Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce dezumidificatoare recomandati?
Cum scapi de umezeala din casa?
Am un bambus si a crescut...acum are 3 tulpini. As vrea sa i le tai si sa le plantez. Pot face asta? Daca le tai planta va creste in continuare avand tulpina originala?
Cam cât ar costa construcția unei case cu 2 dormitoare, un living, o baie si o bucătărie, de 75 de mp, de la zero până în stadiul de la cheie?(folosind resurse ieftine, fără marmură, etc...)
As putea sa imi contez acasa usa automata? Am o terasa inchisa si din terasa se intra in casa printr- o usa, insa aceasta este grea, iar copiii nu o pot deschide. As vrea sa pun una automata. Se poate?...? (mai mult)
Am vazut deja copaci inmuguriti. Am inteles ca daca vine un frig, mugurii vor ingheta si copacul nu va mai inflori si nici nu va face fructe. Ok, vine frigul, ingheata, dar va mai inmuguri mai tarziu...? (mai mult)
Salut, am o masina de spalat artic c1000a si cand ii dau drumul se aprinde beculetul de la usa verde si clipeste cand dau pe play, isi trage apa si dupa ce isi trage apa o da afara pe furtun si dupa ...? (mai mult)
Am la poarta casei un liliac, planta si e foarte mare. Cand as putea sa o tund, sa ii fac o toaletare? Cum anume trebuie sa o fac? Nu vreau sa o tai si apoi sa omor planta.
Pot baga o tava din metal la cuptorul cu gaz pentru a face o prajitura?
Salut, stie cineva unde pot gasi sa cumpar un scaun de genul? : https://prnt.sc/r47436
Hei! Am un lamai pe care il tin in casa momentan, insa frunzele acestuia au inceput sa se rasuceasca...nu imi dau seama de ce. Se rasucesc ca atunci cand sunt uscate, dar ele sunt verzi. Ce sa fac?
https://bit.ly/2vFl48G ma intereseaza acest produs, la leroy s- a scos din gama ca am sunat la ei. Am cautat sub diverse denumiri pe internet si nimic identic cu acestea, doar placi decorative...? (mai mult)
Sunt chiriaș și vreau sa trec doua persoane la întreținere în loc de una, cum e acum. Pot sa fac eu cererea sau trebuie sa o facă proprietarul?
Cine si-a construit recent o casa si imi poate da sfaturi referitor la contractul intre mine si constructor? Ce trebuie sa cuprindă? Rog ca cei care nu au habar sa nu intervină.
Pentru cei care au semineu: care sunt avantajele semineului fata de o soba sau o centrala? Imi place foarte mult dar cred ca consuma multe lemne. Funda
Ajutati- ma cu o problema va rog. Am chemat azi un meseriaș..ca nu imi mergea centrala. Problema era ca nu mergea deloc, era cred ca pe avarie. A facut- o omu sa meargă a băgat aspiratorul...? (mai mult)
A lasat cineva bulbii de gladiole peste iarna in pamant si in anul urmator au rasarit plantele?
Stau la bloc... In baie între faianță si cada dupa un anumit timp se formeaza mucegai, am pus banda aceea din silicon, am dat cu vopsea... Nimic se tot formeaza, sterg apa ramana nu e ...? (mai mult)
Se aprinde ledul rosu la centrala si nu mai incalzeste apa! Pot sa ii fac ceva inainte sa chem un instalator? Centrala este exact modelul din acest video https://www.youtube.com/watch?v=BA8dNxtw1VQ ...? (mai mult)
Ce golosti pentru baie, pentru cada pentru a nu se face mucegai pe acea margine... Am pus banda, am pus silicon cel mai bus si special, am dat cu o vopsea speciala din silicon... Mulțumesc
Daca am niste lanțuri groase și incep sa caneasca, iar apoi le vopsesc cu grafitti de culoare argintie, are ceva? Ramane grafittiul pe ele?
Hei, hei! Exista doar un singur tip de lavanda, cea cu florile mov? Exista si alte culori? Care e denumirea lor?
aceasta este o intrebare pentru cei care locuiesc in Militari Residence. Credeti ca merita sa inchiriez o garsoniera/apartament in zona aceea? Care sunt cele mai frecvente probleme?...? (mai mult)
Poate ce zic e o prostie, dar vreau sa stiu. Daca tai o creanga a unui copac, o creanga mai din varf, ceea ce inseamna ca acolo sunt ceva mai tinere, as putea sa o plantez sa imi creasca alt copac?...? (mai mult)
Am o anexa la casa 10, care sant pasii de racordare electrica de la casa pe contractul existent sau la stalp?
Toamna trecuta mi- am pus in gradina trei vite de vie soi Kismis. Au numai 1 cm deasupra solului. Oare anul acesta vor da ceva vita in sus? Este bun acest soi? Am vazut ca este un soi fara samburi...? (mai mult)
Am niste ferigi, Devilla sau feriga Talpa Iepurelui, doar ca de la un timp prezinta pe frunze, doar pe partea de sus o chestie lipicioasa. Ce ar putea fi? Cum scap de ea? am cautat informatii dar nu...? (mai mult)
Cand as putea sa plantez un coacaz negru? Il pot planta acum int-run ghiveci si sa il tin in casa, iar la primavara sa il mut in gradina?
Buna lume! Cine poate sa- mi spuna cum fac sa conectez un generator de curent electric pe benzina la toata casa cand e pana de curent? Deci sa am curent la toate prizele din toata casa de la acel...? (mai mult)
Am problema cu masina de spalat rufe..., trage apa dar nu intra nimic apa in cuva si nici nu invarte, dupa vreo 30 secunde scoate apa, ce ar putea fi?
TPU Vreau sa inteleg de unde sunt traversele de cale ferata. Stie cineva de unde pot cumpara aceste traverse pentru a le folosi in gradina (peisagistica). Multumesc frumos,
Care sunt pasii pentru a monta un detector de fum? Se face ceva special sau doar tragi un fir il montezi si atata tot? Multumesc.
Am niste unelte din metal care au fost lasate afara si au cam ruginit. As vrea sa stiu daca pot sa le readuc la viata sau sa imi iau altele. Pot scoate rugina de pe ele si sa arate bine? Sa poata...? (mai mult)
Cat timp dureaza pana un dovleac incepe sa germineze?
Am nevoie de o hota de bucatarie pentru un open-space care sa fie de 700 m3 (cel putin). Imi poate recomanda cineva, din experienta, o hota pe care a testat-o?
Hei! De unde as putea cumpara si eu niste butoaie, dar sa fie calitative si sa imi pastreze continutul cum trebuie fara a-i altera gustul?
Bună ziua, imi recomandă si mie cineva un produs de curățenie care sa nu se mai pună praful pe mobilă sau parchet?
Am un cos de gunoi vechi, facut din ciment, insa e intreg. As putea sa il folosesc pentru compost? S-ar distruge pe dinauntru?
Un aparat cu ultrasunete impotriva rozătoarelor merge într- o casa intreaga daca usile stau închise? Ca parca ar fi aiurea sa iei cate unu pentru fiecare camera! Si unde ar fi mai bine amplasat, ...? (mai mult)
Buna, o mica întrebare, din 3 paleți de BCA 15x65x24...as vrea sa construiesc un hol(1, 5m), o baie si bucătărie... întrebarea e cât de mare ar iesi construcția? In metri:))
Buna seara, am o centrala vaillant ecotec si vreau sa stiu cum pot sa remediez urmatoarele avarii, pe net nu am gasit prea multe informatii...Eroare F26 si respectiv F28, F28 se rezolvase pe moment ...? (mai mult)
Daca se face un scurt circuit la o priza din cauza că ai băgat un ștecher ud in priza poate să ia foc casa?
Cum pot sa evaluez o casa cu teren sa stiu la ce pret sa o vand? Casa destul de moderna apa, curent 5 ari zona imprejmuita de padure la 10 min de oras
Ce pompa sa folosesc pentru a scoate apa din fosa cu par,scame, diverse? Pana acum 2 pompa obisnuite am stricat ca se aduna par pe langa palete.
Hei! Am un gratar de curte si as vrea sa il vad pentru ca mi-am facut altul. Gratarul este un Weber Kettle, cu cat l-as putea vinde? As scoate ceva pe el sau nu merita efortul?
Exista vreo posibilitate de a face o scurgere sub nivelul canalizarii?
Știe cineva de unde pot achiziționa un set de rune (litere simbolice pe niste pietre), gen la punga sub 100 de lei sau cat mai ieftine? Un site sau ceva, pentru ca nu gasesc rune ieftine care sa livreze...? (mai mult)
Am un ficus elastic si acum cat a fost mai cald l- am scos si afara. Temperaturile au inceput sa mai scada si l- am bagat iar in casa.Credeti ca acest lucru ii va dauna? Aceste variatii de temperatura...? (mai mult)
Oare daca as planta samburi de rambutan s-ar prinde intr-un ghiveci cu pamant de al nostru? Voi ce spuneti? Aceste fructe exotice au sanse sa creasca?
Ce deseuri menajere nu ar trebui puse in compost?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!