Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 13 Februarie 2025 sunt:
Cat ciment intra la un stalp din teava pentru un gard?
Dacă am aruncat o discheta demachianta in WC și am tras apa se va înfunda WC-ul?
Vreau sa va intreb daca cineva si-a luat intrerupator din ala digital, cu touch. Am vazut la eMAG ca era la reducere unul din sticla. Ce spuneti? Cum sunt?
Intreb, dar chiar va rog un raspuns foarte serios, pun o centrala la o casa de vreo 200 m patrati si doresc sa stiu cam ce materiale sunt mai bune, pentru tevi ce ar fi ppr care sa o bag sub sapa?...? (mai mult)
M- am mutat pe chirie de cateva luni si am intampinat o problema cu cuptorul aragazului. Tot timpul cand folosesc cuptorul aragazului iese fum. Fum negru si imi afuma si peretii. Ce naiba ar...? (mai mult)
Help! Mi s-a infundat Wc-ul și dacă trag apa scade in 15 min pana jos de tot, urgent, cum pot sa il desfund fără materiale speciale?
Si- a cumparat cineva pistol de lipit cu silicon din Lidl? Am avut unul din Jumbo la vreo 15- 20 de lei, insa nu mi- a placut deloc. Nu reusesc sa fac bilute, iar siliconul se intinde cand pun o picatura...? (mai mult)
Este cineva de aici care are priza inteligenta programabila? Merita? Ce imi puteti spune despre ea? E utila sa iti transformi casa intr-una inteligenta apekand la asa ceva?
Caut pe cineva care tine oi, miei deoarece vreau sa stie sa-mi spuna cand se tund oile de lana. Primavara sau cand eu stiu ca primavara?
Salut, Vreau sa schimb intrerupatoarele de aici: https://imgur.com/a/MlU4TrZ Cum fixez unele noi in doza asta, doar pe gaurile negre din mijloc? Gasesc ceva sa se potriveasca?
Cât timp trebuie să fiarbă mugurii de brad?
Care este ma bun Bilka sau Novatik sau ce imi recomandati voi? Vreau sa schimb tabla de pe casa si vreau sa fie ceva de durata.
Știți un site de unde aș putea comanda alimente de dimensiuni mari ca la restaurant?
Semințe știu că se găsesc oriunde, deși la ghiveci Regina Nopții as avea succes sa fie prin comerț!? Mi- aș dori mult aceasta floare sa o am. Fie online ori magazine, spuneți- mi ...? (mai mult)
am pereții din camera vopsiti cu roșu. Vreau sa o zugrăvesc toată casa in alb. Exista ceva soluție sa dau peste pereți pentru a iesi un alb cat mai imaculat? Sau este ok dacă șlefuiesc...? (mai mult)
am un zarzar(corcodus) bătrân, undeva la 20 de ani, gros, dar care am descoperit recent ca e putred in mijloc si e infestat de furnici care si- au facut cuib in el, am curățat tot interiorul...? (mai mult)
Buna, as dori sa imi spuneti o aplicatie pentru IOS prin care pot sa fac design interior folosind elemente pe care le am in realitate sau incarcate de pe site- uri ca Leroy Merlin, Dedeman, etc....? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Am boboci de gasca si rata si nu stiu ce mâncare trebuie sa le dau in prima zi după ce au iesit din ou.Si daca am o rata de carne si ratoi lesesc, pot pune ouăle la clocitoare?...? (mai mult)
Cand se stropesc cartofii, vita de vie? Dar rosiile?
Cine a cumparat betoniere recent, imi poate spune si mie ce dimensiuni au cutiile in care sunt ambalate? Vreau sa cumpar una de la Dedeman sau alt magazin de genul si sunt curios daca imi incape in masina. ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre piticii de grădină?
Un balot de turba de 800 litri la cate alveole de 104 celule ajunge aproximativ?!
Stiti un site sigur de unde pot cumpara saci de peleti direct de la producator? Sau de unde cumparati voi
am o intrebare in legatura cu costurile unui solar la o cultura de salata verde. Pe o suprafata de 1000mp care ar fi costurile constructiei unui solar de la zero? Iar in legatura cu instalatia...? (mai mult)
Frunzele unui pom mai cresc si in iunie?
Hei! Vreau sa imi renovez bucataria si nu stiu ce sa fac. Am de ales intre cuptor electric si plita pe gaz sau cuptor si plita electrica sau aragaz electric. Voi ce ma sfatuiti? Cum e mai bine si indicat...? (mai mult)
Am niste mobila alba de la Ikea, faza ca e a fost mazgalita cu marker permanent, negru. Cum scot tot scrisul fara sa distrug mobila?
Cum pot eu, tanar al acestei societati, sa reusesc ca sa imi cumpar o locuinta fara ca sa apelez la banci, credite, imprumuturi (care sunt un stres si te imbolnavesc treptat in cazul in care viitorul...? (mai mult)
Salut, am o curte de 200 mp in Bucuresti in sectorul 3, merita sa imi fac un solar pentru rasaduri productie angro?!
Salut, am cumparat recent o piscina cu cadru metalic si am desfacut dar era prea frig si am vrut sa ansamblez piscina la loc dar am strans- o mai haotic si am pus- o in cutie. Intrebarea este daca nu ...? (mai mult)
Se pricepe cineva la construcțiile de dinainte de '89? Care blocuri sunt mai sigure, cele de tip monolit sau din prefabricate? Blocurile construite după cutremurul din '77 sunt într- adevăr mai...? (mai mult)
Buna seara. As vrea sa fac furaj pentru prepelițe ouătoare. In rețetă de ingrediente este specificat si Carbonatul de Calciu. Din cate stiu acest carbonat este marmura/ creta, se găsește si...? (mai mult)
am si eu o intrebare:din cand in cand ma mai uit pe Zillow (un site pentru case de bogatani) asa de caterinca, si nu inteleg ca un lucru scris sus cu mare este pretul casei, dar dedesub apare...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa identific aceasta planta, acele fructe sunt de marimea unei broboane de strugure din acela mare https://drive.google.com/open?id=14Lj9vMbZNkId0ye-WoimnSLIACw0wsMS
Toate apartamentele dintr- un bloc au aceeasi suprafata? Stiu ca e putin ciudat, dar m- ar ajuta la un proiect :)) Multumesc anticipat! P.S. scuze pentru categorie, dar asta pare cea mai...? (mai mult)
Intreb poate au facut si altii o fosa din beton cu laturi de 3 pe 3 m si adancime 3 m deci 27 m cubi mi se cere 6000 roni cu tot cu canalul cu teava de 10 m de canalizare pana la un camin si cu materialul...? (mai mult)
La ce inaltime minima trebuie instalat panoul solar gobe cu 15tuburi ca sa am presiune? Multumesc!
Ați făcut vreodată vin din suc de soc? Cum?
Cum să scap de helgii, de dihori, nevastuici, hermeline sau cum s-or chema toate astea?
Hei! Am in curte un wc de serviciu pe care l- am modernizat. Am facut o mica constructie, i- am pus o chiuveta, insa as vrea sa am si apa calda. Stiu ca se rezolva cu boiler, insa vreau sa incerc ceva...? (mai mult)
Care e diferenta intre un cristal de bohemia si unul normal? Care e mai calitativ?
Am gasit in gradina o insecta, ceva ce seamana cu un gandac din ala mirositor (plosnita de copac). Faza e ca asta e complet verde deschis, un verde frumos si plat si el. Stie cineva ce insecta e? Nu ...? (mai mult)
Pot planta acum un smochin? E perioada lui, se va prinde, ce stiti?
Astazi am cumparat cu tatal meu o usa (clanța, tocuri etc.) Cand am ajuns acasa nu am gasit colturile usii. Cumva trebuie sa cumpueri tu colturile usi sau colturile sunt in cutia usi?
Cine stie sa imi spuna ce flori de gradina cresc la umbra.Am un loc in curte, unde am terasa si e umbra
Vin rude din Italia acasa. Italia deja nu se mai afla in carantina si dituatia e destul de ok, la noi deja unele orase tot au iesit deja din carantina cum credete le vor opri la romani sa- i tina...? (mai mult)
Cam cat ar costa serviciile unui desfundator de canalizare? Stau la parter si mi- a venit ieri apa sus la baie din canalizare cauza fiind ca un vecin a aruncat servetel umed in coloana de canalizare si...? (mai mult)
De mai bine de doua saptamani vecinul de deasupra mea sapa dupa petrol in tavanul meu. Am masurat si se ajunge la nivele de 82db (nivel la care efectiv se pot cauza daune timpanului) si e asa...? (mai mult)
Unde se gasește de cumpărat extractul de vanilie?
Aseară când am aprins becul din baie o făcut trosc și o picat numa siguranța de la baie, cele de la bucătarie, dormitoare sunt sus ridicate. Dacă schimb becul și ridic siguranța merge?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!