daniela
| daniela a întrebat:

A cumparat cineva capsuni ce pot fi crescute pe balcon? Cu le-ati intretinut si cam care a fost productia

Răspuns Câştigător
| stefybx a răspuns:

Cultivarea capsunilor in vase suspendate, ea fiind aplicata mai mult pentru valoarea decorativa, intrucat productia este sub metoda clasica de cultivare pe biloane sau pe randuri cu straturi de mulci. Aceste metode pot fi aplicate oricarui soi de capsuni care emite stoloni vigurosi. Trebuie un pamant usor dar bogat si udati la timp si vei avea capsuni pentru a-ti stica pofta cand vrei.

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cu siguranta productia nu va justifica investitia. In balcon se pot cultiva fructe strict pentru hobby, in niciun caz pentru un profit,

| sdafdfkdafkladjakl a răspuns:

O planta de capsuna face 2-3 fructe la saptamana, maxim. trage concluziile si vei vedea ca e mai bine sa-i cumperi

| bozo a răspuns:

Sunt si eu curios. Am vrut sa imi cumpar dar am pierdut pliantul. Daca cineva il are va rog postati aici detaliile. Merci si scuze ca nu am putut raspunde la intrebare.

mira
| mira a răspuns:

In fata la Kaufland se vand arbusti de capsuni.Costa 15 roni bucata. Mi-au spus vanzatorii ca pentru o buna polenizare este nevoie de cel putin doua tufe. Mira

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ii cultivi la tara, in gradina, pe pamant! se munceste ceva, dar o sa ai si cantitate si calitate, fara indoiala! Aia cumparati n-au nici un gust, se pare ca sunt iradiati de cresc asa de mari, uita-i... iar in balcon n-o sa obtii niciodata mai mult de cateva fructe!

| mioara a răspuns:

Fi tu prima incearca vezi cata producti vei scoate

| Pirikutzz a răspuns:

Da.am tinut ctv pe balcon in primele 2 saptamani de udare din 2 in doua zile am avut 22 de capsuni ...desigur asta am facut-o vara

Întrebări similare