Buna, cea mai recomandata vata bazaltica? HOTROCK 130 si pana la 190kg pe m cub densitatea si 0, 037 sau tehnofacade 130kg m cub 0, 039 sau izomin ruf 110 kg m cub 0, 036 sau beletep facade 160-...? (mai mult)
Cam cati wati consuma un pc la curent in general?
Salutare, este o problema relativ simpla dar greu de descifrat de catre mine care nu inteleg anumite lucruri si calcule ale energiei electrice. Treaba sta in felul urmator, in curtea locuintei, am un...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă stai cu un radiator pe ulei în priză tot timpul? Pe el scrie că e pentru uz ocazional
Orhideele mini tot mini raman daca le pun in vase mai mari?
Salutare. Cum pot testa daca este curent pe un singur cablu, eventual sa vad si ce voltaj are? Problema este ca am vreo 10 cabluri lasate asa in aer de la constructia blocului (1945) si vreau sa scap...? (mai mult)
Buna seara, am o problemă cu o ușă de termopan. Când este deschis să dau să încui și totul este perfect. Când închid ușa și doresc să o încui cheia merge foarte greu. Când dau sa o descui...? (mai mult)
Recent am primit certificatul de urbanism si nu inteleg o chestie. "Retragerea aliniamentului gardului la strada X va fi la 5, 5m din axul strazii". "Retragerea constructiilor de la aliniament...? (mai mult)
Am senzatia ca masina de spalat nu mai stoarce la fel de bine. Din ce cauza poate fi? Filtrul l-am curatat.
A placat cineva pe interior, peste tavanul de rigips cu polistiren? Expandat sau extrudat? Și cum este, este vreo diferență? Ma gandeam sa plachez si eu, dar nu cu adeziv ci cu spuma de montaj...? (mai mult)
In februarie- martie 2019 mi- a aparut in pamant un rasad de tei, dintr- o sămânță ajunsa intamplator acolo. Am decis sa o pastrez. Deja prin septembrie ii schimbasem ghiveciul de vreo 3...? (mai mult)
Am o canapea din piele naturala, a fost expusa la soare infoloata in folie cu bule, din cauza caldurii excesive bulele s au lipit de piele, cand am desfolioat o plasticul bulelor efectiv s- a rupt si...? (mai mult)
Stie cineva cat consuma o instalatie de craciun de 100 de LED- uri, si cat consuma una cu 100 de beculete? In brad am 3 instalatii cu beculete (2x 100becuri, 1x 300 becuri) si 2 cu LED- uri ( 1x 50...? (mai mult)
Buna seara, Va scriu in legatura cu o problema pe care o am la centrala termica si rog daca se poate să- mi raspunda o persoana autorizata in centralele termice. Problema este in felul urmator: ...? (mai mult)
Cine a făcut recent casa la tara si imi poate spune cam cât la costat. Sau cine are idee de asta. Ma gandesc la 2 camere, baie, bucătărie, sufragerie + o camera pentru centrala(pe lemne)...? (mai mult)
Probleme cu încălzirea la garsonieră. Până se rezolvă, mă gândeam să iau un radiator pe ulei să îl bag în priză. Întrebări: Consumă mult? Dă căldură? Am fost în magazine și pe toate...? (mai mult)
Știe cineva, placiile de OSB merg montate pe profile de rigips? Mulțumesc.
Stau intr- un apartament de 3 camere si am o pisica de aproximativ 1 an. De cateva zile am observat ca se tot scarpina si dupa cum banuiam, are purici. Nu stiu cum sa fac sa scap si pisica, si...? (mai mult)
Eu inca mai am wc in curte, ce imi recomandati dupa parerea voastra? Sa-mi trag conucta prin pidea si sa fac gaura, sau sa mai fac o gaura in curte pentru alt wc, pentru ca asta da cam pe afara.
Doresc sa achizitionez un calorifer electric pentru a incalzi o camera de 24 metri patrati. Aveti recomandari sau sfaturi in legatura cu achizionarea unui calorifer ieftin si cu consum redus? Voi folositi...? (mai mult)
De curand am cumparat o casa P+ M si am observat ca, casa scarii este intunecoasa, atat ziua cat si noaptea. In afara de bec pe senzor exista alta solutie pentru lumina, gen taierea...? (mai mult)
Cu putin timp in urma am achizitionat o casa P+ M din caramida Pototherm. Intrebarea este daca pot decupa peretele pentru a face un geam la casa scarii. Precizez, fara buiandrug. M.am gandit...? (mai mult)
vreau sa imi spuneti va rog cum ma pot connecta la internet prin Hotspot ce trebuie sa fac? Adica acasa imi merge netul prin Wifi dar daca trec de casa 1- 2 m e mort. Imi cost Hotspotul daca...? (mai mult)
De unde pot face rost de mistletoe/vâsc, mai ales în perioada aceasta?
Platesc mai putin la gaze daca folosesc doar calorifelul necesar? Am 3 camere si chiar nu este necesar sa mearga toate caloriferele, ma gandeam ca atunci cand dorm pot sa opresec caloriferele din living,...? (mai mult)
Salutare, stau cu chirie intr- o garsoniera am contract pe un an, avem un boiler pe curent când m- am mutat aici am văzut că avea puțină rugina pe deasupra, am zis că nu e nimic grav. Iar astăzi...? (mai mult)
Salut TPU,am o problema cu instantul, nu mai incalzeste apa.Stie cineva care ar putea fu cauza?
Cât de mult poate trăi o plantă de Coleus? Dumneavoastră dacă aveți un Coleus de cât timp îl aveți?
Cate revizii se fac la gaz? Una la 2 ani, una la 10 ani si ISCIR la 2 ani pentru centrala?
Saltea din spuma sau cu arcuri? Voi ce alegeți?
Buna ziua am si eu o intrebare pentru terminat de încălzire în pardoseala pentru fiecare camera cat fire se trag ce fire si cum se leagă?
Imi poate spune cineva cum se numesc acele nituri sau bucati de metal cu care se fixeaza manerele cutitelor. Multumesc, funda.
In ultima vreme gasesc la baie gandaci negrii si mari care sunt destul de rapizi. Nu reusesc sa ii mai omor pe unii. Eu am frica de ei si mi- e frica acum sa intru in baie (acolo sunt gandacii)....? (mai mult)
Pe ecranul centralei prin condensare 'IMMERGAS VICTRIX TERA' apare codul 06 3. Ce înseamnă acest lucru? Țin să menționez că am sunat la Call center Immergas dar nu raspunde nimeni. Mă puteți ajuta?...? (mai mult)
De data asta am o întrebare serioasa. Dorim sa cumpărăm o casă în Belgia, dar bugetul ne permite 2 variante: 1. O casa îngustă lipita și în dreapta și în stânga de alte case, cu backyard...? (mai mult)
Am o cada ce a mai fost reconditionata acum ceva timp, deci nu e la primul astfel de proces. Credeti ca ar mai merita reconditionata sau sa o inlocuiesc? Ce sa fac?
Imi poate explica cineva de ce nu găsesc semințe de zorele? Am cautat peste tot! Voiam sa îmi pun și eu în balcon.
Am un copac, e un un prun. Il am de cel putin 10 ani in curtea casei, insa nu l- am vazut niciodata sa produca fructe. Oare ce sa ii fac? Sa il mai tin sau sa il tai si sa plantez altul? Credeti...? (mai mult)
Cum inmultesc vita de vie? Care e procesul?
Recent am facut o fantana si am vazut ca nu prea are apa si m- am gandit sa- i fac nivelul cu apa dintr- o alta fantana, cu ajutorul unei pompe de apa si dupa ce am scos furtunul din fantana,...? (mai mult)
Salut, vreau și eu sa fac o extindere la casa, nu foarte mare, doar o camera mica în care o sa fie baia. E o casa batraneasca și as vrea sa ma ocup puțin de ea. Dacă puteți sa îmi spuneți cât...? (mai mult)
O motocoasa pe la 1100 lei husqvarna, stihl?
Vreau sa fac o fantana la tara aici fantanile au apa la 10 tuburi,ce fantana sant mai bune MA refer la debit de apa, Cele cu tuburi sau Cele forate cu teava
Ce întrebări pot adresa unei persoane pasionate de plante?
Salut, am inchis centrala pe gaz din apartament, si dupa ce am plecat de acasa m- am gandit daca nu se vor sparge tevile din cauza temperaturilor scazute.Mentionez ca centrala se afla intr- un balcon ...? (mai mult)
cand aveti nevoie de un meserias la cine apelati? Ce parere aveti despre diferitele site-uri pentru mesteri si cum procedati? O zi faina
Am luat din Carrefour un fruct, rambuntan, daca as planta semintele, s-ar prinde in solul nostru? Ar creste si s-ar adapta sau nu?
Buna ziua tuturor, am o dilema pe care sper sa ma puteti ajuta. Vecinul bunicii si- a construit un gratar de caramida in curte care este din punctul meu de vedere prea aproape de casa si mi- e frica (Doamne...? (mai mult)
Am o sera si in sera mai am niste dovleci. Pot sa tai frunzele unei plante chiar daca mai sunt dovleci care nu au ajuns la maturitate?
Într-o baie ar sta bine ca pereții toți să fie cu piatră decorativă? Nu pe o bucată de perete, ci pe toți mă refer (în afară de tavan)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!