Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 22 Februarie 2025 sunt:
Ma pregatesc sa montez sistemul de incalzire in apartamentul meu (este un apartament intr- un bloc nou). Intrebarea mea este ce ar fi mai bine sa aleg, incalzire cu calorifere sau incalzire in ...? (mai mult)
Daca imi iau o masina de spalat cu 1600 RPM si o folosesc la 1000 va rezista mai mult?
M- am mutat într- un alt apartament și prizele sunt ieșite din doze unde am putut vedea că conductorul din perete este aluminiu 2, 5 și este înnădit cu alt conductor lițat din cupru de 2, ...? (mai mult)
Ce marca de masina de spalat ar fi mai bine sa imi cumpăr? Care e mai buna? E mai bun motorul inverter decat cel cu curea?
Buna tu! Stie cineva o firmă care pune centrale termice în rate in Brasov?
Buna, pentru cine a cumparat si folosit este rentabil sau merita sa cumperi pentru arderea buruienilor o masinarie electrica pe baza de abur cald la 650 grade sau si la acestea dai banii degeaba? Inselatorie?...? (mai mult)
Cat costa un lucky bambus mic?
Unde putem coase o geanta? Mi s-a descusut bareta gentii si e destul de groasa geanta, nu o pot coase acasa. Oare la croitorie ar merge? Sau unde sa ma duc cu ea?
Ce fel de flori ar trebui sa cumpăr, dacă vreau sa reziste cât mai mult pe un mormânt?
In afara de conexpanduri cu ce pot prinde piesa in forma de u care tine stalpul pe placa de beton? Placa a fost turnata.
Am o floare, Azalee, am cautat peste tot cum sa am grija de ea si in fiecare zi avea petale frumoase. Acum insa incepe sa moara, petalele a trebuit sa i le tai fiindca erau foarte uscate si frunzele...? (mai mult)
Unde pot găsi autocolant alb lucios pentru mobilă, mai exact pentru birou. Îl vreau de 3m lungi și 3m lățime. Am găsit doar cu maxim 0.9m lățime
Hei, am 17 ani inca locuiesc cu mama mea, recent am descoperit ca avem soareci in camara si ca sa scapam de ei am cumparat lipici special, eu i- am recomandat mamei mele otrava de soareci dar nu e de...? (mai mult)
Am, in casa, aceste doua flori si nu stiu ce sunt. Ma poate ajuta cineva sa le identific? https://imgur.com/a/NFbiYJP
In mozaic au aparut fisuri, gauri si nu stiu cu ce se pot umple. Am incercat cu ciment pur cu apa, facut o pasta dar iese foarte moale si nu se poate slefui lucios, se sterge cu o carpa! Cum, ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, mi-am inchiriat un apartament in Iași in Alexandru pe strada Mușatini si am auzit dupa ca sunt multe talharii in zona asta, ce credeti, ar trebui sa imi fac griji?
Cum pot sa stimulez o vie batrana sa faca coarde noi si sa aiba mai mult rod? Cand o tai cresc coarde dar putine si fac struguri putini.
Nu îmi iese sudura cu un invertor Velt la niște plase de gard bordurat (zincat). Sudura iese neagră, se dezlipește, nu prinde. Dacă maresc amperajul la 100 se topește materialul si ...? (mai mult)
Salutare, la toată lumea.Am o motocoasa de vreo 2 ani. Ea nu a fost folosita asa de mult, pana acum o luna când am încep eu sa o folosesc. A mers bine, nu mi - a făcut probleme. Am mers cu ea sa...? (mai mult)
Daca am scos o garofita din pamant cu tot cu radacini si am plantat-o la loc mai are sanse sa creasca? Multumesc.
Am crescut un avocado in pahar, il am de 24 de zile si are radacina. Problema este ca nu stiu cand sa- l plantez in ghiveci. Stie cineva care a mai crescut avocado cand trebuie plantat? Poza:https://imgur.com/a/bsdhhwR...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor va rog. La tara, la mama mea ...nu este apa curenta insa are o masina automata Bosh si nu stim cum am putea- o folosi. Am incercat cu un butoi insa nu trage. Tin ...? (mai mult)
Nu reușesc să sudez cu invertorul Welt fier zincat de la gard bordurat pe țeavă rectangulara cu electrod de 2.5.
Cat costa materialul pentru zugravirea unui apartament de 47 mp?
Va rog sa-mi spuneti unde pot lega un fir de impamantare la unitatea externa a aparatului de aer conditionat care este la 1 m de sol, neavand prize cu impamantare.Va multumesc.
In urma cu 6 ani am achizitionat cuptorul incorporabil Hansa, model BOEI64030030. Dupa 5 ani de folosinta intensa s- a stricat selectorul din dreapta (datorita caldurii degajate s- au topit din...? (mai mult)
In ce magazin as putea găsi planta de aloe?
Buna, la o drujba stihl mersi 231c fabricatie 2018 cu lama de de 40 se poate pune o lama de 35 de la o drujba ms230 c din 2008 ambele cu ergostart? Numai ca difera acum forma lor un pic
Merita sa merg in Genova cu chirie? Daca da, pot plati la sfarsitul lunii cand gasesc salariu chiria?
Salutare, TPU! Deci am o drujba care are cablul (fisa) de la bobina la bujie taiat si era innadit cu alta bucata de cineva inainte si nu inteleg care e faza cu firu' ala extrem de subtire. Ma chinui sa...? (mai mult)
Se poate tencui mecanizat un apartament de 47 mp?
Buna, o menghina pare editie veche cu bacuri clasice demontabile, nu stiu daca e fonta sau otel, textura e fina nu bruta poroasa. Problema: la falca fixa- turnata in corpul menghinei de 150 mm in partea...? (mai mult)
e perioada zmeurei, zmeurului, spuneti- mi ce se recolteaza pentru cea de la zmeura fructele, frunzele sau tulpina lemnoasa? Ca vreau sa beau ceai dar nu stiu din ce se face. Am cautat Google,...? (mai mult)
am o intrebare, in cam cat timp se usuca gletul?(inainte de asta am pus plasa si am dat cu Golband peste)
Buna, stie cineva cum pot scapa de puricii din camera? Am luat o pisica de pe strada si am lasat- o in camera mea si au cam sarit puricii de pe ea. Cand stau la calculator imi sar pe picior si nu- i mai...? (mai mult)
Se poate combina BRAVO cu ACTARA?
Salutare, am achizitionat de curand 8 stupi si sunt la inceput cu apicultura deci vreau sa intreb si eu ceva.Stupii sunt medii pe 10 rame, am facut o verificare si e timpul sa trag mierea.Cum sa trag ...? (mai mult)
As dori sa aflu ce e pe deasupra acestui teasc pietre sau lemne? Deci teascu e o presa manuala de struguri format din scanduri puse perpendicular aliniate si se pun strugurii zdrobiti de zdrobitoare. ...? (mai mult)
As dori sa intreb, am achizitionat un sul de folie aluminizata de pus sub parchet si as dori sa aflu cum se pune. Cu folia la parchet sau cu buretele? Multumesc mult
Cat de des se udă lavanda?
Salut. Am o problema, un vecin a dat cu ierbicid pe vegetal si iarba nu a murit, porumbul a stagnat, porumbul e la fel de mare ca si iarba si foarte galben. Poate sa ii mai faca ceva?
Am un dormitor din boltari și vreau sa îl zidesc, ce materiale îmi trebuiesc? Rigips nu vreau sa îmi pun, am înțeles ca nu îmi mai respira pereții asa ca îmi voi pune doar pe tavan....? (mai mult)
De ce continuăm să plătim cu viață, adică sănătate, pentru oxigen, lumină, apă, electricitate, ș.a.m.d. (resurse naturale)? De ce nu îi executăm pe sugătorii de sînge o dată pentru...? (mai mult)
Cum se calculeaza pretul unei case la rosu. De exemplu daca un m2 costa 200euro. O casa de 80m2 cu 3 camere, o bucatarie si o baie cat va plati beneficiarul? Banuiesc ca nu 80 x 200 si rezultatul este...? (mai mult)
Parare despre aceasta canapea extensibila:https://videnov.ro/canapea-extensibila-adison-xs-6
Ce este vinclu in constructii? Cumva unghi de 90 grade?
Bună ziua, as dori sa îmi fac o instalatie de încălzire în casa doar ca în loc de apa as vrea sa folosesc ulei(ulei transfer termic)îmi va trebui cazan special și calorifere speciale? Este periculos?...? (mai mult)
In curand trebuie sa pun tabla pe casa, initial am avut o firma asigurata, doar ca, pretul e mai mare cu 40% decat majoritatea asa ca am refuzat oferta.Am tot cautat, neavand cunostinte,...? (mai mult)
Salut, sunt în Scoția, la o ferma da capsuni și vreau să stiu o tehnică rapida de a culege căpșunile, sunt de o lună și simt că nu am avansat deloc, nu trec de 40 de lădițe.
Salutare la toti.Doresc sa renovez o baie de apartament si trebuie sa inlocuiesc cada veche din fonta(are vreo 35 de ani, nu arata chiar asa de rau). Care ar fi mai buna intre o cada de acril si una din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!