Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 13 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Dați-mi peste 4-5 măsuri pe care putem reduce consumul de hârtie (tot ce ține de hârtie)
Am cumparat miniexcavator kubota 2, 5 tone 2010 si nu prea are putere, adica cand sap trebuie sa ajut din cupa sa pot trage inspre mine pamantul. Nu gasesc service prin apropiere sa ma duc cu...? (mai mult)
Unde se duc electronicele partial stricate pentru a se vinde: gen pentru piese de schimb etc. Exista si alta denumire/sau locatie in afara de Ateliere de reparatii? Ok stiu ca suna ciudat dar nu stiu...? (mai mult)
Pentru cei care Folosesc dezumidificator in locuinta are efect/consuma mult curent?
Am un lamai tinut in casa, l- am reciclat de la o persoana care voia sa scape de el. Nu stiu nimic despre intretinerea lor. De cate ori trebuie udat, ce umiditate trebuie sa aiba pamantul din ghiveci?...? (mai mult)
Cum urc o centrala de 200 de kg pe scari, la mansarda? 13 trepte. Multumesc.
De acum vine caldura si cum ne- am mutat la casa vreau sa fac afara un mic iaz pentru broastele testoase. Doar ca nu stiu cum sa fac. Stiu ca am nevoie sa ma conectez la o sursa de apa, sa nu ma chinu...? (mai mult)
Salut, daca in casa am un perete dat cu un glet mai alb, iar pe alt perete este dat cu un glet de culoare mai inchisa, in momentul in care vopsesc peretii se vor vedea diferente? (tot va fi alb)
Voi ce medii de filtrare aveti la robinet? Aveti vreun dispozitiv de filtrare a apei care se instaleaza direct la chiuveta? Ce recomandati?
Vreau sa pregatesc o activitate cu copiii, sa planteze cu mamicile niste flori. Am luat niste bulbi de narcise, insa vreau sa stiu daca acesti bulbi vor inflori doar in acest an sau vor mai face flori...? (mai mult)
Acum e mai cald, probabil nu va dura mult, insa am o mica sera cumparata si vreau sa plantez niste roshii chery. Ce seminte imi recomandati? Sa fie dulci. Daca va veni frigul le voi acoperi. ...? (mai mult)
Baterie baie pentru cada / dus, Kadda Column MY1806-3 CW, montaj aplicat, monocomanda, finisaj cromat + alb Ce inseamna montaj aplicat?
Am un trandafir japonez, acum va trebui sa il plantez in altceva pentru ca a crescut. Nu am mai facut niciodata asa ceva, nu am mutat nici o planta. Cum sa ma asigur ca va fi ok, cum fac mutarea?
Bună, am un prieten si i-a fatat vaca. Vitelul nu suge si nici vaca nu da laptele la muls. Oare ce e de facut? O fi vaca bolnavă?
As vrea sa plantez un copac in curtea casei, curtea e suficient de mare, dar spuneti- mi ce copac as putea planta, in asa fel incat la un moment dat sa poata sustina o casuta in copac. Casuta nu trebuie...? (mai mult)
Trebuie sa infasor un smochin ca sa reziste pentru temperaturile mici? Cum o fac? Nu am unde sa il mut unde e mai cald, e deja plantat in curte.
Cat are durata de functionare un bloc? Adica cat timp poate sa fie locuit pana la faza de a fi incadrat la seism in caz de cutremur? Intreb asta pentru ca blocul in care stau eu e un bloc comunist construit...? (mai mult)
Din ce e facuta caramida si cate tipuri de caramida sunt?
Din ce anume e fabricat cimentul si ce anume il face sa fie asa de dur si de rezistent? Dar betonul?
Buna Seara.Ce parere aveti despre obiectele sanitare de la firmele Cersanit si Mondial? Doresc sa achiziționez un vas de WC si un lavoar pentru o baie si habar nu am cum sa ma orientez.Cineva mi- a recomandat...? (mai mult)
Salut. Am o factura de platit la curent(e- on). Tin sa precizez ca maine trec cele 50 de zile de cand nu am platit- o, cat timp mai am sa o platesc pana sa vina sa imi taie lumina? Nu am mai avut niciodata...? (mai mult)
Îmi povestea cineva ca acum mulți ani, când se afla la liceu, circula un experiment. Spunea ca se lua un soi de planta care arăta ca, , o planta cauciucată, ca o meduza" (nu a știut exact sa ...? (mai mult)
Salutare, am observat ca una din prizele pe care le am are doar 2 fire, adica nu au impamantare, ce riscuri sunt atunci cand folosim priza respectiva ( gen cu bormasina, pompa apa etc)?
urmează sa ma mut în Constanța cu jobul lucrez în armata ca și soldat gradat profesionist și mi- am luat chirie fără contract fiindcă prin agenție plăteam mai mult să îmi facă ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva experimentat cu decorarea interioara in locuinta? In iunie trebuie sa merg la firma care se ocupa cu finisajele sa imi aleg gresia- faianta- parchet pentru apartament. Si nu le am...? (mai mult)
Salutare, am o pompa submersibila, am put forat, am pompa de vreo 7 ani de zile care alimenteaza toata casa mea plus inca vreo 8 case, de 3 saptamani a inceput sa faca figuri, in ce sens in sensul...? (mai mult)
Din greseala am atins cu un pix albastru de un perete alb.L-am curatat cu otet si periuta de dinti, dar a ramas un punct acolo pe perete ca si cum ar fi ud.O sa ramana asa? O zi faina!
Buna, La ce distanta se pot planta narcisele? Care e distanta minima intre ele?
Cineva mi-a dat un smochin. Cat de des sa il ud, cat de umed trebuie pastrat? Sau cum anume trebuie sa il ingrijesc.Are cineva smochini? Rezista iarna, trebuie sa le fac ceva special? Multumesc.
Bună seara TPU, am să intru direct la subiect. Am un consum de curent foarte crescut la apartament și nu știu din ce cauză, am verificat tv- ul, calculatorul, frigiderul si mașina de spălat....? (mai mult)
M- am mutat la casa si as vrea sa pun un gard viu. Ce planta se preteaza foarte bine pentru un astfel de gard care sa si reziste la temperaturi mai scazute? Si daca se poate sa fie si cat mai mult timp...? (mai mult)
Daca plantez un zmeur acum, pot avea fructe pana in luna iunie?
Am un mar si ar cam trebui sa il tund, unele crengi s-au uscat. Daca le tai pe cele uscate, ar putea creste altele in acelasi loc? I-ar afecta dezvoltarea?
as vrea sa îmi dați un link cu o lista a metrului patrat în diferite țări. Poate exista (eu nu am gasit)
Știe cineva cum pot afla temperatura dinăuntrul unui cuptor pe gaz?
As vrea sa montez un panou pentru apă calda. Merge si iarna sau doar cat este cald afară?
Ce solutie imi propuneti sa ascund cablurile din casa? Am observat acele bucati de flinta in care poti pune un cablu, dar daca trec mai multe cabluri printr- o zona din casa...cum le ascunzi? ...? (mai mult)
Distribuitor incalzire casa (~250mp, casa cu 1 etaj, izolata, centrala pe lemne cu calorifere, tevi din cupru). E necesara folosirea unui distribuitor (sau poate doua) pentru instalatia de incalzire...? (mai mult)
Buna, buna! Am primit niste zambile intr- un ghiveci micut. Au inflorit acum, insa nu stiu ce sa fac ca sa infloreasca mai des. Sa mut bulbii de zambile sau nu are rost ca nu vormai...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu mai cante cocosul?
Saptamana asta au fost taiati copacii din fata blocului :( Au venit niste muncitori cu drujbe si au taiat din crengi. Inainte erau pana la etajul 4, acum numai pana la 2- 3. Ce oameni rai :( Nu inteleg...? (mai mult)
Salut, mi- am achizitionat pe la începutul lunii un scaun Natec Genesis 440 gri si in primele zile nu aveam probleme cu el, dar dupa un timp a început sa scartaie rau si nu inteleg de la ce e? Ma puteti...? (mai mult)
Am o usa de termopan cu geam si as dori sa acopar geamul cu ceva sa nu mai treaca lumina prin el. Imi puteti recomanda ceva sticker usa sau nu stiu.
Stau in chirie cu un coleg si omu asta da caldura mult prea multa ca lui "ii e frig" sau are o camera proasta sau whatever. Ideea e ca mie mereu mi se incalzeste ca naiba camera si m- am saturat. Vreau...? (mai mult)
Salut, Recent am avut un incident in bucătărie, eram foarte obosit și am ațipit in timp ce aveam ceva pe foc. In cele 2 ore de somn in bucătărie mi s- a format un strat dens de fum care a intrat...? (mai mult)
Buna! Am un ficus care a crescut foarte mult, iar acum pe el pare a fi asa un fel de mucegai. Nu imi dau seama ce e. Pot fi fungi? Cum stiu ce sa iau de la magazinul fitosanitar daca nu stiu ce are...? (mai mult)
Indiferent ce as planta in ghiveci, solul organic va face vreo diferenta? Plantele vor creste mai repede? Daca as planta, sa spunem marar, patrunjel, menta, acest sol organic ar conta?
Buna! Am in dormitor geamuri din acelea vechi cu rame din lemn. La un zgomot mai puternic acestea trepideaza. Nu am cum sa le schimb in urmatoarea perioada, dar e enervant pentru ca la fiecare tramvai...? (mai mult)
Pot planta acum capsuni? Cand imi vor iesi primele fructe? E soi care fac fructe nu doar odata pe an, ci de mai multe ori.
Buna, as vrea sa-mi pun pe langa iaz niste plante care sa nu creasca mari ca acestea https://www.casa-gradina.ro/wp-content/uploads/2015/12/plante-suculente.jpg. Aveti niste idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!