieftină soluție pentru a lipi o priză de faianță?
As dori si eu sa ajung la tavita de scurgere la acest aer conditionat Nordstar KFR-25GW/AGX1c,cum se poate? Va multumesc frumos!
Vi se pare o fita sa platesti pe cineva sa iti faca curatenie o data pe saptamana in casa?
Qq: cand simti un miros nasol, cum iti dai seama daca iti pute nasul sau miroase ceva prin casa?
Ce parfum de rufe va place, folositi sau recomandati?
Buna! Vreau sa-mi iau o biblioteca sa o pun pe hol si sa aiba in jur de 100 cm sau 120 cm latime si 190 cm inaltime. Aveti idee pe ce site as putea gasi? Ca am tot cautat si degeaba. Multumesc!
De ce își tot fac cuib viespiile și gargaunii in mansarda mea? De vreo 18 ani tot încerc sa scap sa scap de un cuib de viespi și ele își tot fac și cam in același loc! De ce?
Voi de cate ori faceti curat in casa pe luna sau trimestru? Zic de maturat, dat cu mopul, sters praful peste tot, din astea. Doar asa o intrebare... ca nu stiu care ar trebui sa fie frecventa. ...? (mai mult)
Ce inseamna grunduirea peretelui inainte de vopsire? Am luat vopsea lavabila si scrie pe ea ca necesita grunduire.N- am idee la ce se refera grunduirea asta, mai exact.Credeam ca dai pe perete peste actuala...? (mai mult)
Salut TPU, de ceva vreme e destul de cald unde locuiesc eu, temperaturi de 30°, mă gândesc să montez piscina, doar că luna iunie știu ca este imprevizibilă, credeți că are putere soarele ...? (mai mult)
I s- a mai întâmplat cuiva ca să îi apară buruieni ciudate verzi închis pe lângă casa? Dacă da cum as putea sa fac sa nu mai apară? Le- am tăiat anul trecut iar anul asta tot apar! Menționez...? (mai mult)
Salut oameni buni… cine poate sa imi dea un raspuns la aceasta intrebare? Care stie ce marca de centrala termica care sa functioneze pe peleti si pe lemne este… (dintre cele mai bune?)… va...? (mai mult)
De unde pot cumpara o pedala electrica pentru masina de cusut in Bucuresti?
Bună ziua! Pentru un gard cu lungimea de 27 m.liniari câte bucăți de gresie de dimensiunea 45/45 trebuiesc? Mulțumesc!
Cate luni sau ani de munca trebuie sa ai pentru imprumut prima casa?
Salut TPU, voi credeți în chestii de genu, blesteme și tot ce ține de partea asta? Astăzi, mama mea și- a petrecut aproape toată dimineața la foișorul din curte, foișor fiind la 3m de intrarea...? (mai mult)
Dacă eu am casa cu lungimile de l=460m h=290 L=2515 atunci cati metri pătrați am
Bună ziua! De când m- am mutat la iubitul meu ne confruntăm cu purici! Am tot dat cu soluții și nu reușim sa scăpăm de ei! Eu cred ca sunt băgați în canapea, pentru ca e foarte veche și uzata....? (mai mult)
Buna ziua. Vreau sa intreb daca exista broasca pentru usa metalica care se poate deschide din afara cu cheia..chiar daca in interior este o cheie si usa incuiata..am pe bunica care face asta mereu..si ...? (mai mult)
Salutare! A mai patit cineva sa se intoxicheze cu raid anti tantari? (aparatul electric cu recipient lichid). Astazi am pus si a inceput sa miroasa ciudat in camera si am deschis geamul. Exista risc de...? (mai mult)
La o fundație de 80 m liniari lungime, 60 cm lățime, 1.10 m adâncime, cât beton intra?
Buna ziua! Am nevoie de niste sfaturi de la persoane care cunoaste, sunt cu casa in constructie casa este in forma de L pe 12 randuri de caramida, termobloc si as dori sa mai ridic 6 randuri de bca deasupra...? (mai mult)
Salut, Recent m- am mutat la bloc la etajul 14 si am un balcon terasa destul de mare, deschisă in totalitate, astfel ca e plin de mizerie din cauza pasarilor. Am tot cautat pe net aparate antipasari...? (mai mult)
Voi cu ce substanțe/ îngrășăminte dati în gradina împotriva unor gândaci verzi și maro? În ultima vreme s-au înmulțit și am încercat multe și nu a mers nimic!
Hello :) M- am mutat recent la casă și doresc să îmi instalez o stație de dedurizare a apei. Mi- am făcut separat un puț la o adâncime de 15 m pentru a duce apa din regenerare (dedurizator)....? (mai mult)
Pentru cine sta la tara! Folositi cojile de legume sau de fructe pe post de compost cu alte resturi vegetale? Am auzit ca unii pun zat de cafea Sau coji de ouă zdrobite! Se ...? (mai mult)
Salut,stie cineva cat ar costa sa tai un geam de sticla sa il fac 75 cu 75 (geam de sticla)
Bună! Am nevoie de ajutor. M-am mutat la un nou apartament ce are un interfon diferit. Este model telefon/recepror. Stie cineva cum il folosesc? Mulțumesc mult. >w
Buna ziua! Ati putea sa imi spuneti si mie va rog frumos, daca exista vreo ''solutie minune'' pentru reparat micile zgarieturi si crapaturi din geamurile termopan? Problema este ca am o crapatura in geamul...? (mai mult)
Am desfacut o canapea si vreau sa o trimit de la Bucuresti la Slatina, cum fac si sa fie cel un pret rezonabil?
Bună dimineața.Am o cățelușă Yorkshire abia fătată ieri, a fătat 5 pui sănătoși toți sunt foarte frumoși, aș vrea să știu dacă am voie să o scot afară, să- și facă nevoile.Ea ...? (mai mult)
Am o intrebare. Stau intr- o chirie si platesc lunar, problema este ca e subinchiriata, ma gandesc ca ilegal, dar nu stiu asta, ideea este ca eu am platit deja suma intreaga ieri pe 25 gazdei dar din...? (mai mult)
Salutare! Ce fel de perne si lenjerii de pat sunt la hoteluri? Ca sunt foarte fine, moi si ai un somn odihnitor de la ele
Salutare! Am o drujbă mai veche, nu mai are filtru de aer, afectează cu ceva? Dacă mă poate ajuta cineva! Mulțumesc
Unde găsesc material la metru mai gros ai impermeabil? Zona București Ilfov
Salut m-ar interesa 1.5 m³ de sort dar la un preț accesibil pana acum nu am găsit pe nimeni care sa îmi ofere sub 900 RON de preferabil în Mociu/Cluj/Taga/Camarasu
Bună TPU, am și eu o problemă, am o convertura de pat de genul acesta: https://www.romstill.ro/magazin/11- cuvertura- matlasata- 200- 220- bej Am vărsat niște produse de make- up pe el (contour...? (mai mult)
De ce vine apa în șuturi la pompă submersibila?
Bună! Cam la ce costuri ajungi cu o casa la rosu pe un singur nivel? Maxim 100mp.
La câți metri minim trebuie băgat pompa submersibila în apă să nu vină apa în șuturi?
Buna dimineata. Am nevoie sa pun parintilor mei un vas de toaleta mai inalt. Sunt batrani si se aseaza greu, se ridica greu. Exista vase cu picior mai inalt sau trebuie sa improvizez ceva ca sa- l ridic? ...? (mai mult)
Bună ziua! De ce îmi vine apa în șuturi la pompă submersibila. Care ar fi cauzele? Nu am balonul spart pompa e nouă presostatul e bun mulțumesc!
Salut, sunt cantaret si as vrea si eu sa stiu daca antifonez camera cu burete antifonic nu se va mai auzi la vecini. Profesia imi cere sa studiez si sa cant mai tot timpul si vreau daca exista vreo metoda...? (mai mult)
Bună oare la ce supermarket/magazin aș putea să găsesc salvie în ghiveci? Dar nu ornamentală roșie, dinaia să pot face ceai vreau.Mersi, funda????
Buna! Pisica mea nu a m ai venit acasa de 4 zile, trebuia sa fete data trecuta cand a fatat nu a stat "disparuta" atatea zile.
Sal. Vreau sa- mi iau un adaptor de priza de la priza cu gauri subtiri la cea cu gauri mai groase (pentru incarcatorul de laptop gen) și nu stiu cum se numeste, sa caut. Dar vreau cu 2 pini nu cu 3 ca...? (mai mult)
Am o problemă, în interiorul curții mele am 2 case, una este veche și am decis să o demolez însă am aflat ca este trecuta drept monument istoric la primărie.Ce pot face ca să o demolez, în spatele...? (mai mult)
Buna-numai imi merge interfonul-cand suna cineva apare doar error si se intrerupe
Ce pot face în legătură cu păianjenii din casa? Acum ca a plouat îmi vin tot mai multi! Am înțeles ca se poate face o soluție naturala, se da prin colțuri și nu mai vin sa își facă pânze?...? (mai mult)
Am usturoi în grădină plantat și observ că a început să-mi dispară. Nu cred că este vreun animal căci pare smuls. Ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!