Nu recomand mi-a venit comanda desfacuta si ambalaj deteriorat si defect si am stat 1 luna dupa comanda
Dacă vrei să îți cumperi un mobilier de pe acest site îți recomand să nu o faci. Nu am comandat, însă nu prea îmi oferă numele site ului atât de multă încredere. Dacă tot vrei sa îți iei un anumit tip de mobilier online, uitate pe site uri mai serioase, care au și cumpărători 100% reali, recenzii etc... Sau, o alta recomandare, care poate e cea mai bună, este sa te duci direct în magazinele cu mobilier din orașul în care ești și așa poți fi convinsă ca îți iei mobilierul pe care îl dorești și nu vei primi altceva, vei primi factura, și toate detaliile necesare pe care vrei sa le știi.
Evita. Eu am cumparat o bucatarie si un dormitor. Cea mai mare bataie de cap, produs gresit, nu livreaza cand zice, mint, nu raspund la telefon. De peste 20 de zile ma chinui sa dau un dulap retur, a mai durat 14 sa ajunga la mine, probabil inca 14 banii inapoi plus.
Nu au raspuns la telefon cu zilele uneori de si au anuntat ca trebuia sa vina curierul de sapt trecuta iar locatia care o mobilam e la 250 de km de unde locuiesc si muncesc si au fost anuntati dar scart...
Nu recomand nici dusmanilor sa comande de la ei. Am facut comanda, am achitat si nu am primit nimic. Nici la telefon nu raspund. Firma de 0 lei.