Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 12 Februarie 2025 sunt:
Considerati ca un aparat de aer conditionat de la gree poate fi la fel de bun la unul de la Daikin? Am inteles ca cei de la Gree au lucrat cu ei si multi ii recomanda. Voi ce spuneti? Daikin sunt putin...? (mai mult)
Ce brand au acele farfurii de portelan cu simbolul"F cu o coronita deasupra si un 4 langa F"? *dau funda*
Bună TPU, am câteva întrebări pentru cei care au căței. 1. De câte ori îl scoateți afară și la ce ore? 2. Ce ar fi mai bine să iau pentru cățel lesă sau ham? 3. Voi ce ați făcut atunci...? (mai mult)
vreau sa dau cu glet in living, are 22mp2 cam cati saci de glet sa iau?
Am o piscina Intex de diametru 5.20 cu o inaltime de 1, 30. Am pus apa stradala, la mine apa este galbena, dar la un vecin cu o piscina mai mica avand prima data si el apa galbena a folosit...? (mai mult)
Am in baie un bec care uneori isi reduce intensitatea. E un bec economic, dar nu inteleg ce se intampla. Ce ar putea avea?
Electrocutat in baie/vana/cada. Solutii? De cand vecinul de la etaj si- a renovat apartamentul acum 3 luni CU FIRMA DE GIGEI DE LA PETROSANI__instalatie electrica noua, pamantarea lui ESTE legata cu...? (mai mult)
Cea mai buna centrala cu gazeificare mixta lemne, peleti pentru un spatiu de 200 m patrati? Si ce- i mai bun pentru un cos de 9 m cu diametru de 200 mm, teava din aia groasa de 8mm sau din caramida...? (mai mult)
Imi renovez o bucătărie de aproximativ 5 MP, cu faianță pe pereți. Oare cati saci de adeziv Ceresit CM9 25 kg am nevoie? Imi recomandați alt adeziv? Mulțumesc!
Am o mare problema.Vinul facut in fiecare an imi iese foarte apos. Mentionez ca il depozitez in damigene din sticla, la beci.Va multumesc
cum se numesc acele fâșii lungi care leaga plăcuțele din spatele mobilei?
Buna ziua TPU, ma puteti ajuta, cum pot planta o samanta?
Am un teren intr- zona de munte si vreau sa fac ceva pe el. M- am gandit sa fac niste casute pe care sa le inchiriez integral celor care vor sa stea in zona. M- am gandit la 3 casute, insa nu stiu cum...? (mai mult)
Cred ca mi s-a infundat wc-ul. Ce as putea pune ca sa reusesc sa il fac? Nu vreau sa bag sarpe, nu am asa ceva. Ceva solutii sunt?
Bună ziua. Pot sa trag o priza de alimentare din doza unde sunt intrerupatoare? Va multumesc
Stie cineva in ce supermarketuri se poate toca la cerere carnea?
Buna TPU.Doresc sa instalez un nou vas WC si nu ma pot decide intre unul incastrat in perete sau unul cu rezervorul,, atasat, de vas? Care ar fi avantajele si dezavantajele?
Ce se intampla cu animalele cand mor?
Va place aceasta casa? https://www.olx.ro/oferta/casa-de-vanzare-sebes-alba-IDdQZ4T.html
Vecinul de deasupra mi-a facut 2 pete frumoase pe tavan (s-a inundat): la baie si-n sufragerie. As vrea sa stiu, acum trebuie neaparat sa rad acolo sau pot sa dau direct cu lavabila?
Am vazut pe aliespress niste stickere pe care le lipeai direct pe intrerupatoarele din casa cu diverse personaje din desene animate. Nu as vrea sa dau comanda pe aliexpess, as putea gasi asa ceva in tara...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva ce inseamna acest semn de la aerul conditionat? Multumesc https://ibb.co/KWgRpSz
Am un aloe si vreau sa iau gelul dintr-o frunza sa il folosesc la ceva. Faza e ca nu stiu cum sa fac. Tai frunza, o rup? Mai aproape de radacina, putin mai sus? Va mai creste alta frunza?
In noua bucatarie vreau sa pun blatul cu chiuveta la peretele unde este geamul deoarece in alta parte nu am cum si as vrea sa stiu pe care din pereti pot sa pun caloriferul.
Stie cineva cum pot inlatura petele de mancare de pe acest scaun? https://altex.ro/scaun-gaming-natec-genesis-nitro-330-military-limited-edition/cpd/GAMNATNITRO330C/
Ce provizii va faceti pentru toamna si iarna in general?
Salut tuturor. Sunt curios ce e mai avantajos? Sa- ti cumperi o casa sau sa o construiești de la 0? Si pentru cine stie, cat ar costa sa faci una de la 0? De la bucata de pământ, undeva mai pe...? (mai mult)
Ce saltele recomandati pana in 1000 lei? + parerea voastra despre respectiva
Firma Caretta efectueaza si montari sau doar se ocupa doar de materiale?
Pot aplica adeziv de faianta direct peste gletul de ciment?
Salut, am un lamai altoit de mine anul trecut, a crescut o singura ramura verticala si are aproape 60cm, precizez ca nu este lemnificata (este un lastar verde) si ma intrebam daca trebuie taiat cumva...? (mai mult)
Salutare! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu gardul de la casa. Deci, gardul e facut si in fata si in spatele casei noastre de noi (pe razor). Acuma a venit un vecin si in fata casei noastre,...? (mai mult)
imi renovez camera si am parchetul un gri foarte deschis. Pereții albi dar o parte din ei is acoperiți cu o piatră de culoare cărămizile si un pat gri închis. Ce culoare aș putea lua...? (mai mult)
Am un set se badminton si am avut 5 fluturasi. I- am pierdut pe toti si am cumparat altii, dar toti aveau acel cap din burete. La ceilalti originali aveau capatul de cauciuc. Daca stiti niste fluturasi...? (mai mult)
Luna este nume de caine?
Am o planta de rozmarin care a inceput sa se usuce. Nu stiu ce sa ii fac sa o readuc la viata. Ea n- a crescut tocmai cum trebuie, insa avea frunzulite. Are si niste floricele, daca iau de acolo si plantez...? (mai mult)
Salutare, am de făcut un acoperiș in doua ape la o construcție de 9x4, 5m, ce dimensiuni ar trebui sa aleg pentru grinzi și căpriori?
Mai exista acel tip de aracet pe care il foloseam noi cand eram copii la orele de arta plastica? Nu stiu daca e acelasi aracet folosit in constructii. Ma gandesc ca daca era dedicat pentru anumite ore ...? (mai mult)
Există "stink bug" în România? Dacă da, sub ce nume este cunoscut la noi? https://www.youtube.com/watch?v=eNEtqOHYfqc
Când se bagă motorina în smoală? În timp ce o topesc sau după ce am topit-o?
Caut sa inlocuiesc la baie bateria de la chiuveta si caut ceva mai bun. Pana acum nu am avut nimic foarte scump, pana in 200 de lei, insa nu au rezistat mai mult de 1- 2 ani. Ce branduri recomandati ...? (mai mult)
de 2 săptămâni turturelele mele au scos un pui, astăzi am observat ca tatăl lui îl bate, in cușca cu ei mai am încă o femela, e posibil sa se fi împerecheat cu ea? De asta nu își...? (mai mult)
Dacă am făcut contract anaf de închiriere (eu fiind chiriașul), pot sa îl reziliez si sa îl fac începând cu alta data sau sa ii schimb cumva data dar pe aceeași adresa? Nu am nevoie de răspunsuri...? (mai mult)
Buna, as vrea sa îmi schimb parchetul camera are 3, 40 lungime și 3, 30 Lățimea, un pachet are 1, 8457 m2 cât costa sa îmi pun parchet in toată camera?
Becurile edison pot fi înlocuite cu becuri normale sau economice?
De ceva timp am observat ca multă lume alege sa isi faca casa pe structura metalică.Ce parere aveti? Ati locuit intr- o astfel de casa daca da cum a fost/ o parere.Cum e iarna intr- o astfel de ...? (mai mult)
Cam cât mă costă să îmi deschid o plantație de căpșuni pe un hectar?
Ajutati- ma si pe mine sa citesc contorul de la eon. A venit sa imi citeasca(vine cam de 2/3 ori pe an) si cand am intrebat daca e mult nu mi- a spus nimic... La contor scrie asa: 0.8.0 11800 ...? (mai mult)
Cum imi dau seama ca un prelungitor are si protectie? Pot avea impamantare acele prelungitoare?
Buna,TPU voiam sa întreb dacă cumva peste parchet se poate pune autocolant cum sa pune la mobila? Si dacă da mi-ați putea da câteva exemple sau linkURI?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.