Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 13 Februarie 2025 sunt:
Cum desfac un șurub cu cap de imbus stelat daca s-a dus capul si se invarte imbusu' in gol? Ește șurub cu cap rotund si in miljoc imbus stelat.
Am un motor de frigider si am testat cu un manometru de 10 bari cat baga si am ramas surprins cand am vazut ca s-a dus acul pana la 0 ceea ce eu cred ca motorul este bun.Este normal?
Bună TPU, As dori sa aflu raspunsul vostru (aproximativ) si de aceea va rog sa imi raspundeti doar cei care va pricepeti. In vara acestui an as vrea sa imi renovez camera, iar asta inseamna ca...? (mai mult)
Buna Ziua.Stie cineva cum se procedează pentru racordarea la energie electrica a unei tonete, chiosc sau barăci metalice amplasată pe un teren proprietate personală? Conform legii 50/1991 in acest...? (mai mult)
Buna! Imi doresc sa plantez o floare, o floare ce imi aduce aminte de copilarie, un miros parfumat pe care si acum il simt in nari. Este vorba de Mana Maicii Domnului. Acum, nu stiu daca se gasesc ...? (mai mult)
Ce as putea folosi din casa, resturi, ca ingrasamant in pamantul florilor?
Cum pot inmulti un aloe? Ce tai, de unde tai, cum il plantez? Am vazut ca se taie si apoi se planteaza intr-un ghiveci nou. Dar cand il pot taia? Planta mea are aproape 1 an.
Am un lamai si au inceput sa ii tot cada frunzele. Ce sa ii fac? Nu vreau sa il pierd. E posibil sa ii cada toate frunzele si sa apara altele apoi? Fara sa moara? Acum nici nu pot alerga pe strazi...? (mai mult)
Salut, Intrebare pentru gospodine! :)) Am comandat prin glovo, drojdie:)) In fine si altele, dar, vine baiatu' asta cu o caruta de drojdie uscata (cat am comandat) :)) numa' ca vad acum ca expira...? (mai mult)
Salut, camera mea are 4m lungime 4 mărime si 2.5 inaltime, recent am pus centrala pe lemne si voi avea 2 calorifere la fiecare geam de 600×800, sunt suficiente pentru aceasta camera? Tin sa precizez...? (mai mult)
Voi ce plante aveți în casă?
Buna Ziua. Cine poate sa imi spuna daca aceasta plita de la eMag se poate conecta si la GPL (butelie)? Multumesc http://s9.ro/14sf
Aas vrea sa-mi fac o soba de teracota. Sa o fac samotata sau cu caramizi, cum credeti ca e mai bine?
Salve, TPU! As vrea sa incerc ceva acasa, ca tot e suficient timp, un mic proiect sau experiment. As putea face la scara mica un fel de turn Tesla? Voi ce spuneti? De ce as avea nevoie? Stiti pe net...? (mai mult)
Am un prelungitor de 13. 500A care rezista la 3500W, problema sta in felul urmator, ieri cand eram la PC, am vrut sa imi conectez ca si al doilea monitor TV- ul prin HDMI la GPU, cand am incercat asta...? (mai mult)
Buna seara, Cine ma poate ajuta cu întrebarea, cum sa elimin vopseaua in ulei de pe pereți? Exista soluții ceva? Vreau sa pun faianta in loc de vopsea ...va multumesc
Ce părere aveți apartament parter construcție noua fără nimic dedesubtul lui gen garaj sau orice altceva? Baia va fi fără geam, va avea sistem de ventilație, credeți ca voi face igrasie ducandu-...? (mai mult)
Am o întrebare care nu mă lasă în pace. Dacă voi cumpăra o casă și voi locui (din păcate singur, nu știu dacă voi mai avea familie proprie) merită să mă gândesc să- mi produc energie...? (mai mult)
Cum a fost 1 si 8 martie, am primit mai multe flori, zambile si narcise. Acum ele s-au trecut, insa daca iau bulbii din pamant si ii plantez in gradina mea, vor mai inflori anul viitor?
Hei guys! Incerc sa reciclez cat mai mult si acum vazusem o emisiune ca unii foloseau si rame pentru compost. A incercat cineva asa ceva? Aveau niste lazi mari, cu pamant si alte chestii in straturi si...? (mai mult)
DE acum ca vine caldura, incep si treburile prin gradina. De anul asta sunt singura si va trebui sa ma descurc. As vrea sa ma ocup putin de copaci, am cativa pruni, piersici, meri, caisi si visini....? (mai mult)
E momentul potrivit sa mai plantez niste copacei fructiferi? Am auzit ca de maine vremea se va raci, imi recomandati sa mai astept putin sau o pot face acum?
Stie cineva ce ulei pot pune la motorul de la frigider?
Salut, știe cineva dacă se poate construi o casa cu mansarda pe un teren cu latimea de 10 m? Dacă da? Ce distanță trebuie sa las înspre vecinul din stânga, in dreapta nu s-a construit încă.
Buna seara, mi s- a ruginit jetul de apa si ca sa nu il schimb vreau sa- l dau cu un deruginol.Intrebarea e ca pateste ceva sau nu? Deoarece deruginol e pentru fier nu stiu daca la inox nu afecteaza. ...? (mai mult)
Este nevoie de autorizatie de construire pentru o piscina in pamant, din fibra de sticla? Am nevoie urgent!
Am nevoie de sfatul vostru pentru amenajarea bucătăriei. Mă întreb dacă să aleg mobilă de bucătărie cu insulă sau dacă e mai bun un blat alungit. Nu știu nici ce dulapuri să aleg. Credeți...? (mai mult)
Bună ziua, am o curiozitate am cumpărat recent un apartament la parter, construcție noua, cărămidă din aceea roșie, izolație interior și exterior, încălzire pardoseala, credeți ca pot...? (mai mult)
Vreau sa fac un leagan in curte pentru cel mic. Nu stiu nici un proiect si nu am nici o idee cum. Ma puteti ajuta? Nu am nici un copac asa solid sa zic ca sa il prind, deci va trebui sa fac...? (mai mult)
Va rog daca imi puteți spune ce experiențe si ce pareri aveti despre casele din lemn. Am dori sa cumpărăm o astfel de casa prin credit ipotecar dar ne gandim la tot felul de lucruri si ...? (mai mult)
Sunt in cautarea unui aparat spalare cu presiune pentru spalat masina, covoarelor si betonul de prin curte buget 500 ron. Mentionez ca nu am mai avut pana acum si daca se poate pentru cei...? (mai mult)
Pentru ca tot urmeaza o perioada de izolare, as vrea sa fac cu cel mic ceva legat de gradina. Nu stiu, sa plantam niste flori, legume etc. Ce sa plantam? El va trebui sa ude si sa aiba grija de planta...? (mai mult)
cum se poate indeparta sau prinde cartita sau sobolul din gradina? Cateva metode va rog, imi distruge gradina.
Am niste buruiana, nici nu stiu ce e, dar sigur se inmulteste singura. Risc sa se imprastie in toata gradina daca nu fac ceva. Ce as putea sa fac in asa fel incat sa nu imi afecteze celelalte plante?...? (mai mult)
ma joc Farming Simulator 17 si am asa : 1. Porumb 2. Floarea Soarelui 3.Grau 4.Cartofi 5.Sfecla de Zahar 6.Rapita 7.Plopi Ce sunt plopii si rapita?
Cum aflu ce firma este un stilou? Nu scrie pe el.
am si eu o intrebare, am cumparat acesta masina de spalat : https://www.emag.ro/masina- de- spalat- rufe- samsung- add- wash- 7- kg- 1400- rpm- clasa- a- motor- digital- inverter- alb- ww70k44305w-...? (mai mult)
Dragilor, am niste scaune de terasa din acelea vechi de metal. Cum as putea sa le reconditionez sa nu mai para atata de invechite?
Unde mai gasesc acum masti, ffp2 sau ffp3? Am incercat sa rezerv in hornbach, apareau ca au si apoi m-au sunat si au zis ca cineva le-a furat:))
Dintr-un vas de hidrofor 24l poate fi folosit pentru a face compresor?
ce un hambar, ce rol are? Hambarul e tot una cu o Sura?
Hei, caut de mult timp un model de tort dar nu stiu cum se numeste. Este de ciocolată, pe margini este cu fimituri de nuca/alune și pe deasupra are profiterol
As putea adauga struguri in recipientul de compost?
Hei! Am niste seminte de Craciunite si as vreasa le plantez intr- un ghiveci din acela mai lung. La ce distanta ar trebui sa plantez semintele? Care e cea minima, incat daca cresc sa nu se incurce intre...? (mai mult)
Salut, imi zice cineva cam aproximativ cat costa sa renovezi un apartament de aprx 70mp in Bucuresti? CAT COSTA DOAR MANA DE LUCRU A ECHIPEI? Mersi frumos.
Cum aleg vata pentru profile gipscarton? Profilele au 3cm grosime, trebuie sa gasesc vata cu aceasta grosime sau poate fi si mai groasa dupa care o presez la aplicarea gipscartonului?
Am o masina Arctic EF 5800 care pana ieri functiona fara probleme. Azi, cand am fost sa dau drumul la masina, am vazut ac palpaie butonul de "anulare" care arata ceva gen - >|. Masina...? (mai mult)
Ce cuprinde un apartament cu doua camere? Mai exact la ce se refera noțiunea de camera? Mulțumesc.
Salut, știe cineva cum pot păstra un trandafir fără să se ofilească? Îl cumpăr vineri și trebuie să-l dau luni
Ce plante iubesc umezeala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?