Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 22 Februarie 2025 sunt:
Are cineva o plantă de brugmansia? Cât de repede crește? Cât de mare se face într-un an?
Cat ati plati pe un apartament de 3 camere de 47 de mp nerenovat (are usa si geamuri noi) in orasul Giurgiu la periferie?
Cum curăț creionul cerat de pe beton?
Ce sunt alea case-apartament?
Am o teava de apa, care picura (foarte incet) vad ca e si un pic ruginita. Oare daca dau cu ceva vopsea de aia ce se da peste tevi se opreste? Nici nu vad cu exactitate locul unde e fisurat. Sau exista...? (mai mult)
Cum curat creta creată de pe beton?
Vreau sa folosesc cocs la o centrala pe lemne (este cu gazeificare) si nu stiu daca e bine sau nu. Raportul calitate pret este mai bun decat pe lemne, se strica mai repede cu carbune/cocs, miroase urat,...? (mai mult)
As vrea sa îmi fac o casa modulara/container vreo 36- 37mp, problema ca s- a dat legea aia ca fara proiect de casa nu pot să îmi pun curent pe teren! Cum si ce pot să fac? Îmi trebuie curent ca ...? (mai mult)
Deci deasupra mea stau niste țărani. Toată viața au stat la țară prin nu știu ce sat necunoscut de lume și sunt exact că niște tarzani. Țevile de la calorifere trec prin dormitor...? (mai mult)
Ce firme de mobilier recomandați pentru bucătărie (masa si scaune)?
Mama mea a cumparat un aragaz din inox si au aparut niste dare de rugina.Ce pot face ca sa dispara?
Vreau sa montez o fosa ecologica, dar este inapropiere de caminul de apa unde am racordurile la reteaua de apa. Care este distanta pe care trebuie sa o pastrez fata de acesta?
Salut, tot incerc sa gasesc vopsea lavabila neagra, dar tot ce am gasit pana acum era efect cu tabla de scris, iar eu vreau acea culoare neagra, genul foarte inchis. Daca stiti un site de unde as putea...? (mai mult)
Https://i.imgur.com/xl5ULoS.jpg - cele din stanga au ceva pietricele pe ele. ma intreb daca nu sunt cumva mai putin calitative ca cele din dreapta?
Bună TPU, Am și eu o întrebare Merita sa cumpăr o Husqvarna 128 r pentru uz casnic și vara pentru a cosi iarba de 1m? Dau funda
Cam cat de repede se poate construi o casa (sa zicem cu 3 camere, sufragerie, bucatarie, baie, fara etaj)? Oare gasesc pe cineva care sa o faca intr- o luna cum fac aia de la Visuri la cheie (in episodul...? (mai mult)
Am cumparat ieri o masina de spalat noua problema e urmatoarea am pus o masina de eufe am programat o foarte silentioasa nu ai ce zice dar cand a ajuns la stoarcere zici ca masina mea a luat o la plimbare...? (mai mult)
Buna, puteti sa ma ajutati si pe mine cu o problema, a intrat sub ecranu de la televizorul smart printr- o deschizatura mica niste inscte, mai degarba tatari.Cum fac sa ii scot de acolo, sau unde ...? (mai mult)
Hello! Am o mica nelămurire.De curând ne am ridicat o casa, e inca in stadiul "la rosu" cu geamuri si acoperis, problema e ca gardul nu e inca terminat asa ca, câinii nu avem unde sa ii ținem decât...? (mai mult)
Daca am dat cu clor in camera acum vreo 2h,pot dormi in acea camera diseara dau e periculos? poate mirosul dispare dar ma tem sa nu ramana particule, ceva.
Vreau sa torn o placa la fosa septica. Avand diametru de. -5 m lungime -3, 40 mlarime -14 grosime cat saci de ciment imi trebuie si fier. Va multumesc.
Ok cred ca e puțin ciudat ca spun asta aici... dar chiar am nevoie de ajutor. De ceva vreme am început sa văd in fiecare seara câte un gândac din ala mare(cred ca e din ala de canalizare) la baie....? (mai mult)
Am o fundație de 86 metri liniari și adâncă de 65+15 cm de la nivelul pământului.mar interesa câți metri cubi de beton am nevoie să torn aceasta fundație.86m lineari pe 80 cm adânc
Cum pot afla cam cat costa casele in Londra, Spania si Germania? Case la curte, apartamente cu doua trei camere si garsoniere.
Cum se cheama alea de pe jos din imaginea asta: https://imgur.com/tXJ64Q5 - alea prin care iese iarba? Ms.
Cum se altoiesc lamâii? As dori o schema.
Buna la aparatele de spalat cu presiune ce mi ati recomanda intre un BOSCH sau un stihl ambele de 130-150 bari sau pote sunt si mai bune si nu stiu fara kracher astept un raspuns serios
Ma plictisesc si am decis sa cresc o planta.Decorativa de oricare doar s- o cresc dintr- o samanta.Ce seminte pot pune in ghiveci in luna august si sa si dea roade ( fara plante aromatice ) :]].Dau...? (mai mult)
Salut, TPU Tatal meu are un lac de 500m² si imi face acte pe tumele meu, problema este ca e plin de somotel care este un peste daunator si mananca icrele altor peste Eu oricum fac lacul mai mare il...? (mai mult)
Vreau sa imi iau benzi led pentru birou stiti voi cum au unji ytberi. Am gasit pe eMAG singura banda led ieftina cu reviewuri pozitive dar in titlu scrie " BANDA LED TV" si in descriere scrie si...? (mai mult)
Unde gasesc frunze de brusture, de cules, sau de cumparat?
Buna TPU vreau sa- mi spuneti cum e mai bine sa fac. Am un butat de vita de care am marcotat- o una zic ca atat m- a mai ramas din acel soi cu struguri desi pe ciorchin si mici. Eu vreau sa fac pe cand...? (mai mult)
Unde reclam un vecin care ma tot inunda? Am incercat cu vorba buna, nu face nimic. Abia am luat apartamentul de cateva luni, si de cateva zile, soc, ma face praf la baie ala de la 6, atat pe mine la...? (mai mult)
Buna seara dragi mei am o întrebare cam ciudată doresc răspunsuri serioase și întrebarea este la fel de serioasă : De unde as putea sa cumpăr următoarele: șobolani, cam un borcan plin de purici...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar anul acesta o garsoniera/apartament in Bucuresti (Cel mai probabil garsoniera din cauza bugetului - 40.000 euro). Si as vrea sa stiu daca aveti ceva recomandari, experiente...? (mai mult)
Am un nuc in spatele gradinii.Il pot taia? E necesar sa anunt primaria pentru a mi se aproba acest lucru?
Eu as vrea sa ascult muzica la picap sau cum s- ar scrie, bunica- mea are unul dar acum e stricat si eu n- am unul, Ce credeti? sa repar ala de la bunica mea sau sa- mi cumpar eu unul acasa si sa ascult...? (mai mult)
Salut, ce panouri solare recomandați sa fie pe tot timpul anului pana in 2500 de lei? As dori link, sa nu il golesc iarna. am gasit pe un site dar mai vreau recomandări.
am și eu nevoie de un sfat ce motocositoare îmi recomandați într- un buget de 1.000 - 1200 lei, vreau să îmi achiziționez una pentru perioada verii cat sunt in vacanta și să merg...? (mai mult)
Buna cine ma poate ajuta cu câteva idei de amenajare pentru o garsoniera de 12mp?
Salut, TPU! Unde găsesc niște elemenți pentru șanț din beton? Undeva prin apropierea județului Suceava.
Salut, stie cineva cum as putea crea atmosfera aia de dupa ploaie la mine in camera? Stiti la ce ma refer, cu sunetul ala de ploaie linistita si cu mirosul ala de dupa ploaie si putin intunecat asa. ...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva un pret aproximativ la o casuta mica, cu doua camere, baie si bucatarie, asa, ca un apartament de aprox 50mp, construita din panouri modulare tip sandwich?
Salut, doresc sa aflu daca pot crea un hidrofor avand un bazin de24 L nou si avea membrana in el. Am vazut acest model de pompa online QB 60, 370 W stie cineva daca e posibil sa combin bazinul de apa...? (mai mult)
Salut. Aveti idee cat se mai ia manopera la gresie si faianta? Am sa pun in baie cam 34 mp de faianta si vreo 10 de gresie. Stau la casa, la tara. Vorbesc cu oameni priceputi si care sa- mi spuna in...? (mai mult)
Ce animal ar putea sa intre pe sub un gard si sa manance porumb noaptea (spatiu cam cat ar incapea un caine mare). Urma seamana cu o copita despicata, mare cam cat este o mana fara degete. ...? (mai mult)
Bunaaaa! Am nevoie de site URI cu mobila pentru dormitor! Vreau sa cumpăr un pat și am nevoie de cât mai multe site uri, va rog
Cum se vopsește o camera? Din cunoștințele mele, spălat pereții cu apa, amorsa și lavabila. Îmi lipsește un pas? Vreau sa vopsesc eu și să nu mai depind de un zugrav pentru că aproape...? (mai mult)
Cat inseamna o prajina in metri patrati?
Funda! De ce cantitate de lavabila și ce cantitate de amorsa am nevoie pentru a zugrăvit o camera cu dimensiunile 4, 4m lungime x 3m latime x 2, 4 metri înălțime, exista o singură ușa de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!