Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 13 Februarie 2025 sunt:
Are cineva lumânări parfumate din Zara? Miros tare sau abia se simt, ca alea la 5 lei? https://www.zarahome.com/ro/parfumuri/produse/lumânări-c1020116810.html
Daca pomii au flori si ingheata pe parcursul verii nu vor avea frunze deloc?
Daca au inflorit puțin copacii(doar unii) și vin doua dimineți cu temperaturi de -2 grade ce se întâmplă?
Mai pot planta acum Mana Maicii Domnului?
Vreau sa ma mut singur (cu chirie in apartament 2 camere sau 3) in urmatoarea perioada in speta la inceputul verii si as vrea si eu o lista cu plati lunare estimative evident fara chirie. Multumesc...? (mai mult)
Salut, TPU! Astăzi de dimineata am gasit un pui de porumbel din acela alb...e foarte frumos si l- am luat si l- am pus într- o cutie dar nu stiu ce sa ii dau sa mănânce...se poate adapta daca il ...? (mai mult)
Daca pun burete antifonic in toata camera si pe usa, se mai aude cand vorbesc normal in camera de langa?
TPU am o craciunita si ii putrezesc ramurile, ce sa fac?
TPU, va scriu dintr- o stare de rusine fata de sora mea pentru ca ea a plecat in Anglia si mi- a lasat o floare craciunita si... acu 2 saptamani a inceput sa se ofileasca i- a cazut frunzele care- i daduse...? (mai mult)
Am doi pui de curca care încontinuu fac gălăgie. Mănâncă, dorm dar și atunci când dorm vorbesc. Parca ar dormi iepurește. I- am și învățat mai mult in brațe sa ii țin. Oare asta sa...? (mai mult)
Mi-am luat un buchet de patrunjel in ghiveci. Nu stiu cat de des sa-l ud. Azi dimineata l-am gasit cu frunzele lasate si l-am udat. Au trecut 12 ore si iar se ofilesc frunzele. Sa-l ud iar?
Cum as putea atrage un roi de albine la mine in stup?
Am un lamai destul de mare, care pana acum doi ani nu a facut nici marcar o floare din cauza ca nu stiam ca trebuie tuns. Anul trecut l- am tuns si a facut o floare care a cazut. Anul...? (mai mult)
Se poate planta murea lângă zmeura?
Lumina calda sau rece in dormitor? Vreau sa0mi achiziționez 2 becuri led economice mai scumpicele si nu stiu de care. Camera are 16mp si este vopsită în alb. Dau funda
Cum se curată filtrul aerului conditionat? O pot face eu?
Masina de tuns Wahl se incalzeste destul de tare, ce as putea sa fac?
Cum iti dai seama daca s- a prins o coarda de vie daca dupa un an nu are frunze? Dar totus coarda daca tai 1 cm din ea e verde? Ma refer fara sa tai. Cum e correct inmormantare sam...? (mai mult)
A plouat si tata nu a pus capacul la recipientul de compost. S- a umplut efectiv cu apa :((. Am scos ca am putut, dar se vede clar ca mai e o groaza. Daca zilele astea l- as pune la soare asa neacoperit,...? (mai mult)
Pliculetele acelea de ceai pot fi puse asa dupa folosinta direct in compost? Acea hartie cred ca se va descopune la un moment dat, dar amestecul ala de plante ar putea fi folosit si ca ingrasamant?
As dori sa- mi achizitionez o aeroterma, aveti vreo sugestie? *Intrebare adresata celor ce detin sau au folosit aeroterme*. Detalii despre camera care doresc sa o incalzesc: 22 metri patrati, inaltime...? (mai mult)
Salut, poate sa imi spuna si mie cum se prepara cimentul pentru bondoci si placi de gard?
In urma cu o saptamana am achizitionat un afin siberian si doi afini bonus.Acum frunzele s- au facut rosii si cele de la afinii bonus se usuca dupa ce ies din muguri, dar cele de pe afinul siberian nu...? (mai mult)
Părinții mei vor sa meargă mâine sa puna cartofi, ceapă, etc in pământ și sa ma repare la casa. Stăm la 40 de km de sat. Vor merge cu o dubă pentru ca vor ...? (mai mult)
Hei! Credeti ca s-ar vinde un parchet care a fost scos si inlocuit cu un altul? Adica un parchet deja folosit, dar pe care l-am scos. El e intreg, nu e zgariat. Se mai poate folosi sau revinde?
Buna, buna! Exista trandafiri care ar putea inflori cat mai mult pe parcursul unui an? Ce specie? Multumesc.
spuneti- mi un ingrasamant lichid BIO care sa mearga cam la toate legumele si fructele care sa se poata prepara acasa fara sa- l cumperi cu care sa stropesti de la lamai pana la alte fructe ...? (mai mult)
Unde as putea gasi schita unui tesla coil, insa o varianta mai mica ceva ce poate fi facut in casa?
Noroc! Daca bagi toate ramele goale in stup, adica rama fara nici un fagure, gol, are ceva? De exp bag o rama goala da insarmata mai mult, ca sa faca pe ea fagure, sarme multe, nu isi fac singure...? (mai mult)
Erbicidul Nicor merge si la vita de vie?
In candelabrul meu din sufragerie am pus un bec LED. Problema e ca nu se poate stinge. Daca sting ramane semi aprins. Ziua nu deranjeaza, dar noaptea se vede lumina. Ati mai intalnit? O fi defect? Oare...? (mai mult)
Salut,nu am mai fost la apartament de o luna, am lasat apa si gazul deschise, nu le-am oprit din robinetul de acces.Ar trebui sa imi fac griji?
Bună, mă puteți ajuta sa găsesc o floare? Nu știu cum îi zice dar o pot descrie. Îmi aduc aminte ca am văzut- o prin gardurile naturale de lângă bloc la nivel cu parterul. Arata destul de...? (mai mult)
Cum pot muta niste tufe de trandafir fara sa afectez radacina? Am nevoie ca au crescut cam mult si imi impieda trecerea dintr-o parte in alta a gradinii.
mai am sansa sa mi se prinda via daca mai pun in pamant ori e tarziu deja? Am soi de aia mici si am curatat via si vreau sa o plantez.
Salutare, cunoasteti vreo firma care realizeaza case/vile la rosu/cheie in rate, eventual pot dispune de un avans inainte? Multumesc
As vrea sa-mi cumpar un motocultor mai puternic pana in 6500 lei. Am aproximativ 2 hectare de lucrat cu el. Ce imi recomandati? Multumesc anticipat
Hei. A incercat cineva sa vopseasca perdeaua cu hartie creponata? Stiti daca functioneaza? Este o perdea subtire alba, credeti ca va functiona sa o bag in apa cu hartie creponata si sa se coloreze?
Am niste flori uscate, le pot pune in recipientul de compost? Ajuta in vreun fel?
vreau sa dau cu var in exterior- interior, pentru interior trebuie un var pentru exterior un var lavabil, cum trebuie sa procedez ca nu am mai facut pentru exterior? Iau un var de exterior...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr un grătar pe terasa, sunt în dubii pe curent sau butelie. Butelia mi- e cam frica pe terasa, bate soarele puternic vara și iarna e frig, nu e acoperita terasa. Ce spuneți,...? (mai mult)
Bonsaiul mai creste sau ramane la inaltimea lui?
stie cineva la cat timp trebuie sa ud florile astea? https://imgur.com/IAle8Ps https://imgur.com/Crx5ZtM
As putea sa fac un stup de albine acasa si ca familie de albine sa prind albinele din copaci? Adica daca as prinde intr- o capcana multe albine si le- as baga in stup ar sta acolo? Sau sa le inchid...? (mai mult)
Stau la sat și în curtea mea există o țeavă mare de gaz care trece sub pământ, din câte știu țeavă aceea vine de la fabrica de gaz, ce drepturi am? Are voie să treacă pe la mine...? (mai mult)
Ce faceți cu mobila care nu vă mai trebuie?
Cât costă construirea casei de la final? 40.000 euro mi-ar ajunge? Daca aș gasi o firmă ieftine si materiale ieftine?
In afara de rame ce as putea sa mai pun in compost? Viermisorii sunt ok? Voi ce spuneti? Sau e mai bine fara nimic?
Am o întrebare, daca iau mazăre decorticata și o pun in pământ, iese vreo ceva?
Eu plantez cartofi dupa care pun un pat de fan (paie) de circa 20 cm pe toata suprafata. Ideea e super si se dezvolta f bine. Dar vin si intreb, NUMAI pe cei ce fac agricultura, pot proceda la fel cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!