| Ursulet a întrebat:

A folosit cineva aparatul anti umiditate, este bun?

7 răspunsuri:
| ina a răspuns:

Am eu doua in casa si chiar ajuta, sa stii.Foloseste-te de ele linistit, isi fac treaba!

| TeoIonela a răspuns:

Parintii mei folosesc in camera lor, chiar este foarte eficient.il poti cumpara fara nicio grija.hee hee

lolita
| lolita a răspuns:

Merita este foarte eficient, intr-o zi mi-a scos trei litri de apa din casa (l-am oppus pe hol, intre camere), iti dai seama cata uniditate era?

| Ursulet explică:

P. S De la ce firma este mai bun?

| ina a răspuns:

Ceresit

regis
| regis a răspuns:

Eu folosesc unul pe timp de iarna, dar electric, nu cu pastila. Il pun in incaperea in care se spala si se usuca hainele si scoate uneori si 10l in 24 de ore, insa are dezavantajul zgomotului. Il foloseam si in incaperi in anul in care am construit casa, pana la uscarea completa umiditatea fiind foarte ridicata. Dar datorita zgomotului il lasam sa mearga numai in absenta noastra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un dezumidificator dillego l-am luat anul trecut de pe net este foarte bun, este electric si merita banii aveam si un higrometru in camera si se vedea diferenta cand functiona acest dezumidificator are rol si de purificator de aer era 5 mil vechi adica 500 lei si era si mai scumpe, face banii. il poti folosi iarna dar si vara pentru purificare aer sau cand se gateste