NU RECOMAND! Cu cei de la videnov am avut destul de multa bataie de cap:in primul rand s-a depasit termenul de livrare ( grija mare cand comandati pentru ca daca printre produsele care zic ca s-ar livra in 10-15 zile se afla unul de 30 de zile, se va lua in considerare cel de 30 de zile plus alte prelungiri) alta problema am avut-o cu, culoarea coltarului ( comandasem pe maro si a sosit pe bej si insistau sa ma prosteasca pe fata ca acea este culoarea comandata chiar daca aveam istoricul comenzilor salvat, alta problema a fost cu lipsa suruburilor, ba unele erau si rupte, la un sertar de birou a lipsit o blana ( a trebuit sa improvizez ) iar cand am reclamat ( cu poze) au zis ca nu considera a fi ceva neinregula, ca feroneria mi-o poate trimite ( au trecut deja 2 sapt de atunci) va dati seama ca nu puteam sta cu casa incurcata pana se trezesc ei.
Plus ca m-au blocat pe Facebook pentru a nu-mi putea exprima opinia fata de ei si de produsele lor, plus ca au incercat sa ma insele privind returnarea diferentei de pret dintre coltare!
Sfatul meu este sa ii evitati!
Am comandat mobila de bucatarie si pentru Grecia a venit comanda in 5 zile. La pretul pe care l-a avut, este ireprosabila. Noi am fost multumiti atat de calitate si de livrare.