Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 12 Februarie 2025 sunt:
Un link de la un spray de gandaci BUN cineva? Am dat cu o gramada de chestii, nu au disparut. Habar nu am care este bun si care sunt pacaleli pe net.
Am o gainusa care a stat cu niste bibilici si acestea le-a mancat ciocul, cred ca poate sa bea apa dar nu poate sa manance! Ce pot sa fac? Daca mai traieste ii poate creste ciocul la loc?
Ce se intampla daca am mancat de pe un cires cirese care au fost stropite cu o saptamana in urma?
Salutare. Am un cires tanar care anul acesta chiar a facut multe cirese frumoase, dar frunzele i se ingalbenesc si cad. Nu toate, asa unele, e stropit si afidele au murit. Sunt sanse sa ii pice toate...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat de la voi. Am o casă cu două camere (momentan) pe care trebuie sa o renovez. Faza e in felul urmator: Are o terasă îngustă in fata iar fiecare camera are cate doua geamuri ce...? (mai mult)
Am nevoie de un produs care sa ma scape de depunerile de piatra fara sa fiu nevoita sa frec prea mult. Ok, il las sa actioneze, dar pe urma tot trebuie sa frec. Am folosit multe produse din comert (cif,...? (mai mult)
As putea termina de construit o casuta pentru copii in 2 saptamani? Voi lucra dupa orele 17 cand ma intorc de la munca. Va fi ziua lor pe 10 iulie si vreau sa stiu daca am timp sa o termin pana atunci ...? (mai mult)
Ce as putea face daca vecinul de deasupra ma tot inunda? Nu stim de ce se intampla ca a tot chemat instalatori, dar degeaba. Faza e ca eu m-am cam saturat sa tot varuiesc.
In cazul in care nu vrei sa construiesti acoperis deasupra gradinii, ce materiale pot fi folosite pentru a proteja de grindina?
Cu ce as putea decupa un perete din beton cu grosimea de 20- 25 cm. fara a produce prea multe vibratii (exclus hilti etc.)? Este vorba de un parter de bloc, unde vreau sa fac spatiu comercial (cu proiect,...? (mai mult)
Salut, azi am cumparat o piscina cu cadru metalic si mi-a intrat un lemn in ea si s-a spart, cu ce o pot lipi? Pls urgent va rog!
Am cumparat recent o motocoasa Ruris si dupa utilizare o pot spala cu furtunul partea de jos unde este aparatorul si ala care invarte cablul nu?
Am o lavanda, dar de cateva zile toate floricelele ei s-au dat in jos si am citit pe net ca voia apa doar de 2 ori pe sapt. si eu o udam in fiecare zi.Ce pot face ca sa o recopar?
Exista magazine care doneaza lemn reciclat? Ati auzit de asa ceva?
Azi când am venit dintr- o dată în camera mea, m- am aruncat în pat și picioarele nu le- am controlat și s- a lovit unul de perete și s- a fisurat acolo cu o fisura de jumate de metru. Cum...? (mai mult)
Am inteles ca exista vopsea pe baza de apa, non toxica. As putea sa o folosesc sa vopsesc un dulap din pal?
Unde gasesc asa ceva? Stie cineva un site sau un magazin? https://www.facebook.com/DIYwithHometalk/videos/371340290399964/UzpfSTEwMDAwMjI5MDUxMjUzODo2OTYwNjc3NjQ1MTc2MTg/
Acum câteva minute m-am electrocutat la priza unui prelungitor, neștiind ca are " protecția"scoasa, l-am aruncat repede din mana. Puteam sa patesc ceva grav?
Salutare, vin cu o curiozitate, mi- am cumpărat un apartament. La parter în asa zisele cartiere rezidențiale pe câmp... Nu știu ce a fost în capul meu, e la Brașov luat, încă nu am apucat...? (mai mult)
Se pricepe cineva la incalzirea in pardoseala? Vreau sa imi pun asa ceva in apartament, ceea ce inseamna ca nu am posibilitatea sa ma inalt prea mult peste placa. Ce se intampla daca peste tevi nu se ...? (mai mult)
Am modificat o casa cu etaj, adica am ridicat- o toata pe acelasi nivel, etajul era pe jumatate la nivelul de jos, am facut o baie, un dormitor, un hol, dresing si un acoperis de- a intregul...? (mai mult)
Salutare, ce tip de material se folosește în România pentru bandă rigips?
Recent am avut o revelatie. Am o intrebare, pentru cunoscatori: găinile pot să râgâie sau să aibă gaze (pârțuri)? Va rog numai raspunsuri serioase, este o intrebare existentiala. Dau...? (mai mult)
În cât timp prinde miros de țigară mobila?
Ce blat e recomandat in bucatarie? Care e cel mai rezistent si mai ok de folosit? De lemn, de granit, piatra? Voi ce spuneti?
Ce specii de plante carnivore se gasesc in magazine/supermarketuri? Imi plac, chiar ma fascineaza aceste plante si vreau sa cumpar una. As prefera una usor de ingrijit, care trebuie udata 1- 2 ori pe...? (mai mult)
Anul trecut plasa de la geamul de la bucatarie a fost luata de vant. Era o plasa din aceea cu balamale. Acum vreau sa pun alta, insa nu as mai vrea cu balamele. Ce alta optiune mai am? Mentionez ca e ...? (mai mult)
Salut, de cateva zile imi cad 2 roti de la scaun, aproximativ acum 5 luni am cazut cu scaunul dar pana acum nu am avut nicio problema. Suportul unde intra roata este putin rupt si cred ca pe acolo iese....? (mai mult)
Bună tuturor, am nevoie de ajutor urgent! Mie îmi plac foarte mult muscatele si le ador mai ales când fac flori și stau și cumpăr tot felul de mușcate de toate culorile iar iarna îmi putrezesc.Vă...? (mai mult)
Pentru a face mai repede o curatenie in casa ce idei imi dati? Imi place curatenia,fac peste tot, nu fusaresc, dar vreau cateva idei legate de a face mai repede o curatenie
Am o livada cu pruni foarte batrani(cam 25 de ani) si neigrijiti. Am cumparat- o recent iar fostul proprietar n- a avut deloc grija de pruni, mergea doar sa taie iarba sa poata aduna prunele. Acestia ...? (mai mult)
Vazusem mai demult, nu mai stiu unde daca pe net sau la tv, un fel de dispozitiv care te ajuta sa muti mobila prin casa, fara sa te chinui tu sa o ridici. Era ca un fel de cric, insa avea si...? (mai mult)
Ce tip de aspersoare recomandati?
Am o problema cu vecinii de scara. La etajul 4 stau niste familii varstnice, fara posibilitati, probabil au o pensie amarata (faptul ca fumeaza zilnic si arunca gunoaie pe fereastra e partea a2a). Ei...? (mai mult)
Vreau sa imi pun la geam o plasa pentru tantari/insecte. Nu stiu daca stiti, cumva dupa ce deschizi geamul mai este o plasa care se deschide la randul ei. Oare de unde pot lua...? (mai mult)
Ati cumparat de pe aloshop.tv? Eu mi- am luat doua tigai regis stone copper dar nu sunt prea multumit. Se spala usor dar atat! Clatitele se prind, micii ies naspa fara mult ulei. Ati luat alte tigai...? (mai mult)
Va salut, a mai realizat cineva pe cont propriu un sistem de irigat în curte? Multumesc
Am niste furnici in apartament. Am dat cu sano k300. Alte sugestii?
Am 2 capre și de fiecare data când le mulg și pun laptele la fiert până se umflă se îmbrânzește laptele. Știți ce problemă au putea avea caprele și cum aș putea să o...? (mai mult)
Salut am luat un sac de cm11 de 5kg imi exllica si mie cineva cum se prepara pentru utilozare?!
Bună ziua, pot să plantez niște flori? Sunt Rusaliile și de asta intreb
Îmi puteți spune care tigăi sunt cele mai bune?
Ziua buna, am plantat acum un an 3 mandarini și deja au între 7- 10 cm poate chiar 15 cm, ieri când i- am udat am observat ca doi dintre ei au dat foarte multe frunzulițe, ii bine ca au crescut ...? (mai mult)
Imi puteți recomanda o mașină de spălat vase buna?
Rog cine stie sa ma lamureasca in urmatoarea problema.Am o masina de spalat marca SIEMENS, care se manifesta astfel. - ia apa necesara, se aude un pacanit dar nu invarte cuva, apare mesajul...? (mai mult)
Salut, intentionez sa imi cumpar un teren in comuna Berceni, ce parere aveti despre intentia mea? Sfaturi imi puteti da?!
Am o trambulina de 180 cm diametrul. Copilul indrageste sa sara, insa cum in ultima perioada a tot plouat nu a putut sa faca asta. M- am gandit sa iau ceva ca o copertina care sa il protejeze pe el si...? (mai mult)
ieri mi-au iesit de la clocitoare 7 ratuste, majoritatea stau cu ochii închiși si nu mananca, nu beau apa, este normal? Nu am mai avut pana acum boboci de ratuste. Multumesc frumos.
Am si si eu o intrebare! Care este diferenta dintre a sta in chirie la blocuri ANL si a sta cu chirie normală sau cum o stiti voi? La ANL platesti mai putin?
Caretta este firma serioasa aveti idee? sau era mai bine Novatik sau Bilka?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!