Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna seara.Ce parere aveti despre usile metalice de la firma Beymay? Am inteles ca ar fi fabricate in Romania, ca aspect par destul de ok, un amic mi- a spus că sunt si destul de rezistente.M- ar interesa...? (mai mult)
Ma intereseaza cat e metru patrat de montat vata bazaltica de 100 mm densitate 110 kg pentru exterior pana la decorativa, deci tot pentru o suprafata de 200 m patrati. Vreau un raspuns foarte serios, ...? (mai mult)
As dori sa folosesc un hidrofor cu panouri fotovoltaice. Hidroforul este de 850W. Cum pot face asta?
Cum sa procedez sa pun salatele verzi pentru ca sa folosesc la ciorba pentru la iarna? Va rog raspundeti-mi ca
Cat timp poate sta un porc fara apa si mancare?
Bună ziua. Cum pot scoate vopseaua (var) de pe mâini?
Am cateva plante aromatice in ghivece. Nu inteleg ce se intampla cu patrunjelul, restul sunt ok. A crescut foarte putin si acum a inceput sa se ingalbeneasca. Nu creste mare si frumos si nu stiu ce sa...? (mai mult)
Am vazut in unele constructii cand faceau peretii constructorii puneau si plasa din aceea cu gaurele.Nu stiu exact cum se cheama. De ce fac lucrul asta? Am observat asta si cand au anvelopat...? (mai mult)
Am o planta aloe. Nu stiu cum trebuie intretinuta. De cate ori trebuie udata, cand pot taia din frunze? Stie careva?
Care este diferenta dintre etaj si mansarda?
Credeti ca un Kärcher K 3 Full Control este potrivit pentru nevoile de acasa? Vreau sa achizitonez un aparat de spalat cu presiune pentru lucrurile de acasa, stiti si voi... Speli masina, ziduri, pavaje,...? (mai mult)
Cum pot inmulti niste trandafiri de dulceata? Daca tai de undeva si il plantez se va prinde?
Salut, am si eu o intrebare. Unde locuiesc, in fata blocului exista o parcare de 9 masini.Un vecin din bloc, samsar jegos nesimtit, are in permanenta masina lui plus o alta pe care tot o pune in vanzare...? (mai mult)
Poate sa imi spuna si mie cineva care e cea mai buna otrava pentru șobolani? Caut pliculețe din alea cu pasta..sunt de mai multe culori dar cele mai bune erau alea de culoare albastră..doar ca nu se...? (mai mult)
Ce pom este acesta? Da flori albe. https://ibb.co/0CJ31Bz
Poti impremjmui un teren cu gard electric? Ai nevoie de vreo aprobare anume sau nu e posibil in nici un fel?
Ce carti sau documentare, filmulete etc care sa ma ajute sa invat cum sa toaletez copacii fructiferi stiti? Am nevoie de niste informatii pentru pruni, caisi, ciresi, meri. Multumesc.
Cum tai un trandafir? Tufa s-a facut foarte mare si imi acopera o parte din geam. As vrea sa il mai tai putin, dar nu stiu cum sa o fac sa nu distrug de tot planta. :(
Rosia e fruct sau leguma? Va rog ajutati-ma poate castig un pariu de 10 lei.
Centrala pe lemne sau centrala pe peleti? Care din ele sunt mai bune, mai eficiente, mai generoasa la intretinere?
De unde pot sa cumpar luminite led banda?
Hidrofor sau pompa submersibila? Folosesc foarte multă apă, hidroforul mi s- a stricat recent și vreau să incerc o pompă submersibila. Tin să menționez că suntem 4 oameni in casă și folosim...? (mai mult)
Salut, se poate da cu spray colorat pe rigips (ghips carton) rigipsul este dat cu glet, amorsa etc, tine culoarea sau se ia imediat? Funda,
TPU, am un teren undeva intr- o zona muntoasa. Momentan nu am cum sa fac o constructie costisitoare pe el, insa am tot vazut acele mici casute prefabricate. Nu stiu cat de sigure sunt, nu stiu cat de...? (mai mult)
Buna dragilor! As vrea sa va intreb cate ceva despre plantele de aloe vera. Am una de cateva luni si o ingrijesc exact asa cum scria pe instructiuni, insa nu este asa de mare. Cat credeti ca va dura pana...? (mai mult)
stie cineva cat ierbicid pentru porumb am nevoie pentru suprafata de 25 de acri?
Bună ziua, Recent am achizitionat un panou solar nepresurizat pentru apa calda de 150 l de la GOBE. Toate bune si frumoase doar ca nu am gasit un instalator in zona mea, asa ca am decis sa- l montez...? (mai mult)
am placat un perete in interiorul apartamentului cu polistiren, se poate aplica pe polistiren glet și după amorsat și zugravit? Sau trebuie obligatoriu adeziv?
Salut,cate grade trebuie să aibă ouăle sa poata iesi pui? Au 42 grade Celsius
Stie cineva o sperietoare pentru pasari (pomi fructiferi) sa fie eficienta? Lasati link sau nume ceva daca aveti idee.
Cunosc pe cineva care a facut cateva solare in care a plantat rosii. Acum... eu chiar nu ma pricep. Dar in interiorul solarelor sunt niste insecte ce (din pozele pe care mi le- a trimis) par...? (mai mult)
Cum se trasează fundația unei case? Este nevoie de un topograf?
cu ce se face hidroizolatia in zonele unde vin ziditi peretii?
Buna seara.Ce parere aveti despre aspiratoarele cu spalare? Sunt eficiente pentru curățarea covoarelor si a tipiteriei? As dori sa cumpăr un aspirator Thomas, modelul din linkul de mai jos dar nu din...? (mai mult)
Ce costuri implica adăugarea unui geam mare (spart perete, autorizati) la bloc? Aș vrea sa stiu ce preturi mă așteaptă. Stau la parter, ieșire direct la stradă. Oare e posibil sa sparg...? (mai mult)
Salut, am un cires in grădina, anii trecuti pe vremea asta ciresele erau coapte, dar acum sunt verzi, stie cineva de ce?
Am o sobă cu calorifere în casă. Soba este din metal, este poziționată în hol, iar coșul de fum este din metal, trece din hol in camera și apoi urca spre tavan. Nu mai fac focul de cand a venit...? (mai mult)
Urgent vreau sa cumpar un teren pe care sa iau o casa tip container. Nu stiu nimic despre asta. Ce trebuie sa am in vedere la achizitionarea terenului, de asemenea ce acte trebuie pentru a costrui un ...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva cum se numeste aceasta afectiune la cais si cu ce se poate combate? https://imgur.com/a/JCiwGmT Frunzele se usuca, rasucindu- se spre partea superioara a frunzei acoperita...? (mai mult)
Sunt faine fântânile decorative arteziene de casa? Se aud frumos susurul apei? Te relaxează? Aveți așa ceva? . https://m.emag.ro/fantana- feng- shui- electrica- 24x26- cm- dae993- dae993/pd/DCV89SBBM/?X-...? (mai mult)
Hei, vrea cineva un catelus, am 5 căței de vreo 2 luni, incerc sa le gasesc un stăpân deoarece eu nu- i pot întreține pe toti, am sa asigur eu transportul in Câmpulung Moldovenesc, Sadova ...? (mai mult)
Ce dibluri folosesc pentru polistiren de 10 cm? Dibluri de 10 sau de 15? Dar la polistiren de 20?
Ce marca de aer conditionat ati cumparat si in acelasi timp sunteti multumiti de achizitie? Buget: intre 1000 si 2000 lei
Am nevoie sa cumpar un panou pentru baschet din plexiglass sau acril, in jur de 180 cm pe 105cm sub 150 de lei daca se poate, unde gasesc?
La un aer conditionat, la compresor, care e diferenta (sau avantaje/dezavantaje) intre Inverter si DC Rotativ?
Buna! Trebuie sa fac un proiect la reteaua de alimentare cu apa potabila a unei locuinte. Are cineva idee: - presiunea apei la o conducta magistrala a blocului cu cat curge. - presiunea apei care curge...? (mai mult)
Nu radeti, dar nu prea ma pricep la gradinarit si ma gandeam daca imi puteti da un sfat. Am pus in curte niste capsuni, pe randuri, cu spatiu intre ele, destul de frumos. Acum au inceput sa se coaca,...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta într- o privință? Cine îmi poate spune cum se montează corect supapa de siguranță, robinet de golire, filtru y robinet de trecere? Deci, ordinea corecta de la ...? (mai mult)
Dau funda! Am o intrebare stupidă. Cum as putea face o coardă(la mânere ma refer mai mult)? Stiu ca pretul este foarte mic dar nu gasesc la magazinele din apropiere și nu am posibilitatea de a ...? (mai mult)
Cum pot scapa de furnicile din camera? Este plin pe podea si în pat dar nu le- am găsit intrarea. Nu ma musca dar este foarte enervant ca le văd şi simt pe corpul meu mai mereu! Daca le omor ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!