Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut tuturor. Cat ajung costurile manoperei pentru o terasă lipită de casa si anume (schelet din căpriori, lambriul de bătut 40m2, tegola la acoperiș 40m2?
E mai bine sa iei o masina de spalat rufe cu uscator sau sa iti iei uscatorul separat? Cum e indicat?
Vreau sa achizitionez o banda cu led pe care am gasit- o pe https://vtacsmarthome.ro pentru bucatarie. Ideea este sa o montez sub corpul de mobilier si sa lumineze blatul, insa nu reusesc...? (mai mult)
Am o problemă cu o vecina din bloc. Am pus un dulap lângă ușa mea, nu aveam cum să il car singură până afară ca stau la etajul 3. Vecina mea m- a vazut pe hol și a început deodată să...? (mai mult)
Am o problema cu o teava sparta in apartament. Baietii care au montat mobila, au introdus un holsurub in perete si au nimerit intr- o teava de canalizare a blocului. Nu am observat asta doar...? (mai mult)
Mă gândesc să le iau părinților un sistem de supraveghere pentru afara casei, însă habar n- am ce trebuie sa aibă și ce trebuie să facă. Am nevoie de unul cu 2 camere + echipament,...? (mai mult)
Am bagat azi apa in piscina și se vede verde; nu sunt alge in ea... din câte am înțeles s-a oxidat cuprul in piscina... cum pot rezolva problema? Va rog!
Cum se inmulțesc rechinii?
Daca iti faci un put in gradina, o fantana sa spunem, inainte de a consuma apa trebuie sa o duci la test sa vezi daca e buna de baut? Sau poti bea direct? Nu stiu exat cum se face sa te asiguri ca e ...? (mai mult)
Cum se cresc cactusii? La ce se pot folosi in afara de mancare?
Stau la casa, insa am un teren foarte mic, de 300mp in care e cuprinsa si casa. Spatiul e mic, am si un garaj si a fost si cimentat de catre vechii proprietari. Acum as vrea sa fac o schimbare, mi-...? (mai mult)
Vreau sa fac o alee din piatra pana la wc- ul de serviciu din curte. Nu as vrea sa torn ciment, ci sa il fac din piatra, mozaic, cubica, etc. As gasi undeva un magazin care ar recicla asa ceva si le-...? (mai mult)
Am niste fotolii din imitatie de piele, crem si as vrea sa stiu cu ce as putea sa le curat, dar mai in profunzime. Le sterg de fiecare data, praful se ia, dar mai raman pete. Nu stiu daca sunt pete...? (mai mult)
Bunta TPU! As vrea sa imi recomandati o camera de supraveghere pentru exterior care se poate controla de la mare distanta.
Salutare. Nu stiu ce patesc hainele mele. Ca detergent folosesc dero ozon acela cu mireasma de primavara, ca balsam Lenor sau cocolino si le usuc in balcon. Chestia e ca dupa ce se usuca au un miros urat...? (mai mult)
Este adevarat ca persoanele ce stau la bloc sunt mai lenese pentru ca "la casa este de lucru"? Am auzit de mai multe ori replica asta de la persoane ce stau la bloc. Cum ca de ce sa stau la casa ca acolo...? (mai mult)
Mi s-a umflat faianta pe pereti. Offf.....nu vreau sa ma apuc in nici un fel de curatenie. As putea face in asa fel incat sa pot rezolva situatia fara a o da jos? Ce sa fac?
Ma bate gandul sa pun aer conditionat in balcon. As vrea sa il pun pe peretele cu geamul de la baie, geamul fiind pe lungimea balconului. Astfel in fata, cat e latimea, sa zicem 2m si un pic sunt termopanele...? (mai mult)
Salut TPU, Am o problema cu un scaun de birou, una dintre roti nu mai sta, cand misc scaunul, ea cade. Acel canal unde intra s- a rupt, este tot din plastic. Cum as putea sa repar? Imagini: ...? (mai mult)
Am vazut un balcon mare tot negru cu geamuri foarte negre la exterior. Costa mult genul asta de balcon?
As dori un top 3 al brandurilor pentru aerele conditionate. Am incercat sa citesc, insa gasesc diverse opinii. Am citit despre Daikin, sincer nici nu am auzit de ei. Voi ce recomandari aveti?
Care este principiul de functionare al unui aer conditionat tip inverter fata de modelul vechi on off?
Salut, mi s- a rupt robinetul (maneta) de la apometru ce are rolul de a opri alimentarea cu apă rece a locuinței mele... va trebui să apelez tot la cei care mi- au montat apometrele? Mentionez faptul...? (mai mult)
Ce anume sa folosesc pentru gândaci?
Cate zile rezista un mac pe camp?
Am luat doi bambusi anul trecut nu stiu ce nu am facut bine, incepe sa fie anemica si sa se ingalbeneasca frunzele de sus. Sfaturi?
Hei! Vreau să îmi cumpăr un pavilion care are un perete pe lungime și unul pe lățime. Peretele pe lățime este poziționat pe partea dreaptă. Știe cineva dacă îl pot muta pe partea...? (mai mult)
Exista pomi de cires otravitori sau salbatici? Provoaca ceva rau omului daca a consumat?
La profi rosiile sunt verzi iar alea coapte vad ca sunt stricate, ce pot face?
Cum pot mentine racoare cat mai mult timp in casa? Nu am aer conditionat.
Care sunt cele mai bune/sigure/accesibile cartiere din Bucuresti? Dar cele mai periculoase?
Mi-am cumparat o piscina iar apa din ea (apa din fântână) s-a inverzit dupa o saptamana, am tratat-o cu algicid, oxigen activ si degeaba. Ma puteti ajuta cu un sfat sa o curat?
Merita sa incalzesti o camera(baie) cu un covor electric sub gresie (suprafata de incalzit in afara de corpuri(cada/wc) aprox 3 mp bineinteles covorul sa fie montat pe o izolatie de polistiren...? (mai mult)
Am o problema la vita de vie din curte. Boabele de pe ciorchine devin violete si se usuca, iar frunza se ingalbeneste pe alocuri si apoi formeaza pete ruginii. Din cate stiu, poate fi de la mana....? (mai mult)
220 metri patrati de acoperis cu tabla de la Caretta ma duce in jur de 33.000? (si aici ma refer la tot ce tine de zona acoperis all inclus).
Salut. Ce arata mai bine pe acoperiș la o terasă? Șindrilă bituminoasă (tegola), Tabla lindab?
O firma serioasa care face instalația cu tot cu liner la o piscina? Sau mai multe firme sa ma interesez de preturi
Salut.N- am lucrat niciodata cu GLET si nu stiu cat de repede se intareste inainte de a- l aplica pe perete.Stiu ca se pune apa intai(niciodata invers) intr- un recipient si dupa aia gletul se adauga progresiv...? (mai mult)
Cum am grija de o magnolie? Am primit o magnolie, insa nu stiu cum sa am grija de ea. Am vazut ca se face maricica planta si va trebui sa o replantez probabil mai incolo.
Am o piscina, as putea spune patrata, nu ii mai stiu dimensiunile si nici nu am masurat- o, insa asa pare. As vrea ceva ca sa o acopar sa nu se murdareasca apa. Am gasit niste accesorii in carrefour,...? (mai mult)
Am o problema cu motosapa. Dupa trei ore de functionare are detonatii si se opreste. Am motor OHV in patru timpi pe benzina. Am curatat filtru si tot nu s-a rezolvat problema.
un bec de 100 w led cat va consuma, la ora? Va mulțumesc
Cum pot face o plasa de tantari pentru un geam termopan, dar nu cu balamele, ci din aceea pe care o pot pune in interior. Stiu ca trebuie sa fie mai mica decat cea cu balamale in exterior, dar cum...? (mai mult)
Cu ce se poate transporta o pisica la o alta adresa, in alt judet? Exista curier special, prin care animalele pot ajunge in siguranta?
Am acasa un mic teren. Am pus piatra pe acel teren fiind doar pamant pe jos. Pe piatra am pus nisip si astfel am facut un teren drept. As vrea sa pun un gazon artificial sau ceva, sa nu ...? (mai mult)
In aceasta dimineata am bagat haine la spalat. Când vine vorba de spalat, totul normal. Cand ajunge la clatire se opreste si nu se mai intampla nimic. Am incercat si pe alte programe, chiar si pe simplă...? (mai mult)
Am o usa de balcon din aceea veche, as vrea sa o schimb, insa mai intai e clar ca trebuie sa scot tocul usii. Nu as vrea sa ma apuc acum de vreo curatenie generala, asadar cum pot scoate acel toc fara...? (mai mult)
Ce storcător de fructe recomandați? Pentru uz personal. Ar trebui să poată face de toate, gen suc de varză etc. Și neapărat să fie ușor de spălat, să nu ți se taie cheful de a- l folosi...? (mai mult)
Caut diverse variante de- asta și explozia de astfel de întrebări. As dori firme de construcții din România urmate cu proiecte de case fără etaj la preț accesibil. In Grecia sunt scumpe...? (mai mult)
Vreau sa aflu câți m cub de ciment intra la 38 m lungime, înălțime 0, 60 cm, lățime 0, 50 cm?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!